Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Płynie :) Aż czasami odczuwam żal, że te przelewy to nie jest np. premia od szefa :cool3:

Cioteczki, Tadziu z mojej sygnatury jest w wielkiej potrzebie... :( Znowu będzie dług w lecznicy. Ze swojej kasy zakupiłam dla niego karmę dla psów z niewydolnością nerek, ale to nie starczy na długo. Doba w klinice 25 zł :(
Dziadzio ma Allegro, ale tylko 3 osoby kupiły cegiełki :placz:

Posted

Kami kruszynko musisz przytyć to Ciotka Ania będzie mogła Cię grubaskiem nazwać :)
Prawda Ciociu Aniu? :diabloti:

Coś czuję, że mi się oberwie od ciotki ...

Kerian śliczniasty Tadziuś jest :) Jutro powinnam mieć lekki zastrzyk gotówki to postaram się cegiełki kupić :)

Guest Elżbieta481
Posted

Dzisiaj na AP mówili dużo o psach tej rasy-nareszcie wiem jaka jest właściwa nazwa GRAND SAINT BERNARD.
Wspaniałe kolosy..
Waldek

Posted

[quote name='suślik']Kami kruszynko musisz przytyć to Ciotka Ania będzie mogła Cię grubaskiem nazwać :)
Prawda Ciociu Aniu? :diabloti:

Coś czuję, że mi się oberwie od ciotki ...

Kerian śliczniasty Tadziuś jest :) Jutro powinnam mieć lekki zastrzyk gotówki to postaram się cegiełki kupić :)

Bo biedna Kami tak chuda pewnie dlatego, że niektórzy (czyt. suślik i reszta) przekarmiają swoje pieski i upaśli je na świnki i dla Kami żarełka nie wystarcza :mad::evil_lol: i takim sposobem ktoś (czyt. suślik i reszta) ma psa zupełnie niezasłużenie spasionego a Kami jest niezasłużenie chudzielcem - ale wykombinowałam:evil_lol:

Posted

jaanna019 napisał(a):
Bo biedna Kami tak chuda pewnie dlatego, że niektórzy (czyt. suślik i reszta) przekarmiają swoje pieski i upaśli je na świnki i dla Kami żarełka nie wystarcza :mad::evil_lol: i takim sposobem ktoś (czyt. suślik i reszta) ma psa zupełnie niezasłużenie spasionego a Kami jest niezasłużenie chudzielcem - ale wykombinowałam:evil_lol:

Oj ciotka ciotka grabisz sobie oj grabisz :D Masz Ty szczęscie, że ja dziś wyjeżdzam ! Ale poproszę tego kogoś kto nie chciał spaść swojej kruszynki na świnkę, żeby sobie z Tobą poważnie porozmawiał ! :D

Posted

Coś mi się wydaje, że ktoś tu mnie przywołał skoro mowa o grubasach. Właśnie wczoraj gadałyśmy z suślik o labkach. Jej też waży tyle samo co maleńki Bruno.
Kami pod okiem Kuny dojdzie do siebie szybciej niż myśslicie.

Posted

jaanna019 napisał(a):

A Ty,Ciotka, do kogo?:mad: Na mego yorka(1,8 kg) świnka?! :mad: Zaraz pewnie Ania wpadnie i powie:" Uderz w stół a nożyce się odezwą" :diabloti:

Posted

buniaaga napisał(a):
zuzlikowa czy dotarł do Ciebie mail ode mnie? napisała do mnie z ogłoszenia zainteresowana Kami pani.Daj znać jak nie otrzymałaś maila?

Dotarł... i oczywiście odpisuję. Jako,że to prośba o informacje także z naszej strony, zrobię to dzisiaj na spokojnie.Dziękuję.
Na razie choć tyle dobrze, że nie ma mowy o kotach.

Wybaczcie, ale wydaje mi się, że koty będę "dyskredytować" nawet najlepszy domek (nie możemy liczyć, że się "uda". Już raz się nie udało, a teraz nie będzie łatwiej).