gawronka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Podnoszę i proszę Cioteczki z pomorza :loveu: o pomoc :razz: Quote
zuzlikowa Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='zuzlikowa'] [B]Chodzi dokładnie o miejscowość Łęczyn Górny w gm. Łęczyce.[/B] [/QUOTE] Pomóżcie znaleźć kogoś na wizytę PA dla Kami! Quote
buniaaga Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 i ja podnoszę żeby cioteczki wypatrzyły że potencjalny domek dla ślicznej trzeba sprawdzić. Mam jeszcze pytanko wpłaciłam 20 sierpnia w imieniu doris66 deklarację czy dotarła bo nie widzę w rozliczeniu? Quote
gawronka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Podnoszę. No Cioteczki z Pomorza, pomożecie? :cool3: Quote
Kuna Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Na 99% mam osobe do zrobienia tej wizyty - osobę, której ufam jak sobie :) Quote
suślik Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ten wrzesień to jakiś szczęśliwy miesiąc :) Ludzie wypoczęci po wakacjach wracają do domów i psów szukają :) Dobrze dobrze :) Jaśko ma dom, Sara ma dom to i naszej Kami się należy. Quote
gawronka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Odezwała się Debaja ,że może podjechać i Redpit chętny szpiegować:diabloti: Decyzję podejmie zuzlikowa. Dziękuję wszystkim za chęci i zaangażowanie. jesteście cudni :loveu: Quote
Kuna Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No to mamy już 3 osoby :) - teraz tylko żeby Pan zdał egzamin ;) Quote
suślik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 jak nie było nikogo to nie było a jak się znalazły to aż 3 :) Quote
gawronka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 zuzlikowa a co tak zamilkłaś kobieto, co? :mad: :loveu: Zdecydowałaś kto pojedzie na wizytę PA? Quote
Kerian Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Przepraszam za długą nieobecność... długo by opowiadać. Zaraz zaktualizuję wpłaty. Quote
Kerian Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Wpłaty od 19.08.2011 20.08.2011 >> Agnieszka W. w imieniu Doris66 - 10 zł 29.08.2011 >> Pani Grażyna R. - 50 zł (deklaracja stała) 29.08.2011 >> anecik60 - 20 zł (deklaracja stała) 02.09.2011 >> suślik - 20 zł (deklaracja stała) Czy kogoś nie ujęłam? Czy były np. jakieś wpłaty na poczcie? Quote
buniaaga Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dziękuję moja wpłata w imieniu doris66 dotarła:) Quote
zuzlikowa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 [quote name='Kuna']Na 99% mam osobe do zrobienia tej wizyty - osobę, której ufam jak sobie :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję wszystkim chętnym do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej dla Kami. Debaja, Redpid... Kami serducho przesyła [SIZE=5][COLOR=Red][B][URL="http://img844.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL] ...i uśmiecha się beniaście![/B][U][COLOR=black] [/COLOR][/U][SIZE=2][COLOR=black]Jako, że Kuna ma osobę z którą współpracuje od dawna przy adopcjach... umówiłam się z nią, że jutro zadzwonię i potwierdzę ds, że wizyta już dogadana, a Kunie wyślę wszystkie dane by przekazała koleżance. Wizyta powinna odbyć się w przyszłym tygodniu. [/COLOR][/SIZE][U][SIZE=2][COLOR=black] [/COLOR][/SIZE][/U][/COLOR][/SIZE] Quote
Debaja Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ok :), głaski dla Kami. TRZYMAM KCIUKI ZA DS! Quote
ANETTTA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Kuna']No to mamy już 3 osoby :) - teraz tylko żeby Pan zdał egzamin ;)[/QUOTE] i cio z tym egzaminem Quote
Vicky62 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja też ...niech w końcu Kami ma swojego pana :thumbs: Quote
zuzlikowa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='ANETTTA']i cio z tym egzaminem[/QUOTE] Ano, rozmawiałam z Panem dzisiaj rankiem (nie było łatwo się skontaktować- od wczoraj wieczora próbowałam, ale z zasięgiem to i u mnie nie najciekawiej, a Pan przecie "leśny człek" :) )... poodpowiadałam na masę pytań co do opieki nad beniastymi i ich zachowaniem... nad ew. zachowaniem Kami. Pan nie ma zbyt dużej wiedzy o benkach, czyta książki co do pielęgnacji, karmienia...porównuje je ze sobą... myślę,że wizyta będzie też odpowiednim momentem, by na temat gigancików uzupełnić wiedzę Pana, przekazać informacje o Kami i zaspakajaniu jej potrzeb. Niestety bardzo ważne jest przekazanie domkowi ( wcześniej i dziś, to także zrobiłam), że Kami, absolutnie nie powinna być z małymi psami i z kotami. Jej reakcje mogą być nieprzewidywalne. Duże, zrównoważone psychicznie psiaki o pewności siebie- jak najbardziej dobre towarzystwo dla Kami. Ludzie także. W terenie, na spacerach Kuna nie zauważyła skłonności Kami do polowań, odbiegania dalekiego od człowieka, ucieczek poza kontrolę człowieka (przez ogrodzenie i do człowieka, to na pewno będzie "wiała"... Pan został o tym uprzedzony! To też temat do rozmowy i sprawdzenia w czasie wizyty...) Przekazałam informację, że kolezanka Kuny skontaktuje sie z nim i umówią się na wizytę w przyszłym tygodniu ( lub następnym- termin niech sobie ustalą jak najwygodniejszy dla obu stron, by mieć czas spokojnie się "powizytować" ). Zgodnie z informacjami Kuny, Kami jest już po cieczce ( już zero zainteresowania psiaków naszą pannicą oraz zero zainteresowania psami ze strony Kami)... jeśli ten domek, bedzie TYM domkiem, poczekamy z miesiąc i jeśli nie będzie przeciwwskazań zdrowotnych, wysterylizujemy pannę, damy jej z tydzień na "dojście " do siebie i ... dziewczyna będzie gotowa do wyjazdu. I teraz trzymamy kciuki...mocno. Quote
zuzlikowa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Adres domu wysłany [B]do Kuny( na maila na wp.pl)[/B]... sprawdziłąm, bo znowu mogłam wysłać do Kamili:lol:... Pan uprzedzony i...teraz czekamy na informacje z wizyty. Acha... dom z Bielska Podlaskiego nie odezwał się (przesłałam informację już na prawidłowy adres)- ani do mnie, ani do Kuny. W czasie rozmowy telefonicznej, jeszcze w sobotę, gdy poinformowałam o tym, że w tym dniu niemożliwe są odwiedziny w hoteliku, wyczułam rezerwę. Ale to tylko moje subiektywne odczucie. Quote
Recommended Posts