Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorki jak nie doczytałam...ale mam pytanie...

Czy odbieracie te psy JAKO ORGANIZACJA..czy jako dobrowolne zrzeczenie??

dlaczego pytam..
bo mamy to samo w okolicach Szydłowca..
Benek i labek w masakrycznych warunkach - nikt nie cche zrobic interwencji /organizacja..a My nie możemy/

i do tego psy u gospodarza - głodzone i mieszkające w gorszych warunkach jak te wasze :( Psy z tego gospodarstwa odbieramy po kolei na zasadzie zrzeczenia sie wlasciela.../Prokurator sprawe umorzył /

Posted

jaanna019 napisał(a):
anita_happy jeśli macie problem z organizacją to przypomnę, że policja ma takie same uprawnienia jak organizacja.
Próbowałyście?

POLICJA!!!
ostatnio chłopak na drodze osiedlowej /jest zakaz wjazdu!!/ potrącił faceta i zabił jego yorka!
facet zadzwonił na policje
Policja przyjechała
i komentarz funkcjonariusza do zostrzęsionego człowieka "Przeciez to tylko pies"

Posted

Dziewczęta, przepraszam, że się wetnę w pól zdania, ale może mi pomożecie?

Dostałam taką widomość:

OTO OSTRZEŻENIE, KTÓRE PRZEKAZUJEMY DALEJ:
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Pomożecie ją rozesłać do kogo trzeba?
Z góry dziękuje!

Posted

ogolnie DT było kilka musze spr bo mam zapisane, ale problem w tym ze prawie wszyscy chca te 10miesieczne, psy, albo spokojna staruszke, reszta psów jest kompletnie nam nie znana zachowuja sie agresywnie, i to utrudnia znalezienie DT:( do tego zaczynam miec obawy czy wogole psy uda sie zabrac chude nie sa na chore tez nie wygladały, zadnych szczeniat nie widziałam:( tylko te warunki,ta pseudokarma, dziwne witaminy, mam wrazenie ze pseudohodowca sam je leczy:/ a o poprawie warunków tez nie ma mowy ten teren jest bardzo malutki w pełni zagospodarowany i nie da sie tam za specjalnie wyczarować lepszych warunków:(