Dobcia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='wiq'][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5541/smallzb5.jpg[/IMG] [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4403/s24251206078sn5.jpg[/IMG][/quote] Hey Wiquś:lol: Te zdjęcia są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bystra pasuje tu jak ulał:loveu: [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
bazylowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 BOMBA !!!! [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4403/s24251206078sn5.jpg[/IMG] Jakiś czas temu chciałam nakłonic Bazyla, żeby wszedł na takie drewienka. Niestety... Pozostało mi focenie na tle :p Pozdrawiam Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jakie piękne zdjecia na tym drewnie - żeby u nas takie leżało.....:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='eria']jakie piękne zdjecia na tym drewnie - żeby u nas takie leżało.....:evil_lol:[/quote] u nas tez nie ma :evil_lol: moze i bylo, nawet nie widzialam tak szybko wyniesli :evil_lol: [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/5541/smallzb5.jpg[/IMG] piekna kompozycja :loveu: Quote
milena182 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B]doszlo do tego ze wiq jest gosciem we wlasnej galeri:p[/B] Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wiq to pewnie od rana siedzi przed lustrem i sie pindruje na sylestrowa balange:evil_lol: Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='BBeta']A tych ostatnich fotkach świetne kolory ;) Ładnie się wszystko razem komponuje :loveu:[/quote] bo jak to powiedziala Aga, Bystra ma leśną urodę;) [quote name='Tina.Sara']Bystra jest taka oryginalna :loveu: DAWAJ MI JĄ!!! :cool3:[/quote] a przyjedz se:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ślicznie Bystrej na tych ściętych balach :) [/quote] dzięki;) leśnicy jakoś nam nie dokuczają;) co do koncertów - pogo w blocie ma niezaprzeczalny urok:D [quote name='furciaczek'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie musze chyba nic wiecej dodawac...nio moze jeszcze tylko to :loveu:[/quote] :p:p:p [quote name=':: FiGa ::']Suuper :loveu: Jak ona tam wlazła :loveu:[/quote] za piłką, za piłką;) Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='APSA']możesz wrzucić w podpis więcej rzeczy, trzeba je tylko zmniejszyć (np. u mnie podpis ma 3 odnośniki :razz:)[/quote] trzebaby pokombinować.. u mnie wszystkie są takimi skoczkami.. flaty też miały na tym zdjęcie [quote name='Dobcia']Hey Wiquś:lol: Te zdjęcia są piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bystra pasuje tu jak ulał:loveu: [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] podwójne dzięki:) [quote name='mamabazyla']BOMBA !!!! Jakiś czas temu chciałam nakłonic Bazyla, żeby wszedł na takie drewienka. Niestety... Pozostało mi focenie na tle :p Pozdrawiam[/quote] flaty zawsze wskakiwały, tylko ta tępotka miała problem (chciała, ale nie wiedziała jak:lol::lol:). w koncu poszła za piłką;) a fotki w tle tez b. ładne:) Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='eria']jakie piękne zdjecia na tym drewnie - żeby u nas takie leżało.....:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol:nie gadaj..:evil_lol::evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']u nas tez nie ma :evil_lol: moze i bylo, nawet nie widzialam tak szybko wyniesli :evil_lol: piekna kompozycja :loveu:[/quote] a jednak:evil_lol: u nas tez podbieraja, ale nie az tak:evil_lol: dzieki:) [quote name='milena182'][B]doszlo do tego ze wiq jest gosciem we wlasnej galeri:p[/B][/quote] a tam... czasem tylko sie zakrece poza dogo..;) [quote name='furciaczek']wiq to pewnie od rana siedzi przed lustrem i sie pindruje na sylestrowa balange:evil_lol:[/quote] nieprawda!:eviltong: wiq bedzie myslec nad baletami po 20.00.. moze cos wymysli;) a teraz ledwo patrzy na oczy i idzie po kafe..;) Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja wlasnie pije kawusie:cool3: tylko juz mi sie skonczyla i bede musiala zaraz leciec do sklepu:roll: a strasznie mi sie nie chce Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 mnie sie skonczyla rozpuszczalna, ale sypana jeszcze jest;) Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ja tylko sypana pije, rozpuszczalnej nie lubie:p bez mleczka i cukiera:p jestem uzalezniona chyba:roll: Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 ja mam faze raz na ta, raz na ta;) co do cukru, mleka i uzaleznienia - tak samo;) Quote
furciaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 to co na katowickiej wystawie wypijemy sobie wspolnie kawke:cool3: bo eria to piwo bedzie zlopac:evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wiq,udanego Sylwestra życzę i Szczęsliwego Nowego Roku :). Fotki jak zwykle...;) :lol:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pogo w błocie? To dopiero musi być zabawa :cool3: Quote
bazylowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='wiq']flaty zawsze wskakiwały, tylko ta tępotka miała problem (chciała, ale nie wiedziała jak:lol::lol:). w koncu poszła za piłką;) a fotki w tle tez b. ładne:)[/quote] To może i mój młody pewnego pięknego dnia... Kto wie ;) Quote
wiq Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='furciaczek']to co na katowickiej wystawie wypijemy sobie wspolnie kawke:cool3: bo eria to piwo bedzie zlopac:evil_lol:[/quote] ja tam moge i piwko, i kawke;) w koncu to wystawa katoWicka, nie katoLicka:evil_lol: [quote name='misiaczek']Wiq,udanego Sylwestra życzę i Szczęsliwego Nowego Roku :). Fotki jak zwykle...;) :lol:.[/quote] i nawzajem:p dzieki;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pogo w błocie? To dopiero musi być zabawa :cool3:[/quote] i owszem:) dobre koncerty uwielbiam, dają mi ogromnego kopa:eviltong: ale już dawno na żadnym nie byłam:shake::placz: [quote name='mamabazyla']To może i mój młody pewnego pięknego dnia... Kto wie ;)[/quote] na pewno:) jeszcze rozlatany szczeniurek z niego;) Quote
furciaczek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 witam wiq w nowym roku:) jak tam sylwester sie udal:cool3: nio i czy mocno cie boli glowa:evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=4][COLOR=lime][B][COLOR=black]Viq[/COLOR] [COLOR=darkorange] wszystkiego[/COLOR] [COLOR=black]dobrgo[/COLOR] [COLOR=darkorange]w[/COLOR] [COLOR=black]Nowym[/COLOR] [COLOR=darkorange]Roku[/COLOR] [COLOR=black]dla [/COLOR][COLOR=darkorange]Ciebie[/COLOR][COLOR=black] i[/COLOR] [COLOR=darkorange]Twojej [/COLOR][COLOR=black]kolorowej[/COLOR] [COLOR=darkorange]ferajny[/COLOR][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
wiq Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='furciaczek']witam wiq w nowym roku:) jak tam sylwester sie udal:cool3: nio i czy mocno cie boli glowa:evil_lol:[/quote] sylwester, wbrew oczekiwaniom, udany.. usmiałam się jak glupia:lol: popiłam, pomieszałam i zadnego kaca:cool3: najwyrazniej juz swoje odchorowałam:evil_lol: [quote name='sylrwia'][SIZE=4][COLOR=lime][B][COLOR=black]Viq[/COLOR] [COLOR=darkorange] wszystkiego[/COLOR] [COLOR=black]dobrgo[/COLOR] [COLOR=darkorange]w[/COLOR] [COLOR=black]Nowym[/COLOR] [COLOR=darkorange]Roku[/COLOR] [COLOR=black]dla [/COLOR][COLOR=darkorange]Ciebie[/COLOR][COLOR=black] i[/COLOR] [COLOR=darkorange]Twojej [/COLOR][COLOR=black]kolorowej[/COLOR] [COLOR=darkorange]ferajny[/COLOR][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20party/4AB.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/quote] dziękuję:p ujęły mnie kolory:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [QUOTE]sylwester, wbrew oczekiwaniom, udany.. usmiałam się jak glupia:lol: popiłam, pomieszałam i zadnego kaca:cool3: najwyrazniej juz swoje odchorowałam:evil_lol:[/QUOTE] hehe u mnie to samo, normalnie dziwne po tych komandosach, leśnych dzbanach i pizzy z sosem czosnkowym.....Za to sąsiadka już do mnie po tabletki na ból głowy przyleciała :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Wiquś :) Jak ja się za Wami stęskniłam noooo... Quote
Recommended Posts