Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Witam. W zastępstwie Ingi , ja jutro robię przedadopcyjną. Jestem z panem umówiona na wieczór :) Quote
barb Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Witam. W zastępstwie Ingi , ja jutro robię przedadopcyjną. Jestem z panem umówiona na wieczór :) To trzymam kciuki, zeby Pan i domek okazali sie ok. :lol: Czytalam, że Inga potwooornie zajęta, jeszcze teraz doszla jej Mimi. Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 barb napisał(a):To trzymam kciuki, zeby Pan i domek okazali sie ok. :lol: Czytalam, że Inga potwooornie zajęta, jeszcze teraz doszla jej Mimi. 11 ogonów w 50 m2 :) Ja bywam na Dogo sporadycznie ale z Ingą jestem w stałym kontakcie Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Witam. W zastępstwie Ingi , ja jutro robię przedadopcyjną. Jestem z panem umówiona na wieczór :) Anette bardzo ci dziękuję :loveu: Domek zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję że przeczucie mnie nie zawiedzie. :lol: Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Becia66 napisał(a):Anette bardzo ci dziękuję :loveu: Domek zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję że przeczucie mnie nie zawiedzie. :lol: Nie ma problemu. W takich tematach pisz, albo dzwoń do mnie. Chwilowo jako "szczęśliwy bezrobotny" siedzę w domu i dysponuje dużą ilością czasu. Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Becia66 napisał(a):Anette bardzo ci dziękuję :loveu: Domek zapowiada się rewelacyjnie, mam nadzieję że przeczucie mnie nie zawiedzie. :lol: Domek dla Blonduni ma być super wypaśny, milaśny, tulaśny itp, bo inaczej nie oddam!!!!! Ona jest moja i nie oddam!!! Bo się łańcuchem przykuje i nikt mnie nie ruszy!!!! Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a): ma być super wypaśny, milaśny, tulaśny itp, bo inaczej nie oddam!!!!! ! taki się zapowiada Agula, czy ja kiedykolwiek oddałam psa byle gdzie ? :razz: Chyba że ty wiesz o czymś, o czym ja nie wiem. :cool3: Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):Domek dla Blonduni ma być super wypaśny, milaśny, tulaśny itp, bo inaczej nie oddam!!!!! Ona jest moja i nie oddam!!! Bo się łańcuchem przykuje i nikt mnie nie ruszy!!!! Spokojnie, nie martw się- mam wprawę w przesłuchaniach :) nawet zeznanie podatkowe wyciagnę :) Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Spokojnie, nie martw się- mam wprawę w przesłuchaniach :) nawet zeznanie podatkowe wyciagnę :) No ja myślę, bo ona jest wyjątkowa i jak tylko najdrobniejszy szczególik będzie nie tak, to nieee daaaam!!! :) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):No ja myślę, bo ona jest wyjątkowa i jak tylko najdrobniejszy szczególik będzie nie tak, to nieee daaaam!!! :) nawet pod kanapę zajrzę :) Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Anette napisał(a): nawet zeznanie podatkowe wyciagnę :) o to to, koniecznie !!! :evil_lol: Ale w tym względzie też wszystko dobrze wygląda, chociż mówią że to nieważne bo człowiek najważniejszy. Ja twierdzę natomiast, że to też istotne jak się bierze pod dach trzeciego psa. Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):nawet pod kanapę zajrzę :) I pod zlew i za ubikację!! A i nie zapomnij spytać o sterylkę bo to bardzo ważne!!! Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Becia66 napisał(a):o to to, koniecznie !!! :evil_lol: Ale w tym względzie też wszystko dobrze wygląda, chociż mówią że to nieważne bo człowiek najważniejszy. Ja twierdzę natomiast, że to też istotne jak się bierze pod dach trzeciego psa. Z tego co pamiętam okolica dośc zamożna, pan przez telefon sympatyczny, jutro się wszystkiego dowiem. Przesłuchany zostanie jak przez Mossad więc nie martwcie się dziewczyny :diabloti: Dobrze o nim świadczą dwa poprzednie psiaki nie superhipermega rodowodowe tylko "nasze" schroniskowe Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Z tego co pamiętam okolica dośc zamożna, pan przez telefon sympatyczny, jutro się wszystkiego dowiem. Przesłuchany zostanie jak przez Mossad więc nie martwcie się dziewczyny :diabloti: Dobrze o nim świadczą dwa poprzednie psiaki nie superhipermega rodowodowe tylko "nasze" schroniskowe Jeszcze sprawdź czy miski czyste i co będzie jadła, powiedz że ona jest delikatniutka i musi jeść same rarytasy ;) a cooo!!! Należy się jej... he he he ;) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):I pod zlew i za ubikację!! A i nie zapomnij spytać o sterylkę bo to bardzo ważne!!! Taa. Już widze minę pana jak bedę mu się miotac po kątach w białych rękawiczkach :evil_lol: A ona nie ciachnięta?? EDIT POniżej kawioru i homara nie schodzimy rozumiem?? Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 sterylka była omawiana i jak najbardziej do zrobienia. Wiem że Pan pracuje przy produkcji filmów, żona też w ,,tym siedzi'' ale większość czasu pracuje w domu. Wyjeżdżają z psami na wakacje, dbają, leczą i kochają. Dla mnie ten dom to strzał w dziesiątkę !!! Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a): POniżej kawioru i homara nie schodzimy rozumiem?? Oczywiście że nie, nic poniżej nie ma, Blondi to mała księżniczka!!! A najlepiej kurczaczki i takie tam frykasy -rarytasy :) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Dobra jak nie będzie szampana francuskiego do picia to nie wydajesz psa :) NIe ma problemu o sterylkę zapytam Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):Dobra jak nie będzie szampana francuskiego do picia to nie wydajesz psa :) NIe ma problemu o sterylkę zapytam No, tylko nam jeszcze pijanej Blonduni potrzeba, no chyba że ze szczęścia :) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):No, tylko nam jeszcze pijanej Blonduni potrzeba, no chyba że ze szczęścia :) Moja rottka, niestety już za TM, kiedys cichcem wypiła drinka i zachowywała sie skandalicznie rozkosznie. Jak jestes w stanie sobie wyobrazic rozbrykane 60 kg psa, wskakujące każdemu na kolana i zachęcające do zabawy :) Tez mi się wydaje że to będzie super domek dla Blondi :) Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a): Tez mi się wydaje że to będzie super domek dla Blondi :) Słowo "też mi się wydaje" jeszcze mnie na sto nie przekonuje, to musi być "to jest domek na stówę dla Blondusi" !!!!! I na taki wpis czekam :) Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):JUtro jak wrócę do domu zdam relację :) No dobra, to już cię nie męczę, teraz przygotuj zestaw podchwytliwych pytań ;) Quote
Anette Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Agula99 napisał(a):No dobra, to już cię nie męczę, teraz przygotuj zestaw podchwytliwych pytań ;) JUż szykuję narzędzia tortur :D Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Anette napisał(a):JUż szykuję narzędzia tortur :D Madejowe łoże też by się przydało, wtedy wyciśniesz z nich wszystko jak ze świeżej cytrynki :) Quote
Recommended Posts