Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem dostała sms od Joasi - przepraszała, że tak późno, ale nie mogą się nacieszyć psiakiem. Jest rozkoszny i wspaniały. Stał się w mig pupilkiem calej rodziny. Joasia postara się zalogować na dogo i sama nam napisze i może jakieś fotki będą ;) .

Lena, czy kopię umowy tak jak pisałą Marmar - do schroniska, czy najpierw do Ciebie.

Posted

karusiap napisał(a):
podziwiam Cie Lena...domek tymczasowy musi byc ciezka sprawa..potem sie teskni...ale pomysl ze dzieki Tobie rowniez Ramzesik jest szczesliwy i ma wlasny domek:)

Nie ma naprawdę niczego do podziwiania, kochana.On był u mnie tylko 3 dni, znaczy u babci mojej.Podziwiac należy Marmar za dwutygodniowy tymczas , i oczywiście Supergogę za zarwanie nocy dla Ramzesa.Naprawdę bardzo Wam dziękuję.

Posted

Dla takich słodasów to i noce zarywać jest fajnie. Taki psiak cudowny, że do zjedzenia.
Czylimamy już kolejną opcję transportu w okolice Poznania - czyli można tu szukać dalszych domków :lol:

Posted

czy ma ktoś jakies wieści z nowego domku? jak się Ramzes miewa? nowi wlasciciele opanowali go juz na spacerkach? czekamy z niecierpliwościa i niepewnością! co sie dzije u Ramzesa! haloooo Joasiu! mialas się u nas zalogować:multi:

Posted

POnieważ ja nie dostałam umowy ze schroniska,wysłałam do schroniska kopię umowy między naszą Fundacja a nowymi opiekunami. Mam nadzieję, że taka forma będzie do przyjęcia. Jak nie, na adres w umowie możecie wysłać umowę schroniska.

Posted

dzisiaj napisał do mnie domek.Wszystko gra, nie mogą się nacieszyć Ramzesem, który od pierwszego dnia podbił ich serca ;) Są bardzo zadowoleni z Ramzesa, co tu więcej napisać :) Jutro zadzwonię do domku i poproszę o zdjęcia :eviltong:

Posted

Witam Wszystkich bardzo serdecznie:lol:
Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam,ale musiałam się nacieszyć Ramzeskiem:loveu:,a dodatkowo miałam zepsuty komputer :angryy: (z komputerem jest już ok-gorzej z listą kontaktów gg-niestety przepadła,więc prosze o kontakt).
Myśle że nie będę się rozpisywać na temat dojazdu i pobytu w Poznaniu,bo to już zostało dokładnie opisane ;)
Może napisze o drodze powrotnej-pełnej przygód :eviltong:
Wyruszyliśmy z Poznania ok.6 rano,początkowo nie było żadnych problemów Ramziu był br grzeczny pomimo wcześniejszej tak długiej i wyczerpującej podróży.Ok 40 km przed Bydgoszczą samochód się zepsuł i to na autostradzie-między Żninem a Szubinem :-?:-?:-? ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło a piesek po mimo ogromnego hałasu i ruchu był br spokojny i grzeczny.
Gdy przyjechałam z nim do domku najpierw wszystko bacznie obserwował-zwiedzał i obwąchiwał,przywitał się z kotami,które nie były zbyt przyjażnie do niego nastawione i wreszcie dopadł miske i się najadł do pełna:p Wszystkim domownikom bardzo się podobał,wielka z niego przylepa i lizus jest bardzo przyjażnie nastawiony do wszystkiego co się rusza ;) i jest br ciekawski-w szczególności na spacerach.Mówiąc o spacerze musze zaznaczyć że to nie ja wychodze z Ramzesem tylko Ramzes ze mną-mam niezły trening choć i tak ledwo go doganiam :eviltong:
Ramziu oczywiście śpi ze mną,fajnie wpycha się pod kołdre :evil_lol: zbok mały.
Narazie skończe,a co do fotek to pojawią się w najbliższym czasie(tak za 2dni)tak jaik i oczywiście dalsze relacje
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za zaufanie i powierzenie mi tak kochanego psiaka jakim jest Ramziu-właśnie,a co do zdjęć to 100% moge przyznać że Ramzes jest bardziej fotogieniczny niż ja,co widać chociażby po drugim zdjęciu,gdzie wyszłam jakgdybym miała szczękościsk :eviltong:

Posted

Bardzo sie ciesze ,co do spacerow,taki byl u mnie przez 2 dni,pozniej jak powtarzalam Lenie ,od samego wyjscia z domu musialam go stopowac i doszlismy do etapu,ze to ja wychodzilam pierwsza z domu i przed blokiem szedl przy nodze
pPodaj mi adres na maila badz PM ksiazeczke

Posted

Witamy na dogo i czekamy na foty i wieści. A maluszek - autkowaty, brzydal jeden, nie miał gdzie sie psuć. Dobrze że nic Wam się nie stało.
Buziaki dla Ramzesika od ciotki i wujaszka. Pozdrowienia dla Was, wielkie dzięki/.