Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już mojemu facetowi świecę Twoim przykładem! (Nie wiem dlaczego, ale jakoś stracił ochotę żeby mnie do Ciebie podwieźć, jak już się wreszcie umówimy :evil_lol:)

Posted

halbina napisał(a):
no trzymam się, trzymam... właściwie dla Was bardziej... raz żeby Was motywować, dwa - bo się chwaliłam wszędzie i teraz byłoby głupio...

nie daj sie, Halbinko;) Kazdy papieros to dwie minuty życia mniej, nigdy nie wiadomo, do czego nam może właśnie tych dwóch minut zabraknąć...

Posted

Ja Ci Halbino nic nie poradze, bo z rodzicami mi się nie udało mimo wieloletniej walki, nadal fajczą jak dwie lokomotywy, choć zdrowie już im szwankuje ... :roll:.

Ale jak Tobie się uda, będziesz przykładem, że można !

Posted

[quote name='egradska']nie daj sie, Halbinko;) Kazdy papieros to dwie minuty życia mniej, nigdy nie wiadomo, do czego nam może właśnie tych dwóch minut zabraknąć...
kiedy to mnie w ogóle nie motywuje... a bywało, że wręcz przeciwnie... zachęcało do palenia! zdecydowałam się rzucić z powodu kosztów... paliłam czerwone spiki... 30 sztuk dziennie po 12 złoty prawie za paczkę...

[quote name='psiama']Ja Ci Halbino nic nie poradze, bo z rodzicami mi się nie udało mimo wieloletniej walki, nadal fajczą jak dwie lokomotywy, choć zdrowie już im szwankuje ... :roll:.

Ale jak Tobie się uda, będziesz przykładem, że można !

tak... być takim wzorcem parenetycznym... o tym marzyłam zawsze :p

Posted

halbina napisał(a):
kiedy to mnie w ogóle nie motywuje... a bywało, że wręcz przeciwnie... zachęcało do palenia! zdecydowałam się rzucić z powodu kosztów... paliłam czerwone spiki... 30 sztuk dziennie po 12 złoty prawie za paczkę...

Bosz ile to by było czekolad, pączków, lodów i innych smakowitości :sabber:.

Moja rodzina też próbuje rzucić ze względów ekonomicznych na razie jednak z marnym skutkiem :roll:.

Posted

psiama napisał(a):
To koło pół tysiąca miesiecznie :shocked!::shocked!::shocked!:

:eek2: :eek2: :eek2:

no to ście se zaokrąglili... nie ma co... :P
minęło dwa tygodnie właśnie... :multi:

Posted

A moja koleżanka z którą pracuje, też rzuca (jestem jej za to bardzo wdzięczna!!!) ale ona jakieś prochy dostała, które jej naprawdę bardzo pomagają! (Od rodzinnego)

Posted

halbina trzymam za Ciebie :kciuki: ja rzuciłam już :hmmmm: chyba będzie ze dwa lata temu :crazyeye: paliłam koło 11 lat - początki to takie podpalanie szkolne :lol: a potem nabierałam rozpędu jak ta lokomotywa... :shake: fuj... teraz czasem zapalę na imprezie przy alko, ale przeważnie mnie odrzuca i nie smakuje :p

Posted

[quote name='malawaszka']halbina trzymam za Ciebie :kciuki: ja rzuciłam już :hmmmm: chyba będzie ze dwa lata temu :crazyeye: paliłam koło 11 lat - początki to takie podpalanie szkolne :lol: a potem nabierałam rozpędu jak ta lokomotywa... :shake: fuj... teraz czasem zapalę na imprezie przy alko, ale przeważnie mnie odrzuca i nie smakuje :p[/quote]
to tak jak ja
ale mimo, że nie smakuje to... ciągnie :shake:
człowiek to jednak goopie urządzenie...