Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igiełko ,no i wyprowadziłaś na spacerek i to w realu :) Dzisiaj cała rodzinka wyszła sobie za ogrodzenie,nie wiem jak ,szukałam jakiegos przejścia ale nic nie znalazłam,nie wiem którędy.Krzyk był taki,że chyba pół wsi słyszało,bo juz drogi powrotnej towarzystwo znaleźć nie mogło i wrzeszczały na całe gardło...Nie mam juz gdzie szczylków zabrać,zeby były bezpieczne,w klatce przeciez nie zamknę,dom zajety,w każdym pomieszczeniu jakiś pies...

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):
Igiełko ,no i wyprowadziłaś na spacerek i to w realu :) Dzisiaj cała rodzinka wyszła sobie za ogrodzenie,nie wiem jak ,szukałam jakiegos przejścia ale nic nie znalazłam,nie wiem którędy.Krzyk był taki,że chyba pół wsi słyszało,bo juz drogi powrotnej towarzystwo znaleźć nie mogło i wrzeszczały na całe gardło...Nie mam juz gdzie szczylków zabrać,zeby były bezpieczne,w klatce przeciez nie zamknę,dom zajety,w każdym pomieszczeniu jakiś pies...

Hehe mali podróżnicy, ciekawi świata odkrywcy :) Ciotka masz tam z Nimi wesoło:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Oj tak...wesoło to jest...moze komus szczeniorka:cool3:

A nikt się nie zgłosił z ogłoszeń?:shake:
Gdybyś potrzebowała, to będę wykupywała zestawy ogłoszeniowe na bazarku, to jeden zestawik będzie dla tych kruszynek:loveu::loveu::loveu:
I podaj mi konto ( na mail) do przelewu. Nie będę licytować na bazarku imieninowym, tylko prześlę Ci na mamę z maluszkami 100,00.

Posted

Igiełka napisał(a):
Kaju właśnie wpłaciłam nasze skromne 15zł :)

Dziekuję bardzo Igiełko :) pieniądze juz doszły...daleko nie miały:cool3:

irenaka napisał(a):
A nikt się nie zgłosił z ogłoszeń?:shake:
Gdybyś potrzebowała, to będę wykupywała zestawy ogłoszeniowe na bazarku, to jeden zestawik będzie dla tych kruszynek:loveu::loveu::loveu:
I podaj mi konto ( na mail) do przelewu. Nie będę licytować na bazarku imieninowym, tylko prześlę Ci na mamę z maluszkami 100,00.

Ciocia Irenka wróciła:bigcool::bigcool::bigcool:I to od razu z przytupem:lol:

Ogłoszonka szczylki maja nawet juz niektóre odświeżałam,dzwonia niby,ale nic ciekawego ,przeważnie do budy albo jak usłyszą o warunkach adopcji to mi dziękują i tyle ...

Posted

kaja69 napisał(a):

Ciocia Irenka wróciła:bigcool::bigcool::bigcool:I to od razu z przytupem:lol:

Ogłoszonka szczylki maja nawet juz niektóre odświeżałam,dzwonia niby,ale nic ciekawego ,przeważnie do budy albo jak usłyszą o warunkach adopcji to mi dziękują i tyle ...

Na przytup musisz poczekać;), chyba, że będziesz niegrzeczna:mad:;):loveu: i konta na mail nie podasz.
A kiedy robisz drugie odrobaczanie?

Posted

irenaka napisał(a):
Na przytup musisz poczekać;), chyba, że będziesz niegrzeczna:mad:;):loveu: i konta na mail nie podasz.
A kiedy robisz drugie odrobaczanie?

Myslałm,ze jutro a w piatek bym zawiozła je zaszczepić...

Irenko i nie strasz mnie tak,bo się zamknę w sobie:-(

A szczeniorki,co chwila wychodzą poza ogrodzenie,mamusia ma gdzieś tajne przejście a one za nią.Przejda na druga strone i tak się drą jakby je ze skóry obdzierali normalnie a ja latam co chwila i zbieram towarzystwo.Jak sie pytam którędy wychodza- zaden nie pamięta...jak podgladam-żaden nie garnie się do ucieczki...

Posted

Chyba znalazłam przejście.Zadnego podkopu,zadnego rozrywania siatki,po prostu jakos tak sprytnie wychodziły...oczywiście zablokowałam i spokój...przynajmniej narazie:cool3:
Telefony dzwonia ,ale wszyscy sie zastanawiają...

Posted

Tak po cichu powiem,że jest jeden domek dla suni,czeka umówiłam sie na weekend,z drugim domkiem mam sie spotkac jak będę na szczepieniu,tez zapowiada sie fajnie,ale narazie cicho,zeby nie zapeszyć:cool3: ,bo ja tak mam ,ze jak za wcześnie sie pochwalę to potem nic z tego...

Posted

kaja69 napisał(a):
Dziekuję bardzo Igiełko :) pieniądze juz doszły...daleko nie miały:cool3:

Cieszę się że mogłam pomóc choć troszkę :)
Mocno trzymam kciuki i w Wasza stronę przesyłam ciepłe myśli :ylsuper::kciuki:

Posted

A ja nic o domkach nie piszę, kciuków nie trzymam tak żeby było inaczej niż zawsze i może kluchom szczęście przyniesie?
Kaja jutro kończy się bazarek imienny dla Twoich maluchów, dużo kasy nie będzie ale jakieś 40 zł chyba się uzbierało

Posted

Dzięki bardzo Atomowka :)

Dzisiaj był jeden telefon,pani chciała pieska dla dzieci,trójki dzieci w wieku 7 i 5 lat (chyba jakies bliźniaki) ,bo dzieci strasznie chca pieska. Na moje stwierdzenie,ze to przede wszystkim rodzice powinni chciec,bo to nie zabawka,a pani na to "a nie one juz miały psiaka tylko sąsiad im rozjechał "-tej pani dziękujemy...załamka po prostu...

Posted

kaja69 napisał(a):
przede wszystkim rodzice powinni chciec,bo to nie zabawka,a pani na to "a nie one juz miały psiaka tylko sąsiad im rozjechał "-tej pani dziękujemy...załamka po prostu...

:wallbash: co to za ludzie?!

Posted

Biorę wszystkie dziewczyny na tym wątku na świadków:placz:;), że proszę kolejny raz o konto do przelewu na rodzinkę.
Najwyższa pora zacząć uprawiać samowolkę:evil_lol: i gorąco proszę o numer konta którąś z dziewczyn która robiła przelew dla Aneczki. Która z Was mi pomoże? Bardzo proszę o pw z numerem konta.

Posted

[quote name='irenaka']Biorę wszystkie dziewczyny na tym wątku na świadków:placz:;), że proszę kolejny raz o konto do przelewu na rodzinkę.
Najwyższa pora zacząć uprawiać samowolkę:evil_lol: i gorąco proszę o numer konta którąś z dziewczyn która robiła przelew dla Aneczki. Która z Was mi pomoże? Bardzo proszę o pw z numerem konta.

Irenko,co to za samowolka,hę ??? A chcesz szczeniorka w zamian :cool3:???

Dzisiaj dostałam takiego maila,szlag mnie jasny trafia normalnie:
ile za szczeniaki???????????????
To jest wersja oryginalna,skopiowana w całości,żeby ktos sobie nie pomyslał,ze pominęłam "witam" czy "pozdrawiam X"