Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

Posted

Bo szczurek był za czasów mojego aparatu HP, jakieś zdjęcia miałam, ale nie wiem gdzie. W każdym razie mogę obiecać, że gdybym na nie natrafiła, to wrzucę.

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi napisał(a):
Bo szczurek był za czasów mojego aparatu HP, jakieś zdjęcia miałam, ale nie wiem gdzie. W każdym razie mogę obiecać, że gdybym na nie natrafiła, to wrzucę.

trzymam na słowo, chciałaby, zobaczyć to cudo;)

Posted

natomiast Frytka w przeciwieństwie do Kory jeśli juz raczy wyjść na to zadupie stawia subtelnie łapkę za łapką, rozrusza się jeśli Kora oznajmi, że wyniuchała kota lub inne godne uwagi stworzenie:diabloti:

no i chciałam ogłosić, iż dwa lata temu mniej więcej o tej porze przytargałam Korę, która w nocy została podrzucona do schroniska gdy na wybiegu przebywały duże suki...., biedna kilkanaście godzin spędziła w krzakach, przez pierwsze 3 dni w schronie nie pozwalała się do siebie zblizyć, na próbą kontaktu reagowała agresją, po kilku tyg spuszona luzem pilnowała się, ale bała się przychodzić, zawołana stawała kilka metrów przede mną i spuszczała głowę, gdy podchodziłam padała i wtulała się w podłoże przyciskają główkę i zaciskając powieki, dotknięta drzała, serduszko biło jak oszalałe, a dziś mała świruska zawołana podbiega i rozwala się kołami ku górze i wdzięczy się i wdzięczy:loveu:

Posted

lon_cia napisał(a):
my tu do Was zagladamy i ogladam te Twoje piekne stworki, tylko na komentarze czasu brak;(

cześć Lonciu, jak miło , że jednak znalazłas troche czasu, czyli jednak nie jest tak źle;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hejka super galeryjka :cool3:

Oba psiaki mają coś z terierka czy mi się wydaje :cool3:

Piękne są mizianko dla nich :loveu:
Dla ciurków też oczywiście :loveu: