Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

I Platon się załapał na foty!!! Troszke dyskryminowany był ostanio...

A tu coś imponującego:

[video=youtube;nHlJODYBLKs]http://www.youtube.com/watch?v=nHlJODYBLKs&feature=player_embedded[/video]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']przede mną jeszcze 10 godzin jazd dokształtu i kolejna próba... 28 października... heh...[/QUOTE]
hi hi, a jak dobrze pójdzie to 29 będziemy obie coś świętować ;)

• 3 weeks later...
Posted

No i jak, świętujesz, Jolku68?... Życzę Ci tego! Wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin!
Ja nie mam powodów do świętowania. W tym swoim jeżdżeniu to chyba się cofam, miałam dziś bardzo fajnego egzaminatora i oblałam placyk...
Chyba pora zmodyfikować plany zabrania psów na wyprawę samochodową... kupię samochód, ale i działkę...

strasznie się zdołowałam tym razem...

Posted

halbina napisał(a):

Ja nie mam powodów do świętowania. ..................

.......strasznie się zdołowałam tym razem...

I niepotrzebnie, nie Ty pierwsza i nieostatnia. Chłopak mojej córki zdawał nie wiem ile razy , po 6 nie można było o nic pytać ani o prawku rozmawiać.Jak zdał to powiedział, jeździ teraz super. Mój TŻ "przejeżdził " prawko i ponowny egzamin zdał za 3 razem (jeżdząc od 16 roku życia,wtedy można było za młodu robić prawko a my starej daty jesteśmy ).Raz nie zapiął pasów, raz miał łokieć za oknem ,na kopercie, itd. Jeżdzi naprawdę dobrze, tylko za szybko(ma pseudo Kurski). Nie załamuj się tylko idź za ciosem , minimalne przerwy między podejściami i dużo dodatkowych godzin .

Pamiętaj Platon-Inka-Byron-Junior czekają cierpliwie na wypady za miasto.:lol:

Posted

Oj Halbinko teraz to normalne że człowiek tyle podejść zalicza :p, trzymamy kciuki następnym razem się uda :thumbs: tylko myśl pozytywnie :lol:.

Posted

Gosiara napisał(a):
Nie poddawaj się do 3 razy sztuka!!!!!!!!!!!

:-o to były tylko dwa podejścia i już załamka ? Eeeeee, to dopiero rozgrzewka, proponuję skrócić czas między "podejściami" i czekamy na foto relację z wycieczek za miasto:lol:.

• 3 weeks later...
Posted

Nie martw się Halbinko- wcześniej czy później zdobędziesz prawko. Przyjaciółka mojej córki zdawał 5 razy!!!! Tak czasami bywa i wcale nie zależy to od umiejętności- tylko nerwów i kasy szkoda. My tez ostatnio mielismy nerwówę, bo moje psiaki zachorowały na parwo - cała trójka. Na szczęscie juz jest nieźle. jeszcze trochę diety i powinno być całkiem dobrze. Pozdrówka dla Ciebie i gromadki