Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedzą, co dorwać! Ja po maturze to mam dość biologii :shake:.
Ale wielkość bobków to chyba podobna do szczurzych nie? ;) Bo pamiętam, że szczury to duże walą. (Ale temat :lol: )

Posted

Eriu napisał(a):
Wiedzą, co dorwać! Ja po maturze to mam dość biologii :shake:.
Ale wielkość bobków to chyba podobna do szczurzych nie? ;) Bo pamiętam, że szczury to duże walą. (Ale temat :lol: )

oj wiedzą:)
też bym chciałam mieć maturę za sobą...

bobki,hmm..., szczurze większe, ale ilościowo wygrywają króliki;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ANKA_89']Guffi, dziękuje za uznanie:) też się zdziwiłam, że jest tyle zwierzaków,spędziłam tam troche czasu, ale okazało się, że było jeszcze jedno pomieszczenie pełne akwarium z różnymi rybami, żałuje, że tak późno się dowiedziałam i nie doszłam tam
Ojej, to rzeczywiście szkoda:shake:
Zdjęcia moich ulubieńców:loveu:

Posted

[quote name='Guffi']Ojej, to rzeczywiście szkoda:shake:
Zdjęcia moich ulubieńców:loveu:

szkoda,oj szkoda, podobno metrowy sum był:lol:

Anecioreczek
http://img231.imageshack.us/img231/4763/45235529ic9.jpg
no rosna rosną na wigilie bedą w sam raz:evil_lol:

no masz, a po co w czerwcu jechałam, trza było poczekać do grudnia:shake:

Anetko, mam nadzieję, że z Antkiem wszystko się szybciutko ułoży i galeria odżyje:lol:

Posted

ANKA_89 napisał(a):

Anetko, mam nadzieję, że z Antkiem wszystko się szybciutko ułoży i galeria odżyje:lol:

Galeria odżyje kiedy uznam że nikt mnie już nie bedzie męczył,że Antek jest agresywny
chcoiaż Ani razy nikogo nie ugryzł,a jeśli nawet na kogoś szczekał to z daleka nigdy nie podchodził.
Wszyscy sie na mnie po obrażali bo Antek dostał w Swoje szanowne 4 litery.
Więc i ja sie obraziłam, i zamknełam galerie.
Otworze ją na początku października,chyba że Atos nauczy sie wcześniej większości rzeczy to napewno pokaże efekty.Zwłaszcza że teraz mam czas,bo pracy nie dostałam nigdzie i na Zlot nie pojade:-(.

Atos od września zaczyna szkolenie PT grupowe(już sie zapisaliśmy).A do tej pory bedziemy próbowali coś sami wskórać.

Przyślijcie nam jednego Karpia na wigilie:evil_lol:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
przeraża Cię:crazyeye: mnie fascynuje i pociąga, pewnie bym pół godziny stała z rozdziawioną paszczą;)

No jasne, są piękne:loveu:
Ja kiedyś chciałam piranie:evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):
No jasne, są piękne:loveu:
Ja kiedyś chciałam piranie:evil_lol:

ja tylko podziwiałam w sklepie, ale mój brat prawie kupił:-o ,
wtedy to by się dopiero działo:evil_lol:

Anecioreczek napisał(a):
Galeria odżyje kiedy uznam że nikt mnie już nie bedzie męczył,że Antek jest agresywny
chcoiaż Ani razy nikogo nie ugryzł,a jeśli nawet na kogoś szczekał to z daleka nigdy nie podchodził.
Wszyscy sie na mnie po obrażali bo Antek dostał w Swoje szanowne 4 litery.
Więc i ja sie obraziłam, i zamknełam galerie.
Otworze ją na początku października,chyba że Atos nauczy sie wcześniej większości rzeczy to napewno pokaże efekty.Zwłaszcza że teraz mam czas,bo pracy nie dostałam nigdzie i na Zlot nie pojade:-(.

Atos od września zaczyna szkolenie PT grupowe(już sie zapisaliśmy).A do tej pory bedziemy próbowali coś sami wskórać.

Przyślijcie nam jednego Karpia na wigilie:evil_lol:

chcesz karpika, hmmm, mamy cały staw 4cm, może być?:lol:

rozumiem Cię, też nie raz Fryda dostała w tyłek, jak atakowała Korę czy inne psy, ale to chodziło raczej o to, żeby ją przestraszyć niż sprawić ból, jak sama sobie tak przywaliłam parcianą smyczą to się zdiwiłam, że nie boli, ale Frytka i tak była w szoku;)

Renik jest niemal taki jak Antek, lubi obszczekać dla zabawy, ale nikogo nie ugryzł, moja matka wychodzi z nim w kagańcu, ale ja zabieram go póżnym wieczorem i jest grzeczny bez kagańca, przynajmniej wiem czy zbliża się jakiś menelek:evil_lol:

Posted

[quote name='Anecioreczek']Tak,ale ja niechciałam żeby go zabolało.Chciałam tylko że sie uspokoił jakoś.
to sie tak supokoił ze aż sie połozył....

a te karpiki to ewidentnie za małe:evil_lol:

iii tam za małe, do świąt podrosną (może):evil_lol:

swoją drogą, ja już od kilku lat nie jem karpia na święta, jakoś nie mogę się przemóc, jak on tak bezbronnie pływa w wannie...

Posted

wolnożyjący królik pragnący niewoli....
jak szczurów nie ma ładują się do klatki, ale jak zostaną zamknięte we własnej to wielka bulwersacja i szarpanie prętów:cool1:

warstwowe szczurze żarełko :)

Posted

lon_cia napisał(a):
Frycia mizianoa z okazji urodzinek!!!!!!!!!!!!!

Frycia dziękuje

4 lata to nie przelewki...:Rose: :smilecol: :B-fly: :BIG: :new-bday:
:tort: :drink1: :beerchug: :laola: :cunao: :drinking:

dostała kość ścięgnową i zakopała:roll:

Posted

Haha, ja miałam to samo ze swoją Mycią(szczurem).
Wchodziła do klatki świniora, która była swego czasu 2 razy mniejsza od jego mieszkania i wolał podokuczać biednej śwince i zrobić sobie zapasy zimowe z Jej jedzonka:mad:

Posted

miałaś szczura w galerii ani jednego zdjęcia:mad:

moje szczury też wolą dokuczać królikom, puszczone luzem prześladują je, ostatnio Szczurosław wgryzł się w tyłek Szaruni , która przeciągnęła go przez pół pokoju, ale na drugi dzień Szczurosław pojechał na kastracje:p