Szczurosława Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 no to lecimy; przygotowania do sesji zdjęciowej Szczurosława, czyli najpierw przekupujemy żarełkiem następnie trzeba się umyć, gdzie jest charakteryzatorka? wszystko wydaje się byc oky... chociaż niekoniecznie Quote
Szczurosława Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 małe drapanko układamy się wygodnie i możemy zaczynać: a po pracy..., kombinujemy jak się dostac do Białasa no i taka symboliczna fota królików:) Quote
Szczurosława Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 zwiedzający(i obgryzający) moje kwiatki:placz: Quote
Szczurosława Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 jeszcze trochę szczurów zakochane w jogurtach Quote
Eriu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='ANKA_89'] O lol, to zdjęcie jest genialne. Gryzochy jak zwykle śliczne :loveu: Widzę, że zajadają się danonami :). Quote
Anecioreczek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 śliczne fotyyyy:loveu: a to jaszczurkowate to Twojee?:-o Quote
Szczurosława Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 witaj Eriu :multi: ciesze się, że się podoba, a szczury za danony oddałyby życie:) Aniecireczku, gadzinkę spotkaliśmy na polu, sama bylam zdziwiona, że kundel jej nie zauważyły i, że nie uciekła;) Quote
Szczurosława Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Witajcie po długiej nieobecności:multi: wrzucam kilka fotek z wycieczki do poznańskiej palmiarni:) wraz z moimi zanikami pamięci postaram się wpisywac nazwy rzekotka ślimak afrykański stawik, a w nim moc rybek akwariowych :skalary, gupiki, molinezje i mieczyki krewniacy mojej żółwicy:) akwarium żółwi miało szparki i rybki wpływały do nich, normalnie się przraziłam, bo myślałam, że one są nimi karmione a "kwiatki" były ogromne:) Quote
Szczurosława Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 żółwie leśne dzbanecznik ja;) żółwie stepowe agamy Quote
Szczurosława Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 karpie koi przepiórki chińskie waran i moje pamiątki:) Quote
Eriu Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wow, pozazdrościć takiej wycieczki. Super zdjęcia. Widoki niesamowite. No i ten kaktus jako pamiątka... Idę, bo mnie zazdrość zżera ;). Miłej niedzieli Quote
Guffi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Aniu, zdjęcia cudowne i super wycieczka jak widzę. Ja byłam w czymś takim w Krakowie, ale tam niestety były same rośliny... no i jakieś rybki. Quote
Szczurosława Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Eriu, dziękuje i wzajemnie, młego poniedziałku; jakoś tak dziwnie gdy nie trzeba leźć do szkoły:) Witaj Saga, dziękujemy za komplemencik i zapraszamy, mam nadzieje, że zostaniesz naszym stałym gościem:) Guffi, dziękuje za uznanie:) też się zdziwiłam, że jest tyle zwierzaków,spędziłam tam troche czasu, ale okazało się, że było jeszcze jedno pomieszczenie pełne akwarium z różnymi rybami, żałuje, że tak późno się dowiedziałam i nie doszłam tam Quote
Szczurosława Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 kilka domowych fotek:) Szczurosław jemy malinkę:) pasztety Miczka kffiatki Quote
Eriu Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Śliczne masz te pasztety :) Nie mogę się na nie napatrzeć :). Quote
Recommended Posts