Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eeeeeeee, ciotka już wcześniej napisała, że jak się dogadają psiaki to Pirat zostaje (nie pisała, że ma kłopoty więc siedziałam spokojnie pewna tego, że Pirat ma już dom:evil_lol: ;) )

Posted

Imbir1 napisał(a):
hehe, trafiłam na jakiegoś służbiste:cool3: , ale już mi przeszło, ten mi się bardziej podoba;) , samograj, nieśmiało się przypominamy:lol: ;)

RUSZYŁ NOWY TOPIK!!!
Ja pomału sie zabieram za boksia twego!!!

Posted

Kochane, tytuł zmieniłam, napiszcie co jeszcze ew. zmienić. Ale mam małe pytanie. Karolinko, czy pytałaś się tej pani, czy to było jej ogłoszenie w Dzienniku Bałtyckim? Bo jak się okaże,że to jeszcze inny boksiu :wallbash:

Posted

anhan1 napisał(a):
Nooooo, Karolina !
Boksiu lepiej trafić nie mógł.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie.
No i pozdrowienia od Borysa!!!

A no dzieki
a jak Borysek sie miewa?
Pozdrawiam Was serdecznie
Pirat dzis mial biegunke z krwia -dostaje zastrzyki
Sarka jutro ma rtg kregoslupa i lapek przednich z trudem chodzi w znieczuleniu dostanie blokade:shake: moje sloneczko tak cierpi

Posted

Dzieki za karme-smakuje Piratowi,w misce nic nie zostalo.
Pirat ma zapalenie jelit i tasiemca.
Wszystkie z tego powodu przechodza kuracje.
Sarcia dzis miala ponowne rtg lapek przednich tylnych i kregoslupa
Ma tylna lewa lapcie 1 cm krotsza no i dysplazja postepuje
Sarka po sterylce sporo utyla i to dodatkowe obciazenie na stawy.Do tej pory jadla Royala na stawy od dzis dostala Royala odchudzajacego.
Bardzo kuleje,ciezko jej wstac.
Jak ja odbieralam po narkozie to na placzacych sie lapkach szla do samochodu ale na ON rzucala sie ostro-jak to moj wet mowi to poprostu jej hobby :)
Na Pirata powarkuje jak lezy ze mna na kanapie a on do mnie podchodzi.Wtedy Pirat odchodzi i nie ma problemu.
Mam nadzieje ze to minie.Czasem nawet razem uloza sie na kojcu.Tak ogolnie jak przychodze do domu to czesto leza we 3 u mnie na lozku.Sarka poprostu jest o mnie bardzo zazdrosna i jak ona jest przy mnie to go nie dopuszcza.
Maxi bawi sie z nim ladnie.
Sarki dzis nie bylo od 8 do 17 ze wzgledu na narkoze .Jak wrocilysmy to Maxi z Piratem siedziala w oknie tarasowym .Cieszyly sie strasznie,calowaly sie wszystkie.
Dziekuje jeszcze raz za karme

Posted

[quote name='Karolina Maxi i Sara']Dzieki za karme-smakuje Piratowi,w misce nic nie zostalo.
Pirat ma zapalenie jelit i tasiemca.
Wszystkie z tego powodu przechodza kuracje.
Sarcia dzis miala ponowne rtg lapek przednich tylnych i kregoslupa
Ma tylna lewa lapcie 1 cm krotsza no i dysplazja postepuje
Sarka po sterylce sporo utyla i to dodatkowe obciazenie na stawy.Do tej pory jadla Royala na stawy od dzis dostala Royala odchudzajacego.
Bardzo kuleje,ciezko jej wstac.
Jak ja odbieralam po narkozie to na placzacych sie lapkach szla do samochodu ale na ON rzucala sie ostro-jak to moj wet mowi to poprostu jej hobby :)
Na Pirata powarkuje jak lezy ze mna na kanapie a on do mnie podchodzi.Wtedy Pirat odchodzi i nie ma problemu.
Mam nadzieje ze to minie.Czasem nawet razem uloza sie na kojcu.Tak ogolnie jak przychodze do domu to czesto leza we 3 u mnie na lozku.Sarka poprostu jest o mnie bardzo zazdrosna i jak ona jest przy mnie to go nie dopuszcza.
Maxi bawi sie z nim ladnie.
Sarki dzis nie bylo od 8 do 17 ze wzgledu na narkoze .Jak wrocilysmy to Maxi z Piratem siedziala w oknie tarasowym .Cieszyly sie strasznie,calowaly sie wszystkie.
Dziekuje jeszcze raz za karme
Proszę o kontakt odnośnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32140 wysłalam Ci priva ale może nie dotarł,skoro się nie odezwałaś namiary na mnie 1392140 gadulec lub [email protected]
Pozdrawiam

Posted

Karolino, dopiero teraz weszlam na ten watek i bardzo sie ciesze, ze adoptowalas Bialaska :multi: :multi: nie mogl lepiej trafic
................
ze smutkiem czytam natomiast o Saruni :shake:
Czy to wszystko jest skutkiem bicia i maltretowania u poprzedniego "wlasciciela"? Co Maxi na to oslabienie i zly stan zdrowia Saruni? Czy nadal sie tak bardzo kochaja?

• 2 weeks later...
Posted

W porządku u niego. Wczoraj w Poznaniu poznałam Karolinę osobiście, bardzo się cieszę!!!!!

Widziałam również Pirtka i dziewczyn zdjęcia. Rewelacja!!!!!!!!!!!!! To dosłowie moja Thetka :loveu:
Karolina, sierotka nie umie mi przesłać fotek :mad: