rwpb Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Te piesy to są wielkie cwaniaki. Dobrze wiedzą, że skórka kocia leczy i sobie używają za darmo :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Super fotki :loveu::loveu: Halbina wystaw na konkurs bewetu ,może zbierzesz karmę dla schronu albo fundacji . Na pewno sie spodobają Quote
leskoaga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 rwpb napisał(a):Dobrze wiedzą, że skórka kocia leczy Dobrze wiedzieć:lol: Do nas przychodzi taki trochę dzikunek, trudno go pogłaskać ale powoli, powoli przyzwyczaja się do nas i do Totka:evil_lol: Ma tylko chore oczko:-( a my nic nie możemy na to poradzić:-( Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 czemu nic nie pomoże poradzi? złąpać kociaka i do weta... pewno ma kk... :roll: Quote
rwpb Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Złapać to nie tak łatwo. U nas w komórce też sobie ostatnio zamieszkał kocur. Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Super fotki :loveu::loveu: Halbina wystaw na konkurs bewetu ,może zbierzesz karmę dla schronu albo fundacji . Na pewno sie spodobają a link podrzucisz? bo ja coś takiego konkursu nie widzę... :roll: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Atlantyda ma racje z tą fotką dawaj na konkursa :multi::multi::multi::multi: Halbinko ja oglądam ale nie zawsze mam czas na pisanko :loveu: Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dam, jeśli po 1. pomożecie wybrać te fotki najlepsze... bo chyba 5 można wkleić :cool3: 2. obiecacie zagłosować na nie... :eviltong: Quote
leskoaga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Postaram się coś poradzić z tym kociaczkiem. A jak wystartujesz Halbina do konkursu, to pewnie że zagłosuję:multi: Takie foty trzeba pokazywać:loveu: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='leskoaga']Postaram się coś poradzić z tym kociaczkiem. A jak wystartujesz Halbina do konkursu, to pewnie że zagłosuję:multi: Takie foty trzeba pokazywać:loveu: jasne ze w koopie siła ;) Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No to konkursik: co robią kotki Byronowi?... Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 podpowiedź filmowa: http://picasaweb.google.pl/halbina38...13432963907698 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://picasaweb.google.pl/halbina38...25157693786466 :diabloti: :diabloti: :diabloti: wiecie już?.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 biedne dzieci - mleczka by chciały a tu nic z tego....;) Quote
Neris Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Oni go ciamkają, ale PO CZYM to nie powiem bo by się zrobiła seksafera...:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Biedny Byronek, nie dość że jest wujkiem to jeszcze matką karmiącą:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no nieźle sobie pozwalają te Twoje koteczki..:cool1: muszę coś wtrącić tu:oops:, może ktoś pomoże: w Rybniku na Placu Wolności (to taki duży plac m.in.autobusowy) od kilku dni na autobusy szczeka nieduży, biało-brązowy, szorstkowłosy piesek. Atakuje drzwi, tak jakby winił autobus za to że mu "połknął" pana. Ciekawe czy piesek tam na kogoś czeka, czy przyjechał jakimś autobusem, czy ktoś go przywiózł.. przykre to bardzo. Może ktoś z okolic wie coś o tym że ktoś go szuka? Obawiam się że to się źle skończy, bo tam ruchliwa droga jest. Ktoś tu na Dg był z Rybnika.. może coś wymyśli.. Quote
ATLANTYDA Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 halbina wysłałam do ciebie maila .Jak coś to daj znać będę głosować:lol: Quote
maggie1971 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):no nieźle sobie pozwalają te Twoje koteczki..:cool1: muszę coś wtrącić tu:oops:, może ktoś pomoże: w Rybniku na Placu Wolności (to taki duży plac m.in.autobusowy) od kilku dni na autobusy szczeka nieduży, biało-brązowy, szorstkowłosy piesek. Atakuje drzwi, tak jakby winił autobus za to że mu "połknął" pana. Ciekawe czy piesek tam na kogoś czeka, czy przyjechał jakimś autobusem, czy ktoś go przywiózł.. przykre to bardzo. Może ktoś z okolic wie coś o tym że ktoś go szuka? Obawiam się że to się źle skończy, bo tam ruchliwa droga jest. Ktoś tu na Dg był z Rybnika.. może coś wymyśli.. Z rybnika jest Alicja, napisz może do niej pw Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Widziałam zdjęcia - biedny Byronek, wiedziałam, że często robi za niańkę w Waszym stadzie... ale żeby aż tak? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='maggie1971']Z rybnika jest Alicja, napisz może do niej pw Alicja jest z Rybnika ale nie z centrum :shake: do Center to jadę autobusem dobre 20 minut a z racji tego ze mam unieruchomionego w fotelu TZta to siedzę w domku ...niestety ....ale jak ktoś widział tego psiaka to trzeba było dzwonić do schroniska 32 42 46 299 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 pieska dziś nie było, przynajmniej między 8 a 16. więc albo jest z okolic, kogoś odprowadza na autobus i tam czeka i szczeka, albo wsiadł do autobusu i pojechał gdzieś, albo ktoś go zabrał... Mam nadzieję że nic mu nie jest:roll:. Sorry za dygresję na wątku Platonim:roll: Quote
Recommended Posts