monis88 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 jak to bylo 3 razy przez lewe??:p nieeee zapeszamyyyy:eviltong: Quote
Mariat Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='kaja69']Irenko,co to za samowolka,hę ??? A chcesz szczeniorka w zamian :cool3:??? Aniu, Irence nie kaze sie czekac:mad:!! Podawaj szybko to konto, bo zrobie to za Ciebie:evil_lol:. [quote name='kaja69']Dzisiaj dostałam takiego maila,szlag mnie jasny trafia normalnie: ile za szczeniaki??????????????? To jest wersja oryginalna,skopiowana w całości,żeby ktos sobie nie pomyslał,ze pominęłam "witam" czy "pozdrawiam X" Zapytaj te osobe ,za ile ona sprzedaje takie szczeniaki. Moze dowiesz sie wiecej, a moze Ci zaproponuje byzneees:eviltong: Quote
kaja69 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Mariat napisał(a):Aniu, Irence nie kaze sie czekac:mad:!! Podawaj szybko to konto, bo zrobie to za Ciebie:evil_lol:. To juz obie na mnie :crazyeye: Mariat napisał(a):Zapytaj te osobe ,za ile ona sprzedaje takie szczeniaki. Moze dowiesz sie wiecej, a moze Ci zaproponuje byzneees:eviltong: A wiesz ,ze na to nie wpadłam...hmmm dobry pomysł... A tak na powaznie ,to nawet nie odpisałam,szkoda mojego czasu... Quote
kaja69 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dzisiaj miałam pobudke w nocy,Foxi wyszła sobie na nocny spacerek a smarczacze ryczały :angryy:... Tak sie darły jakby je kto ze skóry obdzierał...a ja wczoraj zapomniałam wziąć tabletki na spanie i niestety musiałam zwlec sie z łóżka i zaprowadzic wyrodna matkę do dzieci... Dzisiaj postaram sie juz popołudniu wziąć podwójna dawke,nic nie widzieć ,nic nie słyszeć... Quote
Igiełka Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 kaja69 napisał(a):Dzisiaj miałam pobudke w nocy,Foxi wyszła sobie na nocny spacerek a smarczacze ryczały :angryy:... Tak sie darły jakby je kto ze skóry obdzierał...a ja wczoraj zapomniałam wziąć tabletki na spanie i niestety musiałam zwlec sie z łóżka i zaprowadzic wyrodna matkę do dzieci... Dzisiaj postaram sie juz popołudniu wziąć podwójna dawke,nic nie widzieć ,nic nie słyszeć... ooo Foxi to nie ładnie urządzać sobie spacery krajoznawcze po nocy :mad: A Ciotka zmęczona i niewyspana miała przymusowy nocny dyżur nad maluchami ;) Quote
Mariat Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Aniu, dzis mialam namiastke tego co Ty masz na codzien:angryy:.Moje dzieciaki zjawily sie z niespodziewna wizyta, gdy bylam w parku z Sonka. Oczywiscie ich dwa czworonozne mikrusy przybyły z nimi i gdy wchodzilysmy z Sonka do domu ,zaatakowaly przy drzwiach. Sonia od razu obrazona, bo jej kostke z mozolem zasmradzana od tygodnia mikrusy bezczelnie zdazyly zezrec:evil_lol:.Udobruchala ja Megan pieszczotami. A potem juz tylko wariactwo. Cala trojka urzadzila sobie park z mieszkania. Gonitwom nie bylo konca, a mikrusy z braku drzew, znaczyly ukradkiem meble , firane i co sie dalo. Wykladzina tylko do prania, a mialam nadzieje, ze do wiosny przetrzymam:mad:. Nie wspomne, ze cala trojka nie pozwolila mi swobodnie po kuchni sie poruszac hipnotyzujac blagalnymi, "glodnymi" oczetami. Ile radochy bylo patrzac na ich wyglupy, tyle roboty mnie teraz czeka.:shake: Quote
