czarna_hancza Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 kolejne kocie?? :evil_lol: a maluszki gdzie?? :cool3: Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kocię już pojechało do cioteczki Wandul_66, ja zadeklarowałam jedynie przechowanie kilkugodzinne ofiary zwyrodnialców... a kociaki mająsie dobrze! Ksenka ma już swój domek, a chłopcy pomału zwiedzają całe mieszkanie i coraz bardziej rozrabiają! Quote
rwpb Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://lh3.ggpht.com/halbina4/SIu65ztgRzI/AAAAAAAAEBQ/CliL6112aDY/P7270033.JPG?imgmax=512 - będzie polowanko Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 To ten kić przywiązany do drzewa? :shake: Rozkoszny maluszek! Quote
rwpb Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 To trochę mija wina, bo pisałem żeby Halbinka robiła fotki nawet w nocy :angryy: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]:roll:coś Platon i Inka niezbyt zadowolone :evil_lol: ale masz ....:hmmmm:koty :grins:[/FONT] Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 na bezsenność nie cierpię... raczej na beznocność... odsypiam w co drugi dzień... dziś nie spałam... i troche to wina wakacji, trochę stadka, bo w nocy spokojniejsze spacerki, a trochę i Rwpb... :eviltong: i mamy fotki Inki dziś... portrety w zieleni: proszę podziwiać adresówki! Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No i co? śliczna ta moja błękitka, a w zieleni bardzo jej do pycholka, nieprawdaż?... Quote
rwpb Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Takiego małego szczeniaczka uwiązałaś do parkanu. Biedny szczeniaczek. A fotki fajne :loveu: Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 no musiałam... :oops: bo szczeniaczek w pogoni stratowałby ogród i parę kociąt... :roll: poszłam focić kociaki, które ktoś podrzucił mojej koleżance... swoich przydomowych ma cztery, a z tymi podrzuconymi... osiem... ale dzięki temu, szczeniaczek ma inteligentny wyraz pyszczka! :p Quote
leskoaga Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Halbina tyle się dzieje, że godzina potrzebna żeby nadrobić zaległości. Dużo się dzieje, ale to dobrze, na monotonię to nie możesz narzekać. Super fotki Quote
rwpb Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 halbina napisał(a):bo szczeniaczek w pogoni stratowałby ogród i parę kociąt... Wiesz jakie byś miała wtedy superowe fotki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witamy :lol: Widzę że Twoja Inka ma identyfikator podobny do Bono .Mam pytanie grawer czy laserowo wypalany i gdzie ewent zamawiałaś .Chodzi mi o trwałość i widoczność bo nasz się tak starł że jest prawie nieczytelny :roll:. A te kosteczki są fajne .W Bytomiu można zamówić ,grawer fajny ale wzór tylko takie tradycyjne kółeczko . Quote
halbina Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://allegro.pl/item393756834_metalowy_identyfikator_dla_psa_lub_kota_z_grawerem.html takie dwie dla tymczasów z numerem telefonu mojego http://allegro.pl/item394406565_metalowy_identyfikator_dla_psa_kosc_z_grawerem.html i takie ddwie dla Inki ta z Aramisem, dla Platona ta z Dropsem ale to grawer, tylko taki ciut głębszy Quote
ATLANTYDA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dzięki za odpowiedź też zaglądałam na te aukcje zastanawia mnie tylko trwałość:roll: ,chyba zamówię w końcu nie majątek ;) Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Jana pisze:halbina pisze: Cudo Cudo właśnie pojechało do swojego nowego domku w Katowicach. Mładzi fajni ludzie, już z doświadczeniem w kocim temacie... Chcieli kotka, ja reklamowałam Fagocika... a jednak wczoraj, już po ustaleniu, że przyjeżdżają po kotka, zerknęłam pod ogonek i widzę dziewczynkę... Ale przyjechali i wzięli, bo jak tu nie kochać takiego cuda! Umowa adopcyjna podpisana... Fagotka ma swój domek!!! A ja... następne cztrey sreberka ze schroniska w Sosnowcu... (wzięłam, bo takie kociaki mają wzięcie, a w schronie w Sosnowcu nie miałyby szans... było pięć, jeszcze jeden czeka na pomoc...) Quote
rwpb Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://images24.fotosik.pl/257/637b3d20824221a9.jpg - ale powitanko :loveu: Halbinko po co w domu piesy chodzą w obrożach? Quote
halbina Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Inka nie chodzi, ale dopiero wróciły ze spacerku, a mieliśmy mieć gości, więc wolałam, żeby w razie czego było za co chwycić... one sie bardzo wylewnie witają, jak widać... :eviltong: a poważnie, to skoczyła na życzenie gościa... bardzo ją zachęcał! a Platon ma obrożę cały dzień, zdejmujemy tylko do spania... Quote
Recommended Posts