Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
fakt... ale rok temu po poprzednim zlocie w Sławie już wyjaśniałam... jakieś dwieście stron temu :eviltong:

noo wtedy mnie tu nie bywało jeszcze :lol:

jolek68 napisał(a):
bo widzisz mój mąż tak zaprojektował z panią architekt dom że jest w nim wieżyczka, taka owalna i interesują mnie wszelkie stare inspiracje...:oops:

ooooo zaprojektowaliście sobie gargamelka? :lol: jak nam architekt dom projektował to od razu powiedział, że gargamelków nie robi :lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
noo wtedy mnie tu nie bywało jeszcze :lol:

ooooo zaprojektowaliście sobie gargamelka? :lol: jak nam architekt dom projektował to od razu powiedział, że gargamelków nie robi :lol:

widać mamy bardziej romantyczną panią architekt :evil_lol: oboje z mężem kochamy zabytki i pewnie dlatego...;)

Posted

już ją znalazłam i dlatego taki projekt ;) niestety jest to bardzo stary i czarno-biały rysunek :shake: jakbyś zobaczyła coś ciekawego na spacerkach ze stadkiem to poproszę o fotkę ;)

Posted

Gosiara napisał(a):
hmmm ja nie widzę żadnych zdjęć:cool3:

No ja też. Ale to dogo od paru dni numery robi. Na przykład bywa, że na pare godzin znika z widoczności jakiś banerek z podpisu. I to niezależnie od hostingu na którym jest. Ja mam hostingi grafiki płatne, ze zwiększoną przepustowościa i nie ma opcji abym limit przekroczyła.

No cóż mamy nowe serwery na dogo, jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) skrypt forumowy - więc i "atrakcje" większe.