kaja69 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Mariat napisał(a):Aniu, dzis mialam namiastke tego co Ty masz na codzien:angryy:.Moje dzieciaki zjawily sie z niespodziewna wizyta, gdy bylam w parku z Sonka. Oczywiscie ich dwa czworonozne mikrusy przybyły z nimi i gdy wchodzilysmy z Sonka do domu ,zaatakowaly przy drzwiach. Sonia od razu obrazona, bo jej kostke z mozolem zasmradzana od tygodnia mikrusy bezczelnie zdazyly zezrec:evil_lol:.Udobruchala ja Megan pieszczotami. A potem juz tylko wariactwo. Cala trojka urzadzila sobie park z mieszkania. Gonitwom nie bylo konca, a mikrusy z braku drzew, znaczyly ukradkiem meble , firane i co sie dalo. Wykladzina tylko do prania, a mialam nadzieje, ze do wiosny przetrzymam:mad:. Nie wspomne, ze cala trojka nie pozwolila mi swobodnie po kuchni sie poruszac hipnotyzujac blagalnymi, "glodnymi" oczetami. Ile radochy bylo patrzac na ich wyglupy, tyle roboty mnie teraz czeka.:shake: O jak miło :) Mariat,dobra rada pozbądź sie wykładzin :)ja juz lata temu stopniowo pozbywałam sie wszelkich wykładzin ,dywanów i dywaników...dyżurny mop i jazda kilka razy dziennie :) A te oczęta, minki "na biedaczka"potrafia zmiękczyć ,wiedza bestie jak człowieka podejść... Najważniejsze ,ze towarzystwo sie swietnie bawiło,w końcu w gościne przyszły...a jak mówi stare powiedzenie "gośc w dom,Bóg w dom"... Moje smarkaczki i ich mamusia dzisiaj zostały zaszczepione.Maluchy p/wirusówkom,a Foxi to samo plus p/wścieklizna...jeszcze nie znam ile mnie to będzie kosztować...pani wetka sie bardzo zdziwiła,że maluchy nie wrzeszczały,ze takie dzielne ... Jeden domek dla suni super,ale jeszcze cicho,a drugi się nie odezwał i doopka blada a tez taki rozsadny się wydawał... Quote
Mariat Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kaja69 napisał(a):O jak miło :) Mariat,dobra rada pozbądź sie wykładzin :)ja juz lata temu stopniowo pozbywałam sie wszelkich wykładzin ,dywanów i dywaników...dyżurny mop i jazda kilka razy dziennie :) A te oczęta, minki "na biedaczka"potrafia zmiękczyć ,wiedza bestie jak człowieka podejść... Najważniejsze ,ze towarzystwo sie swietnie bawiło,w końcu w gościne przyszły...a jak mówi stare powiedzenie "gośc w dom,Bóg w dom"... Dobra rada, tylko mieszkanie nie moje i nie ja decyduje:-( kaja69 napisał(a):OMoje smarkaczki i ich mamusia dzisiaj zostały zaszczepione.Maluchy p/wirusówkom,a Foxi to samo plus p/wścieklizna...jeszcze nie znam ile mnie to będzie kosztować...pani wetka sie bardzo zdziwiła,że maluchy nie wrzeszczały,ze takie dzielne ... Jeden domek dla suni super,ale jeszcze cicho,a drugi się nie odezwał i doopka blada a tez taki rozsadny się wydawał... Odezwa sie , jak nie te , to inne. Quote
kaja69 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Sie wyspałam,więc moge już trochę popisać.Wczoraj ,zawiozłysmy z Monia sunieczkę do nowego domku.Państwo ,przez najblizsze dni nie będa z nia wychodzic nigdzie,pełna kwarantanna po szczepienna,uznałam,ze dla małej nawet lepiej jak szybciej trafi do swojego domku,zwłaszcze,ze u mnie ta nieszczęsna włosogłowka.Maluchy są co prawda odizolowane,ale... To teraz o domku...młode małżeństwo,oboje mieli psy w swoich rodzinnych domach i jak kupili mieszkanie,stwierdzili,że dom bez psa to nie dom.Na malutka ,czekało juz imię Gabi,zamówione jest na allegro śliczne posłanko,w łapki i w ogóle pełna mobilizacja na przyjęcie nowego członka rodziny.Nic więcej chyba nie musze pisać...aaa i państwo mieszkaja 15 km ode mnie a i jeszcze ,ża Gabi mieszka w bloku. To jeszcze napiszę,że wczoraj ,jak zwykle dzień na "wariata",szczepienia,po tym szybko nadrabianie wszystkiego no a na po 18-tej umówiona byłam w nowym domku,więc szybko zapakowałam umowę,książeczke,władowałyśmy sie do samochodu z Monika ,prawie ruszamy i wtedy "a pies??"...zapomniałyśmy o najważniejszym,nie zabrałyśmy malutkiej,a mi się jeszcze dodatkowo przypomniało,że od trzech godzin gotuje ryż dla psiaków... Quote
