Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

Posted

Szczurosław ( 2006-27.06.2008 )

Spaślak ( 2001-16.04.2008 )

Kicia ( 1995-13.08.2008 )

Fąfel ( 2006 - 13.10.2008 )

Sekret ( 2007- 15.10.2008 )

Czesio (2007-07.05.09r.)

Meritum (23.08.2007 - 14.06.2009)

Białasek (01.2007- 25.07.2009)

Fatumek (23.08.2007-22.08.2009)

Aspekt (01.2008 - 02.11.2009)

Kora (31.01.2005 - 7.12.2009)
-------------------------

Korę adoptowałam w lipcu 2005 , wyglądała jak kundel z obciętym ogonem, ostatnio nawet wet stwierdził, że bardziej przypomina foksa, moje wybitnie amatorskie trymowanie przyniosło efekt:)ze względu na niepohamowany instynkt myśliwski Kora mieszka w budzie

Kicia, seniorka znaleziona jako zapchlone do granic niemożliwości i zagłodzone kocię w lesie, wydawało sie niemożliwe, a jednak udało jej sie pokonać śmierć, pogromczyni myszy , papużek i chomików

Mika,jamnicza seniorka, od szczeniaka, wychowywała się razem z Kicią, nieznosi szaleństw Kory

Ren, dobek, uwielbia prześladować seniorki, szaleć z młodym laskami(Kora i Fryda) oraz udawać, że nie rozumie iż ma opuścić łóżko

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika raz jeszcze

Fryda 2,5 roczna jagdterrierka, nawzajem z Korą sie nie znoszą, choć mieszkając w sąsiadujących kojcach są na siebie skazane, trafiła do mnie w wieku 6-7 miesięcy od znajomego, który nie mógł sobie poradzić z nią w bloku

Posted

Kora z Frydą sprawiedliwie dzielą sie pracą, Kora pomaga mi w schronisku, a Fryda zabiera mnie na przejażdzki po lesie

tutaj Kora podczas pracy, z dachu najlepiej wypatrzyć , który schroniskowiec coś kombinuje

no i fajrant

Posted

pasztety, na których życie czają sie obydwie terierki

Szarunia

Szara i Czarna

głowa rodziny Spaślak(facet Młodej i ojciec Szarej i Czarnej) zdjęcia Mlodej zagnięly wraz z płytką

pomimo misek z mineralką, najlepsza jest kranówa z psiej michy

Mimi ur. jakoś w wakcje , złapana jako dzike kocię na zapuszczonej działce, lubi zaczepiać Mikowy ogon z Renowych uszu zrezygnowała po małej kłótni

Renik

klasowa świnka spędza u nas wakcje i święta, pod stałym nadzorem, jej poprzedniczka tragicznie zginęła po "zabawie" z Renem

Posted

ale to nie wszystko, pozostałe zdjęcia zaginęły wraz z płytką, jest jeszcze: czwarty królik, żółwica, moja siostra ma 4 myszoskoczki i 3 papużki(były 4 , ale Mimi zdecydowała, że jest ich za dużo), dziękuje za komentarze:lol:

• 3 weeks later...
Posted

szczególnie wesoło gdy kot wejdzie do mojego pokoju i króliki w panice zaczynają po nim biegać, nie oszczędzają łóżka; również wesoło jest gdy jamniczyca ma cieczkę, a Ren kombinuje jakby tu ją niecnie wykorzystać(Renik jest już po kastracji, a Mika jest za stara na stertykę)

Posted

hehe no niezłe diabełki:evil_lol:
a tutaj
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31206&highlight=jamnikowate+szczeniaczki możesz zobaczyc jednego mojego psiaka wzietego z dogo, kilka zdjeć jest w ostatnich postach, nie daje wiecej bo nikt tam nie zaglada, mam jeszcze dwa psiaki ale niestety fotek nie mam bo cyfrówka byla tylko pozyczona, jeszcze mam kicie i świnke, no ale twoj zwierzyniec ciężko pobić:lol: pozdrawiam

Posted

lon_cia napisał(a):
hehe no niezłe diabełki:evil_lol:
a tutaj
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31206&highlight=jamnikowate+szczeniaczki możesz zobaczyc jednego mojego psiaka wzietego z dogo, kilka zdjeć jest w ostatnich postach, nie daje wiecej bo nikt tam nie zaglada, mam jeszcze dwa psiaki ale niestety fotek nie mam bo cyfrówka byla tylko pożyczona, jeszcze mam kicie i świnke, no ale twoj zwierzyniec ciężko pobić:lol: pozdrawiam

Sabcia jest śliczna! koniecznie musisz obfocić całe stadko(ja też miałam problemy z pozyczaniem cyfówki, ale w końcu je rozwiązałam- od piątku mam własny aparacik:)), nie ma już oszczędności, ale co tam, pieniądze są dla ludzi

Posted

Dziękujemy!! stadko bylo obfocone tylko przpałętał sie jakiś wirus i po fotkach:angryy:
Tylko trzeba mieć takie oczszedności jeszcze:cool3: , ale na aparat to jestem napalona:lol: , więc mam nadzieje że niedługo bedzie:lol:
No i prosimy o fotki tego pięknego zwierzyńca!!

Guest Kamcia_14
Posted

Fajoskie foteczki Czekamy z niecierpliwością na więcej
Dawać fotki Dawać fotki Dawać fotki
Protest :)

• 2 weeks later...