samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 JAK TO!!!!:lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: Quote
AgaiTheta Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pirat zostaje u Karoliny!!!! Ps. Ciotka musiałam nie gniewaj się :calus: :buzi: Quote
Imbirka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 eeeeeeee, ciotka już wcześniej napisała, że jak się dogadają psiaki to Pirat zostaje (nie pisała, że ma kłopoty więc siedziałam spokojnie pewna tego, że Pirat ma już dom:evil_lol: ;) ) Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 HEJ!! Widzę, że nowy bannerek zagościł (czytałam :angryy: :angryy: :angryy: , och mody!!!) Quote
Imbirka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 hehe, trafiłam na jakiegoś służbiste:cool3: , ale już mi przeszło, ten mi się bardziej podoba;) , samograj, nieśmiało się przypominamy:lol: ;) Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Imbir1 napisał(a):hehe, trafiłam na jakiegoś służbiste:cool3: , ale już mi przeszło, ten mi się bardziej podoba;) , samograj, nieśmiało się przypominamy:lol: ;) RUSZYŁ NOWY TOPIK!!! Ja pomału sie zabieram za boksia twego!!! Quote
Karolina Maxi i Sara Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No tak Pirat ma dom-zostaje i mam nadzieje ze nie wywinie numeru wzgledem dziewczyn dzis to nawet spal z Sara na jej kojcu Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 :multi:całuski dla Karoliny:loveu:za cudowny domek Quote
samograj Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:całuski dla Karoliny:loveu:za cudowny domek Ode mnie również!!! Quote
Karolina Maxi i Sara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ZA caluski dzieki Piracik jest od rana pociagajacy(zakatarzony)i pojedzie dzis z babcia collie do weta Quote
Karolina Maxi i Sara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kolejny dzien minal spokojnie Sarka warknela moze ze 2 razy jak podszedl do mnie gdy siedzialam z Sarka na kanapie To chyba dobrze? Quote
AgaiTheta Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Będzie Karolinko dobrze!!! Karma myślę już fruuunie :) Buziaki! Quote
mama_Dorota Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Kochane, tytuł zmieniłam, napiszcie co jeszcze ew. zmienić. Ale mam małe pytanie. Karolinko, czy pytałaś się tej pani, czy to było jej ogłoszenie w Dzienniku Bałtyckim? Bo jak się okaże,że to jeszcze inny boksiu :wallbash: Quote
anhan1 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Nooooo, Karolina ! Boksiu lepiej trafić nie mógł. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie. No i pozdrowienia od Borysa!!! Quote
Karolina Maxi i Sara Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 anhan1 napisał(a):Nooooo, Karolina ! Boksiu lepiej trafić nie mógł. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie. No i pozdrowienia od Borysa!!! A no dzieki a jak Borysek sie miewa? Pozdrawiam Was serdecznie Pirat dzis mial biegunke z krwia -dostaje zastrzyki Sarka jutro ma rtg kregoslupa i lapek przednich z trudem chodzi w znieczuleniu dostanie blokade:shake: moje sloneczko tak cierpi Quote
anhan1 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Borys ma się świetnie. Trzymam za Was kciuki. Mam nadzieję, że z psinkami będzie lepiej... Quote
