jaanna019 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Oj chyba psi miała wenę twórczą. Super ;) Quote
psi Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='jaanna019']Oj chyba psi miała wenę twórczą. Super ;)[/QUOTE] hehehe ciut coś w głowie zaświtało więc nabazgrałam co nie co ;) bo Mikuś wart jest tego wszystkiego co może dać mu człowiek, jego człowiek. Jak się pozna tego psa to nie sposób go zapomnieć i nie pokochać to taka przyjazna mordka :loveu:. Quote
asika5 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 O matko przez weekend nie miałam netu a tu takie niespodzianki:) [B]psi[/B] pięknie napisane:loveu: Quote
asika5 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Vicky62']Śliczny ten Bursztynio. myślałam,ze on jest duzo większy...hmm, albo Miki taki duży.[/QUOTE] Bursztyś waży 11 kg Miki średniego wzrostu ma w kłębie jakieś 50 cm Quote
psi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a już myślałam,że się pochorowałaś.....cieszę się ,że to tylko sprawy techniczne Cie zatrzymały :) Miki cudo facio :loveu: proszony na pierwszą :) Quote
majreg Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Obiecałam coś wrzucić w X dla Mikiego. Poproszę o numerek konta :smile:. Quote
joanna83 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 (edited) Miało być na białostockim wątku, a do Mikiego wpadło, więc kasuję i chłopaka podrzucam :) Edited October 11, 2012 by joanna83 Quote
KasiaT Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Lecimy na pierwszą i pokazujemy chłopaczka Quote
asika5 Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 No to lecimy cioteczki lecimy zrobiłam katalog ogłoszeniowy z Mikim poroznoszę po lecznicach może ktos się skusi Quote
asika5 Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Dziś na kociej wystawie ,,wciskałam" Mikiego pewnej osobie , ma się zastanowić trzymajcie kciuki żeby coś z tego wyszło Quote
psi Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 osz TY jak mogłaś "wciskać" :mad: Trzymam kciuki mocno,mocno,mocno.....:loveu: Quote
psi Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Hej Miki -Pokazujemy się ludziom z tej najlepszej strony :loveu: -psi ale ja mam właśnie tylko ta jeną stronę -oj tak mi się tylko powiedziało Mikuniu :oops: -wybaczam :) Quote
psi Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='jaanna019']No i jak wciskany Miki się czuje?[/QUOTE] Też jestem ciekawa.....asika5 powiedz coś... Quote
asika5 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Miki myj pychola jadę ciebie wycałować:loveu: psi dawaj ze mna jak za dawnych dobrych czasów:) Quote
psi Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='asika5']Miki myj pychola jadę ciebie wycałować:loveu: psi dawaj ze mna jak za dawnych dobrych czasów:)[/QUOTE] OOOOOOOOOOOOO asika5 tak bym chciała :-( Latem na pewno pojedziemy na caluśki dzień o ile Kuna zechce Nas przygarnąć :) wyjedziemy ino świt a wrócimy ino noc :D Quote
Kuna Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Tylko szczotki zabierzcie:eviltong: Pewnie, że Was z przyjemnością zobaczę :lol: Quote
psi Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='Kuna']Tylko szczotki zabierzcie:eviltong: Pewnie, że Was z przyjemnością zobaczę :lol:[/QUOTE] do roboty ...:eviltong: Damian mi na pewno nie odpuści często wspomina pobyt u Ciebie jak było fajnie :) Quote
psi Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Witaj Miki :) Co słychać? Pewnie wszystko OK ciocia i wujaszek dokładają wszelkich starań byś czuł się jak w domu :) ale fajnie byś miał swój własny,stały i taki już do końca Domku gdzie jesteś Miki czeka :) Quote
psi Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Witaj Miki ta Twoja mama to tylko biega,biega i biega....i już pewnie kulę ziemską przebiegła ze 2 razy :eviltong: Dobrze niech tam biega a ja zajmę się byś wędrował na pierwszą stronę może jakiś domek wypatrzy takiego przystojniaka :) asika5 jak już tak biegasz i biegasz to zabiegnij do mnie na małe co nie co ;) I uważaj by się nie przeziębić podczas tego biegania :loveu: Quote
zachary Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Psi, asika5, się nie przeziębi, jest zahartowana:lol:. Pewnie już do Ciebie by dobiegła, jakby razem zsumować jej km w zgrabnych nogach....:roll: Quote
psi Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='zachary']Psi, asika5, się nie przeziębi, jest zahartowana:lol:. Pewnie już do Ciebie by dobiegła, jakby razem zsumować jej km w zgrabnych nogach....:roll:[/QUOTE] zgadza się te kilometry i te długie zgrabne nogi....pozazdrościć kondycji i wyglądu :razz: Mikusiu pokazujemy się domkom :) Quote
Recommended Posts