halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pańcia też jadła... a nawet się dzieliła z innymi... Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pożegnanie... Inka już zmęczona i podniecona zbliżającą się podróżą: Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 lokal polecamy! zaraz pokażę, jak było w środku... mniam... Quote
malawaszka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wow ale relacja :loveu: :klacz: uśmiałam się z tych grillowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam takie foty :evil_lol: http://lh4.ggpht.com/_LlC2yfyeabY/Spt4BZzvszI/AAAAAAAABBw/uRSjLUJUV0g/s640/P8290658.JPG jaki zlot? SIMozaurów? :oops: :niewiem: a te żurawie to nie sejmik bociani i odlot? :razz: :loveu: super taka ilość!!!! :-o Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Społecznych Instruktorów Młodzieżowych Polskiego Czerwonego Krzyża... a że już po latach, to SIM-ozaurów... ;) Quote
malawaszka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 aaaaaaa :splat: aż głupio mi się przyznać co pomyslałam :evil_lol: że to zlot maniaków gry komputerowej SIMS :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='malawaszka']aaaaaaa :splat: aż głupio mi się przyznać co pomyslałam :evil_lol: że to zlot maniaków gry komputerowej SIMS :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: :-o :cool1: :crazyeye: Społeczny Instruktor Młodzieżowy PCK - POLSKI CZERWONY KRZYŻ Quote
malawaszka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='halbina']:-o :cool1: :crazyeye: Społeczny Instruktor Młodzieżowy PCK - POLSKI CZERWONY KRZYŻ no co no co :oops: jakby na torciku było więcej niż SIM-ozaurów - np PCK jakby było to już bym wiedziała :eviltong: Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fakt... ale rok temu po poprzednim zlocie w Sławie już wyjaśniałam... jakieś dwieście stron temu :eviltong: Quote
jolek68 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 powiedz mi Skarbie co to....:crazyeye: ja kocham takie coś i bardzo mnie ciekawi to... [quote name='halbina'] Quote
halbina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to?... nie wiem... wieża... przed Katowicami (droga z Bielska) - zrobiłyśmy sobie postój i w parku takie cuś stało... a to foty sprzed roku, robione w Sławie podczas poprzedniego zlotu... warto zerknąć, kilka stron, ale Inka śliczna! i widoczki też! http://www.dogomania.pl/forum/f85/czterej-pancerni-platon-inka-byron-junior-halbinka-o-ogromnym-sercu-32488/index199.html Quote
jolek68 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 bo widzisz mój mąż tak zaprojektował z panią architekt dom że jest w nim wieżyczka, taka owalna i interesują mnie wszelkie stare inspiracje...:oops: Quote
emilia2280 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale sié dzialo:crazyeye: Jedzone i pite bylo a ja tu o suchym pysku ogládalam i sié slinilam. Inka jako jedynaczka- widac ze já slawa méczy :lol: Na drugi raz Halbino, zabierz jakiegos szczena-tymczasa, co dadzá Ince pospac troché jak sié nim zajmá. :razz: Quote
Recommended Posts