Karolina Maxi i Sara Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzieki za karme-smakuje Piratowi,w misce nic nie zostalo. Pirat ma zapalenie jelit i tasiemca. Wszystkie z tego powodu przechodza kuracje. Sarcia dzis miala ponowne rtg lapek przednich tylnych i kregoslupa Ma tylna lewa lapcie 1 cm krotsza no i dysplazja postepuje Sarka po sterylce sporo utyla i to dodatkowe obciazenie na stawy.Do tej pory jadla Royala na stawy od dzis dostala Royala odchudzajacego. Bardzo kuleje,ciezko jej wstac. Jak ja odbieralam po narkozie to na placzacych sie lapkach szla do samochodu ale na ON rzucala sie ostro-jak to moj wet mowi to poprostu jej hobby :) Na Pirata powarkuje jak lezy ze mna na kanapie a on do mnie podchodzi.Wtedy Pirat odchodzi i nie ma problemu. Mam nadzieje ze to minie.Czasem nawet razem uloza sie na kojcu.Tak ogolnie jak przychodze do domu to czesto leza we 3 u mnie na lozku.Sarka poprostu jest o mnie bardzo zazdrosna i jak ona jest przy mnie to go nie dopuszcza. Maxi bawi sie z nim ladnie. Sarki dzis nie bylo od 8 do 17 ze wzgledu na narkoze .Jak wrocilysmy to Maxi z Piratem siedziala w oknie tarasowym .Cieszyly sie strasznie,calowaly sie wszystkie. Dziekuje jeszcze raz za karme Quote
yewcia1 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Karolina Maxi i Sara']Dzieki za karme-smakuje Piratowi,w misce nic nie zostalo. Pirat ma zapalenie jelit i tasiemca. Wszystkie z tego powodu przechodza kuracje. Sarcia dzis miala ponowne rtg lapek przednich tylnych i kregoslupa Ma tylna lewa lapcie 1 cm krotsza no i dysplazja postepuje Sarka po sterylce sporo utyla i to dodatkowe obciazenie na stawy.Do tej pory jadla Royala na stawy od dzis dostala Royala odchudzajacego. Bardzo kuleje,ciezko jej wstac. Jak ja odbieralam po narkozie to na placzacych sie lapkach szla do samochodu ale na ON rzucala sie ostro-jak to moj wet mowi to poprostu jej hobby :) Na Pirata powarkuje jak lezy ze mna na kanapie a on do mnie podchodzi.Wtedy Pirat odchodzi i nie ma problemu. Mam nadzieje ze to minie.Czasem nawet razem uloza sie na kojcu.Tak ogolnie jak przychodze do domu to czesto leza we 3 u mnie na lozku.Sarka poprostu jest o mnie bardzo zazdrosna i jak ona jest przy mnie to go nie dopuszcza. Maxi bawi sie z nim ladnie. Sarki dzis nie bylo od 8 do 17 ze wzgledu na narkoze .Jak wrocilysmy to Maxi z Piratem siedziala w oknie tarasowym .Cieszyly sie strasznie,calowaly sie wszystkie. Dziekuje jeszcze raz za karme Proszę o kontakt odnośnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32140 wysłalam Ci priva ale może nie dotarł,skoro się nie odezwałaś namiary na mnie 1392140 gadulec lub [email protected] Pozdrawiam Quote
Karolina Maxi i Sara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Staram sie jak moge wyslac je na mail do Agi i Thety ale ja jestem antytalent komputerowy nie umiem zmniejszyc a w normalnym rozmiarze nie przechodza Pirat juz skonczyl zastrzyki i przytyl 1,8 :) Quote
la_pegaza Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no dzielny chłopak :multi: z pannami się dogadał?? Quote
Ulka18 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Karolino, dopiero teraz weszlam na ten watek i bardzo sie ciesze, ze adoptowalas Bialaska :multi: :multi: nie mogl lepiej trafic ................ ze smutkiem czytam natomiast o Saruni :shake: Czy to wszystko jest skutkiem bicia i maltretowania u poprzedniego "wlasciciela"? Co Maxi na to oslabienie i zly stan zdrowia Saruni? Czy nadal sie tak bardzo kochaja? Quote
AgaiTheta Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 W porządku u niego. Wczoraj w Poznaniu poznałam Karolinę osobiście, bardzo się cieszę!!!!! Widziałam również Pirtka i dziewczyn zdjęcia. Rewelacja!!!!!!!!!!!!! To dosłowie moja Thetka :loveu: Karolina, sierotka nie umie mi przesłać fotek :mad: Quote
Recommended Posts