Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie mam odpowiedzi z pracy...nie wiem czy urlop wypali ale jeśli tak będę z dwoma psami, mam jeszcze trochę czasu na zapisy w poniedziałek będę wszystko wiedzieć...
Owczarek'ab moja Alice już brała udział w MP tylko ona w deszczu się niestety nie pokarze...więc nie wiem

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy obsada sędziowska na stronie Zkwp Warszawa jest aktualizowana? Bo rozbieżności widzę na liście podanej tu i na stronie oddziałowej.

Posted

[quote name='mare']Czy obsada sędziowska na stronie Zkwp Warszawa jest aktualizowana? Bo rozbieżności widzę na liście podanej tu i na stronie oddziałowej.[/QUOTE]

na stronie jest aktualna obsada
nas dopisali ;)
także jedziemy

Posted

My pewnie się pojawimy, o ile transport znajdziemy.

Na razie czysto teoretycznie, może ktoś jedzie z podkarpacia i miałby miejsce dla osóbki z grzywaczem w transporterze?

Posted

[quote name='Metheora']
Owczarek'ab moja Alice już brała udział w MP tylko ona w deszczu się niestety nie pokarze...więc nie wiem[/QUOTE]
Mam nadzieję, że padać nie będzie.
W takim razie zapiszę się na nią, dobrze ? ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']My juz zgłoszeni:)
I jak dobrze pójdzie - to może nawet Grupę hodowlana stworzymy...:)

pzdr.[/QUOTE]

szalejesz ;) hihi...
u mnie dalej znak zapytania...

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;17010738]Znajdzie się ktoś, kto użyczy mi psa na MP lub tylko dane, żebym się zapisała? Nie muszę z nim iść.[/QUOTE]
Hmmm... Ja psa bym mogła użyczyć- chihuahua krótkowłosa- ale jest problem, bo pies nieobyty z ringiem, do tego płochliwa- bardziej bym zaszkodziła:shake: Drugi to staffik na współwłasności- też debiutant, a do tego opiekunka go nic nie nauczyła. Jedyna suczka chihuahua którą bym Ci mogła polecić zostaje w domu bo jest w ciąży...
A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić?

Posted

[quote name='pawelg']My tez bedziemy, ale tylko w niedziele ;)

przyjade z ekipa [URL="http://PIES.TV"][B]PIES.TV[/B][/URL].[/QUOTE]

Zapraszam na ring staffików i chihuahua:cool3:- obie rasy idą w niedzielę:lol:

Posted

[quote name='arielka186']
A co do danych- nie bardzo zrozumiałam- wpisałabyś innego psa, a szła z innym? Można tak robić?[/QUOTE]

Tak, ale wtedy trzeba przed rozpoczęciem eliminacji zmienić w karcie oceny na innego ;)
Dzięki za dobre chęci, ale ja sama jestem początkująca i nie wiem czy bym sobie poradziła z płochliwym czy debiutującym (stres dla psa) zwierzakiem ;) Choć szkoda z jednej strony, bo staffiki darzę największą sympatią wśród bulli :loveu:

[b]pawelg[/b] Zapraszamy na młodego prezentera. W Łodzi spisaliście się świetnie, zdjęcia były naprawdę bardzo ładne :)

Posted

owczarek'ab mój Audik pójdzie z każdym także jeżeli tylko będzie mu pogoda pasowała i będzie miał ochotę to będzie Twój ;)

Ja będę przypominać się z transportem... Tak, będę nudzić :lol:

Posted

Ja będę z Radomia jechac, ale wyjeżdżam w sobotę i nocuję na niedzielę, więc nie za bardzo. ;/ A nawet jakbyś chciała się wcześniej zabrac, to niestety nie wiem czy rodzice by się na pasażera zgodzili. :roll: Chociaż my się już znamy. ;-)