Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kocię już pojechało do cioteczki Wandul_66, ja zadeklarowałam jedynie przechowanie kilkugodzinne ofiary zwyrodnialców... a kociaki mająsie dobrze! Ksenka ma już swój domek, a chłopcy pomału zwiedzają całe mieszkanie i coraz bardziej rozrabiają!

Posted

na bezsenność nie cierpię... raczej na beznocność... odsypiam w co drugi dzień... dziś nie spałam...
i troche to wina wakacji, trochę stadka, bo w nocy spokojniejsze spacerki, a trochę i Rwpb... :eviltong:
i mamy fotki Inki dziś... portrety w zieleni:

proszę podziwiać adresówki!

Posted

no musiałam... :oops: bo szczeniaczek w pogoni stratowałby ogród i parę kociąt... :roll: poszłam focić kociaki, które ktoś podrzucił mojej koleżance... swoich przydomowych ma cztery, a z tymi podrzuconymi... osiem... ale dzięki temu, szczeniaczek ma inteligentny wyraz pyszczka! :p

Posted

halbina napisał(a):
bo szczeniaczek w pogoni stratowałby ogród i parę kociąt...

Wiesz jakie byś miała wtedy superowe fotki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy :lol:
Widzę że Twoja Inka ma identyfikator podobny do Bono .Mam pytanie grawer czy laserowo wypalany i gdzie ewent zamawiałaś .Chodzi mi o trwałość i widoczność bo nasz się tak starł że jest prawie nieczytelny :roll:.
A te kosteczki są fajne .W Bytomiu można zamówić ,grawer fajny ale wzór tylko takie tradycyjne kółeczko .

Posted

Jana pisze:halbina pisze:

Cudo

Cudo właśnie pojechało do swojego nowego domku w Katowicach. Mładzi fajni ludzie, już z doświadczeniem w kocim temacie... Chcieli kotka, ja reklamowałam Fagocika... a jednak wczoraj, już po ustaleniu, że przyjeżdżają po kotka, zerknęłam pod ogonek i widzę dziewczynkę...
Ale przyjechali i wzięli, bo jak tu nie kochać takiego cuda! Umowa adopcyjna podpisana...
Fagotka ma swój domek!!!
A ja... następne cztrey sreberka ze schroniska w Sosnowcu... (wzięłam, bo takie kociaki mają wzięcie, a w schronie w Sosnowcu nie miałyby szans... było pięć, jeszcze jeden czeka na pomoc...)

Posted

Inka nie chodzi, ale dopiero wróciły ze spacerku, a mieliśmy mieć gości, więc wolałam, żeby w razie czego było za co chwycić... one sie bardzo wylewnie witają, jak widać... :eviltong: a poważnie, to skoczyła na życzenie gościa... bardzo ją zachęcał! a Platon ma obrożę cały dzień, zdejmujemy tylko do spania...