Bjuta Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I Platon się załapał na foty!!! Troszke dyskryminowany był ostanio... A tu coś imponującego: [video=youtube;nHlJODYBLKs]http://www.youtube.com/watch?v=nHlJODYBLKs&feature=player_embedded[/video] Quote
Mysia_ Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Halbinko, bo nie mogę znaleźć Waszego wątku z Szarej Przystani... Zbieramy siły na wątku zagionionego Kuby, może ktoś z Zabrza lub okolic się dołączy? http://www.dogomania.pl/threads/139840-Staruszek-Kuba-zaginął.-Dogomaniacy-z-Zabrza-pomóżcie-nam-go-szukac Quote
betel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jakie fajne foty Platon , Inka i ...biedronka??? POzdrówka z Sandomierza Quote
jolek68 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 fajny ten filmik :))) a co u Ciebie Halbinko z prawkiem słychać ;) Quote
halbina Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 przede mną jeszcze 10 godzin jazd dokształtu i kolejna próba... 28 października... heh... Quote
halbina Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 A oto Cirka w swoim domu :-) nazywa się teraz Petunia :mrgreen: fajnie ma, nieprawdaż?... i właśnie dla takich puent warto... :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Quote
maciaszek Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='halbina']fajnie ma, nieprawdaż?... i właśnie dla takich puent warto... :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:[/QUOTE]Powtarzam to sobie zawsze jak dopada mnie dół i zniechęcenie. Quote
betel Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ale piękne kocisko z tej Petunii.Rzeczywiście dobrze musi się jej powodzić. Trzymam kciuki za twój egzamin Halbinko!!! Pozdrówka Quote
jolek68 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='halbina']przede mną jeszcze 10 godzin jazd dokształtu i kolejna próba... 28 października... heh...[/QUOTE] hi hi, a jak dobrze pójdzie to 29 będziemy obie coś świętować ;) Quote
halbina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No i jak, świętujesz, Jolku68?... Życzę Ci tego! Wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin! Ja nie mam powodów do świętowania. W tym swoim jeżdżeniu to chyba się cofam, miałam dziś bardzo fajnego egzaminatora i oblałam placyk... Chyba pora zmodyfikować plany zabrania psów na wyprawę samochodową... kupię samochód, ale i działkę... strasznie się zdołowałam tym razem... Quote
ewtos Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 halbina napisał(a): Ja nie mam powodów do świętowania. .................. .......strasznie się zdołowałam tym razem... I niepotrzebnie, nie Ty pierwsza i nieostatnia. Chłopak mojej córki zdawał nie wiem ile razy , po 6 nie można było o nic pytać ani o prawku rozmawiać.Jak zdał to powiedział, jeździ teraz super. Mój TŻ "przejeżdził " prawko i ponowny egzamin zdał za 3 razem (jeżdząc od 16 roku życia,wtedy można było za młodu robić prawko a my starej daty jesteśmy ).Raz nie zapiął pasów, raz miał łokieć za oknem ,na kopercie, itd. Jeżdzi naprawdę dobrze, tylko za szybko(ma pseudo Kurski). Nie załamuj się tylko idź za ciosem , minimalne przerwy między podejściami i dużo dodatkowych godzin . Pamiętaj Platon-Inka-Byron-Junior czekają cierpliwie na wypady za miasto.:lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Halbinko .... mój TZ zdał za 3 razem , wiec nie łam się kobitko ;) Quote
Gosiara Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie poddawaj się do 3 razy sztuka!!!!!!!!!!! Quote
DG32 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Oj Halbinko teraz to normalne że człowiek tyle podejść zalicza :p, trzymamy kciuki następnym razem się uda :thumbs: tylko myśl pozytywnie :lol:. Quote
ewtos Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Gosiara napisał(a):Nie poddawaj się do 3 razy sztuka!!!!!!!!!!! :-o to były tylko dwa podejścia i już załamka ? Eeeeee, to dopiero rozgrzewka, proponuję skrócić czas między "podejściami" i czekamy na foto relację z wycieczek za miasto:lol:. Quote
Bjuta Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ja znam takiego, który 11 razy... A też jeździ teraz super!! Tylko kasy szkoda, ale trzeba walczyć!!!! Quote
Żaba13 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Super limuzyna, akurat na wypady za miasto:))) Quote
MartynaP Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 spoko halbinka ja tez jestem po dwóch podejściach ;) Quote
emilia2280 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Witam stadko. Prawie zmotoryzowane, juz fura stoi :>>> Jeszcze skóra i komóra Halbino! Nie martw sié, to tylko kwestia czasu (i niestety kasy) ale prédzej czy pózniej- kazdy zdaje. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 zdasz Halbino. Nie poddawaj się. Wypady za miasto, do weta, do sklepu, wszędzie. Wolność. Warto. Quote
ANETTTA Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ;););)bedzie dobrze ..i wygodnie ....jak zdasz :evil_lol:powodzenia Quote
betel Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Nie martw się Halbinko- wcześniej czy później zdobędziesz prawko. Przyjaciółka mojej córki zdawał 5 razy!!!! Tak czasami bywa i wcale nie zależy to od umiejętności- tylko nerwów i kasy szkoda. My tez ostatnio mielismy nerwówę, bo moje psiaki zachorowały na parwo - cała trójka. Na szczęscie juz jest nieźle. jeszcze trochę diety i powinno być całkiem dobrze. Pozdrówka dla Ciebie i gromadki Quote
Recommended Posts