Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, będę musiała go Wam pokazać jeszcze w formie wystawowej, bo w związku z mrozami mam w planach przeprowadzić intensywny tucz, coby oprócz ciepłej budy i sadełko grzało ;)

Posted

Dreag ja tego nie rozumiem....psy ułożone,zdrowe,fajne w kontaktu z człowiekiem ....o co chodzi,że telefonów brak :-(

Z Fazką jest to samo od prawie roku ogłaszam ją to miałam 3 telefonu i to z awantura,że starego psa oddaję po wyjaśnieniu sytuacji było tylko ACHA więc prosiłam by popytały dalej wśród rodziny i znajomych ale już nie dzwoniły Panie ponownie :(

Posted

asika5 napisał(a):
właśnie patrzyłam Miki na tablica.pl miał od wczoraj 213 wejść:multi:

tylko że nikt ie zadzwonił jak na razie

asika5 miejmy nadzieję,że wieść poniesie dalej o Mikim
Na FB rozmawiałam z Panią od Hakerka i jej znajoma szukała swego czasu kociaka do adopcji ma się do mnie odezwać jak tylko ktoś jakiegoś będzie chciał więc asika5 podam jej Twój telefon ok?

Posted

asika5 napisał(a):
Miki młody wysportowany zadbany kawaler bez zobowiązań chętnie pozna Panią/Pana w celach długiego wspólnego życia.

heheheh zajebiste :D

Posted

asika5 napisał(a):
Pan chce poznać Mikiego ma do mnie zadzwonić... czekam

ja też jestem zdania,że Miki jest idealny dla Ciebie ale jeśli domek wypali to będę szczęśliwa :)