Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani znowu zadziałał mój cholerny nos i kazał mi kupić dziś gazetę a tam znalazłam ogłoszenie:Oddam psa w dobre ręce, biały bokser, 8-letni, łagodny. Słupsk :placz: :placz: :placz:
Czy ktoś mógłby to sprawdzić, najlepiej na miejscu?!!!
Kontakt podam na PM.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawa niezwykle pilna!!!!!!!!!!!!

Boksio jest taki jak moja Theta z plama na oku.
Wzięty po jakichś perypetiach kilka lat temu od kogoś, nie pamiętam dokładnie.

Nigdy, podkreślam NIGDY nie zostawał sam w domu. Mieszkał ze swoją panią i jej dziadkiem. Pani znalazła pracę w Niemczech, musi jechać.
Dziadek zmarł :(
Pani starciła pracę, bo powinna była jechać dwa tygodnie temu. Ma coś innego na oku, ale co z psem.
W schronisku powiedzieli, że raczej nie przyjmą, lepiej niech go uśpi, bo po co ma sie psiak męczyć :angryy:

Dzisiaj rano Karolina spotkała na chodniku, płaczącą panią z białym bokserem. Pani powiedziała, że nie uśpi. Nie ma mowy.
Psa zostawiać samego nie można bo demoluje, rzuca się na drzwi i okna, może sobie zrobić krzywdę.

Dzisiaj ma przyjść do Karoliny pani z białasem na zapoznanie. Jeżeli suczki zaakceptują kawalera to Karolina da mu tymczas, ale potrzebuje klatki. Ma mieszkanie po remoncie, nie może on jej zniszczyć wszystkiego. Poza tym strach żeby sobie krzywdy nie zrobił.

Węcej napisze Karolina wieczorem. Ważne, że mamy kontakt z Panią.

Posted

łłłłoooooooo matko to jak mój Imbir:shake: , zmieńcie może tytuł, że potrzebna klatka, o rety, ja już myśle "na głos", Aga a gdyby się psy zaakceptowały to może kupić klatkę z dostępnych pieniędzy na bokserach. Dziś też wysłałam pare groszy. Za swoją zapłaciłam 220zł na allegro......
Może jakieś inne pomysły ktoś ma?

Posted

Szmaja- jaki staruszek?! :crazyeye: Przypominam, że Wenusia 7 lat skończyła 29 czerwca :mad: Staruszkiem to on będzie jak skończy przynajmniej 14 lat! :hmmmm: A może i później :???: :evil_lol:

Posted

Ech, biorac pod uwage fakt, ze one zyja ok 10-12, niestety, to dla mnie siwa-biala mordka z niego. Co nie znaczy, ze bym nie brala! sama "dostalam" teraz siedmiolatke!

Posted

No to sprawa wyglada tak
Pirat nie sprawia jak do teraz innych klopotow niz to ze nie zostaje sam-WCALE
Sara oczywiscie warczy jak do mnie Purat dochodzi i jak kreci sie kolo kanapy
Teraz spia obok siebie w odleglosci metra przy kominku wszystkie cztery
Klatke dostalam os znajomych ,ale mam inna prosbe czy ktos ma moze ssucha karme ktora pies nie je?
Moje suczki sa na royal weterynaryjnych i to koszt ponad 500 miesiecznie do tego leki ,my dopiero kupilismy dom wiec finansowo dosc ciezko a 4 psy.
Pirat po smierci dziadka (pana)schudl strasznie -szkielecik ale teraz ma apetyt.
Jego Pani -wnuczka stracila prace jest bez srodkow do zycia.
Wyjezdza.Plakala caly czas ,bardzo Pirata kocha.
A bylo to tak ze rano jechalam na przeglad do serwisu i szla Sylwia z Piratem zaplakana.Zatrzymalam sie i opowiedziala,ze dziadek zmarl,ze nie ma pracy,ze wet chcial uspic i ze ona tak nie moze.
Serce i sie krajalo.Piracika i Sylwie do samochodu i to koniec tej historii.
Takze prosze jakby ktos mial na zbyciu jedzonko to chetnie przyjme.