lon_cia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ANKA_89 napisał(a):w Międzyzdrojach, mam jeszcze dzikusa na tle Amber Blatic i z tymi odciśniętymi dłońmi, akurat staneła obok B.Tyszkiewicz i P.Adamczyka, ale to już jutro dam;) oooo tez spędzałam tam wakacje,to czekamy na fotki Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='lon_cia']oooo tez spędzałam tam wakacje,to czekamy na fotki ooo, a kiedy byłaś? ja jestem tam stosunkowo często, może nawet się mijałyśmy .... zaraz obrobię i wrzucę resztę mewy na tle hotelu Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 i kilka kaczuszek:), a że to niezbyt poprawne politycznie to mam jeszcze jedną mewę:) Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 tutaj Kora próbowała zawrzeć bliższą zanjomość z martwą kaczką,ale ja miałam juz dosyć jej znajomości z martwmi rybami, odciągnęłam ją , spojrzała na mnie z wyrzutem , a potem pognała do jamnika... debilowała.... ....i kradła jedzenie mewom.... Quote
lon_cia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ja byłam pod koniec sierpnia, oj tez bym cześciej bywała gdybym gdzies bliżej mieszkała. Ale Korce sie podobało:loveu: jaka wpatrzona:lol: a na kaczory i mewy nie polowała???? Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 hej, a miałaś burki ze sobą? drób pływał przy brzegu, czasem nawet któreś wyszło, ale jak Kora była w pobliżu to kuraki trzymały się z dala:diabloti: ,raz z galopu wpadła to wody między kaczki i jeszcze płynąc je goniła.... i to by było tyle jeśli chodzi o pozdrowienia znad morza:loveu: Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 a teraz chciałabym Wam pokazać mojego amarylisa, tak wyglądał gdy wyjeżdzałam.... ...a tak jak wróciłam:) chciałam się również pochwalić, że wciąż bezimienne szczurzątko dziś wpadło na genialny pomysł! zamiast obok, zasnęło w domku.... Quote
lon_cia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ja byłam niestety bez burków, a jakbym zobaczyła Twoje to bym na pewno pamietała, mi każdy psiur rzuca się w oczy:lol: Quote
Szczurosława Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 lon_cia napisał(a):ja byłam niestety bez burków, a jakbym zobaczyła Twoje to bym na pewno pamietała, mi każdy psiur rzuca się w oczy:lol: to tak jak mi! niepoznam właściciela , ale psa tak:) ostatnio zaczepiła mnie kobitka, dopiero potem sobie przypomniałam, że "to ta od jamnika":) Quote
Szczurosława Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 a oto moje szczurzątko w całej swej szczurzowości:) jako, że nikt nie ma pomysłu na imię szczurzątko zostało "Śmierdzielem", w pozytywnym znaczeniu tego słowa:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A nie dokupisz śmierdzielowi Przyjaciela? Quote
Szczurosława Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Anecioreczek']A nie dokupisz śmierdzielowi Przyjaciela? no raczej zostanie jedynakiem, chociaż na dogo jest śliczny albinosek i strasznie mnie kusi, ale mam tylko klatkę 60 i brak funduszy na nową, no i nie chcę malutkiego, a z dorosłym by sie zapewne żarł..., może to zabrzmi brutalnie, ale wolę starsze szczurki, tak , żeby odeszły przed moim ewnetualnym wyjazdem na studia, bo raczej nie mogłabym ich zabrać, o ile dobrze pamiętam masz tylko jednego samczyka, młodego, może skusiłabyś się na dorosłego albinoska z Łodzi...:cool3: PS.wystarczy, że jedno szczurzątko mnie odsikuje i kradnie jedzenie...:) Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Na początku może by sie żarli ale potem szybko szczury sie przyzywczają to sa zwierztęta stadne potrzebują przyjaciela w postaci ciurkowej ;) Mam dwa;) Syryla i Eragona ;) w Tej chwili sie jeszcze doszczurzam-papierkowy ciurek na mnie czeka,moze nawet dwa jak wsyztko pójdzie dobrze;) Quote
Szczurosława Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 własnie najbardzije boję się walk, na szczurzym forum co nieco czytałam o przegyzionych tętnicach szyjnych.... albo nie moge skojarzyć,albo nie widziałam jeszcze Estryla:lol: , a papierowy on czy ona? Quote
Anecioreczek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 żaden z Moich ciurków nie jest papierkowy :P treraz dopiero bede miała:loveu: Quote
Szczurosława Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 dostałam powiadomienie o odp., ale nic nie widzę; zaraz się pochlastam....mam już dosyć dogo........ chciałam obfocić szczurzydło, ale aparat pojechał w góry.... Quote
Szczurosława Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 umiem udawać świnkę morską.... ...i chomika ale miałem problem z myszką... trudno było się z nią dogadać Quote
Szczurosława Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 a to pupilek mojego brata,który zwiał i przez około dwa tyg. zwiedzał dom, aż ma rodzicielka niczym na amerykańskim filmie znalazła jadowitego pająka w ręczniku:) Quote
Patikujek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Świetna galeria i cudowny zwierzyniec:loveu: Boziu:placz: Tak wyglądała moja Hasioczka która nie żyje od 2 tyg. Nie mogę:placz:Ja ryczę:placz: Quote
Szczurosława Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Witaj:lol: przykro mi z powodu Hasiulki, moja ś.p.Avonka też tak wyglądała, chyba dlatego mam słabość do czarnych kapturów dla naszych maleństw [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts