Jump to content
Dogomania

Moje stadko....... Już bez Spaślaka [*] i Szczurosława [*].....

Recommended Posts

Posted

ANKA_89 napisał(a):
w Międzyzdrojach, mam jeszcze dzikusa na tle Amber Blatic i z tymi odciśniętymi dłońmi, akurat staneła obok B.Tyszkiewicz i P.Adamczyka, ale to już jutro dam;)

oooo tez spędzałam tam wakacje,to czekamy na fotki

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lon_cia']oooo tez spędzałam tam wakacje,to czekamy na fotki

ooo, a kiedy byłaś? ja jestem tam stosunkowo często, może nawet się mijałyśmy ....

zaraz obrobię i wrzucę resztę

mewy na tle hotelu

Posted

tutaj Kora próbowała zawrzeć bliższą zanjomość z martwą kaczką,ale ja miałam juz dosyć jej znajomości z martwmi rybami, odciągnęłam ją , spojrzała na mnie z wyrzutem , a potem pognała do jamnika...

debilowała....

....i kradła jedzenie mewom....

Posted

ja byłam pod koniec sierpnia, oj tez bym cześciej bywała gdybym gdzies bliżej mieszkała.
Ale Korce sie podobało:loveu:
jaka wpatrzona:lol:

a na kaczory i mewy nie polowała????

Posted

hej, a miałaś burki ze sobą?

drób pływał przy brzegu, czasem nawet któreś wyszło, ale jak Kora była w pobliżu to kuraki trzymały się z dala:diabloti: ,raz z galopu wpadła to wody między kaczki i jeszcze płynąc je goniła....

i to by było tyle jeśli chodzi o pozdrowienia znad morza:loveu:

Posted

a teraz chciałabym Wam pokazać mojego amarylisa, tak wyglądał gdy wyjeżdzałam....

...a tak jak wróciłam:)

chciałam się również pochwalić, że wciąż bezimienne szczurzątko dziś wpadło na genialny pomysł! zamiast obok, zasnęło w domku....

Posted

lon_cia napisał(a):
ja byłam niestety bez burków, a jakbym zobaczyła Twoje to bym na pewno pamietała, mi każdy psiur rzuca się w oczy:lol:

to tak jak mi! niepoznam właściciela , ale psa tak:)
ostatnio zaczepiła mnie kobitka, dopiero potem sobie przypomniałam, że "to ta od jamnika":)

Posted

[quote name='Anecioreczek']A nie dokupisz śmierdzielowi Przyjaciela?

no raczej zostanie jedynakiem, chociaż na dogo jest śliczny albinosek i strasznie mnie kusi, ale mam tylko klatkę 60 i brak funduszy na nową, no i nie chcę malutkiego, a z dorosłym by sie zapewne żarł..., może to zabrzmi brutalnie, ale wolę starsze szczurki, tak , żeby odeszły przed moim ewnetualnym wyjazdem na studia, bo raczej nie mogłabym ich zabrać,

o ile dobrze pamiętam masz tylko jednego samczyka, młodego, może skusiłabyś się na dorosłego albinoska z Łodzi...:cool3:

PS.wystarczy, że jedno szczurzątko mnie odsikuje i kradnie jedzenie...:)

Posted

Na początku może by sie żarli ale potem szybko szczury sie przyzywczają to sa zwierztęta stadne potrzebują przyjaciela w postaci ciurkowej ;)

Mam dwa;)
Syryla i Eragona ;)
w Tej chwili sie jeszcze doszczurzam-papierkowy ciurek na mnie czeka,moze nawet dwa jak wsyztko pójdzie dobrze;)

Posted

własnie najbardzije boję się walk, na szczurzym forum co nieco czytałam o przegyzionych tętnicach szyjnych....

albo nie moge skojarzyć,albo nie widziałam jeszcze Estryla:lol: , a papierowy on czy ona?

• 2 weeks later...