Atomowka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 świetnie,że ruch się zaczyna i że sunia w dobrym domku już Kaja hahah uśmiałam się z tego ryżu bo psa tez kiedyś zdarzyło mi się zapomniec :P Quote
Mariat Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jak ten ryz wyglądał po trzech godzinach? Mnie udało się znaleźć kleik zamiast sypkiego ryżu w dużo krótszym czasie:evil_lol: Quote
kaja69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Mariat napisał(a):Jak ten ryz wyglądał po trzech godzinach? Mnie udało się znaleźć kleik zamiast sypkiego ryżu w dużo krótszym czasie:evil_lol: Powiem krótko:musiałam gotowac nowy... Jola_li przesłała 30 zł na rodzinke,slicznie dziekuję :) Jutro bedę u pani wetki i dowiem sie ile kosztowało mnie zaszczepienie całej rodzinki... Quote
tłamsik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='tłamsik']Ja musiałam przysiądz na wszelkie świętości, że następny pies będzie najwcześniej po wakacjach.. No chyba, że jakaś bidulka trafi do nas wcześniej.. Ktoś chce mi podrzucić psiaka? Rodzinka nie będzie miała wtedy wyboru... :evil_lol: Pamiętacie to? ... Trochę to już nieaktualne, bo od dzisiaj jest z nami Pestka.. Kaja.. wybacz zaśmiecanie Twojego wątku, ale muuusiałam się pochwalić... Nie mogłam się opanować... Moja malutka Pesteczka :D Quote
kaja69 Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 No coś TY!!!!Takie cudo mi tu wstawiasz a ja mam Ci wybaczać ??? Dziękować ,ze zechciałaś sie pochwalić :) Quote
toyota Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Czyli Pestka jest Twoja, tak ??? Ja też mam Pestkę :) : Quote
tłamsik Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 tak, Pestka już jest moja... coś czuję, że będzie z niej niezłe ziółko... W najbliższym czasie założę wątek mojemu psiejstwu :) toyota Twoja Pestka- słodzinka :loveu: Quote
kaja69 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Może jakis fan klub Pestkowców założymy:lol: ja kolejną tymczasowiczkę tez nazwę Pestka;) Zero telefonów w sprawie psiaków:shake: nic...kompletnie ,nawet oszołomy przestały dzwonić i pisać... Quote
monis88 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 jejuuu sliczne te Pestki :D buuzii od cioci Moniki ;) Quote
kaja69 Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Zrobiłam podsumowanie na pierwszej stronie...nie jestem w stanie podliczyc ile wydałam na puszki,ryż i drób,Frontlain,to juz niech będzie mój wkład... Najgorzej martwi mnie ta cisza....a tu jeszcze cztery szkraby... Quote
jola_li Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='toyota']Ja też mam Pestkę :) : Nie mogę się oprzeć ;-) - to Kofi, którą moja córka znalazła w śmietniku jako szczeniaczka: Quote
toyota Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ale podobne i w dodatku tak samo pozują :). Ale moja tricolorka, co słabo widać na zdjęciu. Quote
tłamsik Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A ja wetnę się z inna sprawą.. Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/208743-Westikowe-gadżety-dla-Asa-który-wiernie-trwał-przy-grobie-pana-do-10.06-do-20.00 Może jakaś cioteczka jest fanką westików? Jak nie to prooooszę.. podrzucajcie do góry.... :D Quote
kaja69 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Ja mam westiki :) i bardzo lubię te zadziorki rozkoszne... Założyłam nowy wątek,taka niespodzianka...może ktos pomoże... http://www.dogomania.pl/threads/208753-Gdzieś-na-końcu-swiata-psy-znajduja-schronienie...-tylko-co-dalej?p=16981511#post16981511 Quote
tłamsik Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 cioteczka Kaja jest westikowa :) Fajnie.. więc tym bardziej zapraszam na bazarek :) Quote
Recommended Posts