wiq Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='wobie']Psiaki Super!! a jak odróżniesz Adę od Mony przecież one są takie same?[/quote] witam:multi: na poczatku podany byl przepis:cool3: [quote name='eria']ale przepiękne portreciki:loveu: !!! w sam raz na nowy banerek :cool3: :loveu: A ja je już rozróżniam :multi:[/quote] dzieki:multi: chcesz nam machnac bannerek:cool3: b. chetnie go zaadoptuje:evil_lol: hurra, nawet na pojedynczych rozrozniasz?:cool3: [B]diabelkowa[/B], dzieki:p piekn dlugasn Logan:loveu: [quote name='Cerber']heh wy chyba zmieniace te psy hę? wydawało mi się, ze Logan jest taki jak Bystra... :hmmmm: :hmmmm: heh ja już się pogubiłam w tym wszystkim... :roll: :roll: :roll:[/quote] no dyc podobny:p [quote name='milena182'] [B]sliczne zdjecie:loveu::cool3:[/B][/quote] thank u;) [quote name='olekg18']Zadnych nowych fotek:([/quote] nie bylo wiq, nie ma fotek;) obiecuje, ze nadrobie;) Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [B]Wiq :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/B] :calus: :calus: :calus: Quote
wiq Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 [quote name='Marta_Ares']co tu duzo pisac cala 3 pieknaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :multi::multi::eviltong: [quote name='Sonix']Flaty mają ciekawy kształt głowy, taki inny :loveu:[/quote] przez to, ze glowy sa dlugie, waskie i bez stopu sa niepowtarzalne i najpiekniejsze:loveu: [quote name='Ola&Kora'][B]wiq [/B]tęsknię... :-( Wracaj szybko...[/quote] [quote name='Cerber']heh [B]wig [/B]wracaaaaaaaj...[/quote] [quote name='Marta_Ares']a tu tez nadal pustki:-([/quote] wzruszylam sie...:):eviltong: ale juz jestem! Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote=wiq;]oLA:multi::evil_lol:[/quote] Jak ja tęskniłam!!! A teraz opowiadaj, jak było, dawaj foty i wogóle!!! :p :p :p Quote
wiq Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 nie jestem dobra w pisaniu relacji:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote=wiq;]nie jestem dobra w pisaniu relacji:evil_lol:[/quote] Nie każ się prosić ;) Quote
wiq Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 pokrotce: piatek - noc reklamozercow:evil_lol: (''impreze nakreca lech:evil_lol::evil_lol:) sobota - wystawa (psie zaqpy:evil_lol:), spotkanie z 2ma dogomaniaczkami:D niedziela - wystawa (podziwianie fcr, spotkanie z flaciarzami_nie_tylko_zDGM;)) Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No to może teraz jakaś fotorelacja? :cool3: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 oooooWig witam Cię kochana nasza :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: narescie jesteś, daj jakieś fotulce... Quote
wiq Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 witojciez:evil_lol: fotki beda jutro, bo mam problem techn...:shake: Quote
BBeta Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzieńdobry ;) Tzn. dobrywieczór, a raczej dobranoc :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='wiq']witojciez:evil_lol: fotki beda jutro, bo mam problem techn...:shake:[/quote] Witom od nowa :) i czekom na fotki dzisiejsze... ;) Quote
Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No to ja się przyłączam do czekających :cool3: Quote
Honey Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hm... wszyscy czekaja.... to ja tez ! :evil_lol: Quote
wiq Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 musze Was zmartwic - choc komp juz widzi fotki nie moge ich obrobic, bo gimp sie zbiesil i sciagam trail photoshopa.. a idzie jak kref z nosa:shake: ale milo mi, ze czekacie:evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 wiq pobije cie jak nie wstawisz tych fotek :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote=Tina.Sara;]wiq pobije cie jak nie wstawisz tych fotek :cool3:[/quote] No to ja ci pomogę :diabloti: Pora zacząć używać przemocy wobec niekompetentnych galerowiczów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
olekg89 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Prosze mi tu nie bić WIQ!! Bo Czarkiem poszczuje ,a on do gryzienia chętny :) Wiq- zrób jakies fotki psów w kojcu :) Moja babcia chce zrobić kojec dla swojej suki , która jest po przejsciach ,nie wchodzi do domu .Obecnie ma prowizoryczny kojec który lubi:).Nie jest w nim zamykana ,ale czasem trzeba ją przymknąc na pare godzin :)I szukamy pomysłow:) Bude ma wypasioną wiatrołap 15cm ściany ocieplany dach i jeszcze kawał grubego dywanu przybity przy wejsciu:) Quote
Tina.Sara Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to ja ci pomogę :diabloti: Pora zacząć używać przemocy wobec niekompetentnych galerowiczów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/quote] to mnie też pobijesz jak nie wstawie fotek?? :cool3: Quote
Recommended Posts