Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eurasierka napisał(a):
Och, nie czepiaj się słówek :shake: - chodziło mi oczywiście o to, że fundacja pomaga schronisku. Nie bądź taką formalistką...

Wiesz co? Mam pomysł. Tu jest nr tel. do schroniska : 061 868 16 31. Bardzo Cię proszę, zadzwoń i u źródła dowiedz się, na czy, polega współpraca schroniska z Fundacją Canis et Felis. Bo ostatnimi czasy ja sama się nad tym zastanawiam...

Posted

MonikaP napisał(a):
Wiesz co? Mam pomysł. Tu jest nr tel. do schroniska : 061 868 16 31. Bardzo Cię proszę, zadzwoń i u źródła dowiedz się, na czy, polega współpraca schroniska z Fundacją Canis et Felis. Bo ostatnimi czasy ja sama się nad tym zastanawiam...

Teraz, to już naprawdę cię nie rozumiem. To ty jesteś prezesem fundacji - sama najlepiej wiesz, jak rozmawiać o waszej współpracy ze schroniskiem.

Posted

Eurasierka napisał(a):
Teraz, to już naprawdę cię nie rozumiem. To ty jesteś prezesem fundacji - sama najlepiej wiesz, jak rozmawiać o waszej współpracy ze schroniskiem.

Ale to Ty pytasz, na czym ta współpraca polega i dziwisz się, że fundacja czegoś tam nie może... Dlatego proponuję,żebyś dowiedziała się u źródła - może w schronisku powiedzą Ci (a i ja przy okazji sie dowiem...), na czym ich zdaniem ta współpraca polega...

Nota bene akita opuścił już kwarantannę i jest do adopcji.

Posted

MonikaP napisał(a):
akita opuścił już kwarantannę i jest do adopcji.

to świetna wiadomość! :multi:

MonikaP, widać, że masz gadane :cool3: - spróbuj wykorzystać tę zaletę na swoim stanowisku. Na pewno uda ci się coś wywalczyć.
Trzymam kciuki :thumbs: i pozdrawiam,
Eurasierka