Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq'][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5541/smallzb5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4403/s24251206078sn5.jpg[/IMG][/quote]

Hey Wiquś:lol:
Te zdjęcia są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bystra pasuje tu jak ulał:loveu:

[CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BOMBA !!!!
[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4403/s24251206078sn5.jpg[/IMG]

Jakiś czas temu chciałam nakłonic Bazyla, żeby wszedł na takie drewienka. Niestety...
Pozostało mi focenie na tle :p
Pozdrawiam

Posted

[quote name='eria']jakie piękne zdjecia na tym drewnie - żeby u nas takie leżało.....:evil_lol:[/quote]

u nas tez nie ma :evil_lol: moze i bylo, nawet nie widzialam tak szybko wyniesli :evil_lol:

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5541/smallzb5.jpg[/IMG]

piekna kompozycja :loveu:

Posted

[quote name='BBeta']A tych ostatnich fotkach świetne kolory ;) Ładnie się wszystko razem komponuje :loveu:[/quote]

bo jak to powiedziala Aga, Bystra ma leśną urodę;)

[quote name='Tina.Sara']Bystra jest taka oryginalna :loveu: DAWAJ MI JĄ!!! :cool3:[/quote]

a przyjedz se:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Ślicznie Bystrej na tych ściętych balach :)
[/quote]

dzięki;) leśnicy jakoś nam nie dokuczają;) co do koncertów - pogo w blocie ma niezaprzeczalny urok:D

[quote name='furciaczek']
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
nie musze chyba nic wiecej dodawac...nio moze jeszcze tylko to :loveu:[/quote]

:p:p:p

[quote name=':: FiGa ::']Suuper :loveu:
Jak ona tam wlazła :loveu:[/quote]

za piłką, za piłką;)

Posted

[quote name='APSA']możesz wrzucić w podpis więcej rzeczy, trzeba je tylko zmniejszyć (np. u mnie podpis ma 3 odnośniki :razz:)[/quote]

trzebaby pokombinować..
u mnie wszystkie są takimi skoczkami.. flaty też miały na tym zdjęcie

[quote name='Dobcia']Hey Wiquś:lol:
Te zdjęcia są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bystra pasuje tu jak ulał:loveu:

[CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!![/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/quote]

podwójne dzięki:)

[quote name='mamabazyla']BOMBA !!!!
Jakiś czas temu chciałam nakłonic Bazyla, żeby wszedł na takie drewienka. Niestety...
Pozostało mi focenie na tle :p
Pozdrawiam[/quote]

flaty zawsze wskakiwały, tylko ta tępotka miała problem (chciała, ale nie wiedziała jak:lol::lol:). w koncu poszła za piłką;)
a fotki w tle tez b. ładne:)

Posted

[quote name='eria']jakie piękne zdjecia na tym drewnie - żeby u nas takie leżało.....:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:nie gadaj..:evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']u nas tez nie ma :evil_lol: moze i bylo, nawet nie widzialam tak szybko wyniesli :evil_lol:
piekna kompozycja :loveu:[/quote]

a jednak:evil_lol: u nas tez podbieraja, ale nie az tak:evil_lol:
dzieki:)

[quote name='milena182'][B]doszlo do tego ze wiq jest gosciem we wlasnej galeri:p[/B][/quote]

a tam... czasem tylko sie zakrece poza dogo..;)

[quote name='furciaczek']wiq to pewnie od rana siedzi przed lustrem i sie pindruje na sylestrowa balange:evil_lol:[/quote]

nieprawda!:eviltong: wiq bedzie myslec nad baletami po 20.00.. moze cos wymysli;)
a teraz ledwo patrzy na oczy i idzie po kafe..;)

Posted

[quote name='wiq']flaty zawsze wskakiwały, tylko ta tępotka miała problem (chciała, ale nie wiedziała jak:lol::lol:). w koncu poszła za piłką;)
a fotki w tle tez b. ładne:)[/quote]

To może i mój młody pewnego pięknego dnia...
Kto wie ;)

Posted

[quote name='furciaczek']to co na katowickiej wystawie wypijemy sobie wspolnie kawke:cool3:
bo eria to piwo bedzie zlopac:evil_lol:[/quote]

ja tam moge i piwko, i kawke;) w koncu to wystawa katoWicka, nie katoLicka:evil_lol:

[quote name='misiaczek']Wiq,udanego Sylwestra życzę i Szczęsliwego Nowego Roku :).
Fotki jak zwykle...;) :lol:.[/quote]

i nawzajem:p
dzieki;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pogo w błocie? To dopiero musi być zabawa :cool3:[/quote]

i owszem:) dobre koncerty uwielbiam, dają mi ogromnego kopa:eviltong: ale już dawno na żadnym nie byłam:shake::placz:

[quote name='mamabazyla']To może i mój młody pewnego pięknego dnia...
Kto wie ;)[/quote]

na pewno:) jeszcze rozlatany szczeniurek z niego;)

Posted

[SIZE=4][COLOR=lime][B][COLOR=black]Viq[/COLOR] [COLOR=darkorange] wszystkiego[/COLOR] [COLOR=black]dobrgo[/COLOR] [COLOR=darkorange]w[/COLOR] [COLOR=black]Nowym[/COLOR] [COLOR=darkorange]Roku[/COLOR] [COLOR=black]dla [/COLOR][COLOR=darkorange]Ciebie[/COLOR][COLOR=black] i[/COLOR] [COLOR=darkorange]Twojej [/COLOR][COLOR=black]kolorowej[/COLOR] [COLOR=darkorange]ferajny[/COLOR][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='furciaczek']witam wiq w nowym roku:) jak tam sylwester sie udal:cool3: nio i czy mocno cie boli glowa:evil_lol:[/quote]

sylwester, wbrew oczekiwaniom, udany.. usmiałam się jak glupia:lol: popiłam, pomieszałam i zadnego kaca:cool3: najwyrazniej juz swoje odchorowałam:evil_lol:

[quote name='sylrwia'][SIZE=4][COLOR=lime][B][COLOR=black]Viq[/COLOR] [COLOR=darkorange] wszystkiego[/COLOR] [COLOR=black]dobrgo[/COLOR] [COLOR=darkorange]w[/COLOR] [COLOR=black]Nowym[/COLOR] [COLOR=darkorange]Roku[/COLOR] [COLOR=black]dla [/COLOR][COLOR=darkorange]Ciebie[/COLOR][COLOR=black] i[/COLOR] [COLOR=darkorange]Twojej [/COLOR][COLOR=black]kolorowej[/COLOR] [COLOR=darkorange]ferajny[/COLOR][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/quote]

dziękuję:p ujęły mnie kolory:loveu::loveu::loveu:

Posted

[QUOTE]sylwester, wbrew oczekiwaniom, udany.. usmiałam się jak glupia:lol: popiłam, pomieszałam i zadnego kaca:cool3: najwyrazniej juz swoje odchorowałam:evil_lol:[/QUOTE]
hehe u mnie to samo, normalnie dziwne po tych komandosach, leśnych dzbanach i pizzy z sosem czosnkowym.....Za to sąsiadka już do mnie po tabletki na ból głowy przyleciała :evil_lol: