majafaja Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 wiesz doddy, chec pomocy to jest, ale ja niewiele moge zrobic ;( Quote
doddy Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Jest osoba, która może wpłacić 300zł na rzecz ratowania tego psa. Tylko, że to pewnie będzie za mało by opłacić hotel i kastrację tego niuńka. Czy ktoś deklaruje jeszcze chęć pomocy? Quote
andzia69 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ja wysłałam Tobie doddy tylko 100 na aściki dzisiaj:oops: moze coś wspomogą... Quote
doddy Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dzięki ciotka za taką kinder niespodziankę. Ale trza było zaznaczyć na którego bo będę miec dylemata teraz :eviltong: Quote
doddy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 I co robimy? Ratujemy tego psa? Znajda się osoby skłonne utrzymywać tego psiaka? Quote
Kostek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Doddy a gdzie jest mozliwosc przetrzymania no i za ile i czy da sie taniej:> np wzamian za opieke nad kims jeszcze czy cos w tym stylu? Quote
Kostek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Doddy a gdzie jest mozliwosc przetrzymania no i za ile i czy da sie taniej:cool3: np wzamian za opieke nad kims jeszcze czy cos w tym stylu? Quote
Kostek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 ja mam jakies omamy?gdzie sa moje posty?godzina 16.18?czas zmienialismy w nocy? ja mam 14.34 Quote
doddy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Tylko pomoc finansowa ja uratuje.... Mam możlwość przetrzymania ją przez miesiąc za 500zł. Quote
Iza i Fidel Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 doddy napisał(a):Więc ten pies to jest sunia i ma na imię AJA Aja jest pilnie do oddania. Łagodna do ludzi, agresywna do psów. Aja ?:crazyeye: Czyli nie oddali jej tym dresom? Doddy,dzwonilas do nich? Quote
doddy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ten pies będzie żył już tylko 5 dni.... Ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń - łatwiej. Quote
aisaK Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Boże, dlaczego nie mogę pomóc???........................................ Quote
doddy Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Więc ten pies to jest sunia i ma na imię AJA Aja jest pilnie do oddania. Łagodna do ludzi, agresywna do psów. Quote
BeataA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 doddy napisał(a):Jest osoba, która może wpłacić 300zł na rzecz ratowania tego psa. Tylko, że to pewnie będzie za mało by opłacić hotel i kastrację tego niuńka. Czy ktoś deklaruje jeszcze chęć pomocy? Doddy - ja 100 zł na pewno! To jest suczka? Na pewno? Dzwoniłaś do nich? To bardzo ważna informacja... Quote
doddy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Tak, dzwoniłam do nich oczywiscie. Jeśli mamy 400zł. to możemy zacząć myśleć o wyciągnięciu Ajki. Tylko ktoś musi ją przywieźć do Wawy bo my do końca miesiąca nie ruszamy się w dalekie trasy, ze względów finansowych ;) Quote
BeataA Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Iza i Fidel - może coś podpowiecie? Może wiecie, że ktoś od Was jeździ w takie trasy: do Warszaw? Quote
Iza i Fidel Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Pytalam ,ale do Wawy nikt nie jezdzi:( Moj TZ czasem,ale nic mu sie nie kroi na tej trasie. Wet moze zabrac sunie z Legnicy do Wroclawia i to tylko tyle:( Spytam Kacha_wawa,bo jej TZ jezdzi na trasie Wroclaw-Wawa,ale nie wiem czym. Quote
Kostek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 a da sie Ajke dotransportowac do wroclawia?widzialam chyba w watku transportowym ze ktos jedzie z wroclawia do wawy Quote
Iza i Fidel Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Kostek napisał(a):a da sie Ajke dotransportowac do wroclawia?widzialam chyba w watku transportowym ze ktos jedzie z wroclawia do wawy Tak,da sie,bo w lecznicy do ktorej jezdze jest dwoch wetow i jeden z nich dojezdza z Wrocka.Akurat dzis go nie bylo,ale wetka mowi,ze nie powinno byc problemu.To wlasnie ona mi powiedziala o Ajce.Byla zszokowana,ze AST okazal sie sunia:crazyeye: Quote
Kostek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 no tak wiedzialam ze widzialam oferte transportu ale to jest jutro:( kasiaprodex jedzie z wroclawia do warszawy jeszcze nie wie o ktorej godzinie... Quote
doddy Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Noi klapen dupen u mnie... Bo mam znalezionego asta po wypadku i na bank nie stać mnie już na Ajke. Nie mogę przeginać i mieć 6 psów w Klinice... Quote
andzia69 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 czyli nie ma ratunku dla suni:placz::placz::placz::placz: a nie można ich namówic na oddanie suni do schronu...zawsze to trochę więcej czasu na szukanie domu:-( Biedne suczydło - kochało swym sercem nie tych ludzi:placz::placz::placz: Quote
Iza i Fidel Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 andzia69 napisał(a):czyli nie ma ratunku dla suni:placz::placz::placz::placz: a nie można ich namówic na oddanie suni do schronu...zawsze to trochę więcej czasu na szukanie domu:-( Biedne suczydło - kochało swym sercem nie tych ludzi:placz::placz::placz: U nas nie przyjmuja psow do schronu-przepelnienie.... Chyba,ze z interwencji SM przywiezie.Nie znam nikogo ze SM zeby sie dogadac... Quote
Recommended Posts