Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;17204641]Teraz patrzę w internecie, to w oba dni ma być burza z deszczem i ok 30 stopni, ale jeszcze tyle czasu że pewnie się zmieni.[/QUOTE]
Ja znalazłam że około 25 stopni.

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agenthka, w Lublinie odwołałam zgłoszenie, z ich winy wylądowałam w katalogu :) W Warszawie mieszkamy, więc już raczej nie zrezygnujemy z wystawiania się*:) Mamy ring 7, więc obok Was będziemy :)

Posted

[quote name='Vegas']Agenthka, w Lublinie odwołałam zgłoszenie, z ich winy wylądowałam w katalogu :) W Warszawie mieszkamy, więc już raczej nie zrezygnujemy z wystawiania się*:) Mamy ring 7, więc obok Was będziemy :)[/QUOTE]

aaa rozumiem :) no pani sędzia Was wołała hihi...
to do upatrzenia się ;)

Posted

[quote name='agnethka']ring 6, planowo staffiki ruszą o 11:20 - jesteś w niedziele?[/QUOTE]

Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.

Posted

[quote name='Iza.']Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.[/QUOTE]

zanim wejdą suki to myślę, że spokojnie zdążysz ;)
w pośredniej będzie "nasza" Alutka, ale u niej tylko 4 w klasie hihi..

Posted

[quote name='Iza.']Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.[/QUOTE]
Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają...

Pzdr.[/QUOTE]

Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :)

Posted

[quote name='Iza.']Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :)[/QUOTE]
To dobrze, że pamiętasz, bo - nie ukrywam - że gazetki juz mi zaczynają trochę przeszkadzać;)
Czekam na sygnał. Mój :601 29 85 50.

Pzdr.

Posted

Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol:
Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy?
O której kończy się wystawa?

Posted

[quote name='vege*']Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol:
Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy?
O której kończy się wystawa?[/QUOTE]

[i]Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 7.30 - 13.30, początek sędziowania o godz. 10.00.[/i],
Niufy o 11.25 na ringu 4
Wystawy kończą się zwykle ok 16.

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Wchodził ktoś może w zeszłym roku z niezgłoszonym psem na tą wystawę ? da radę czy raczej lepiej odpuścić ?[/QUOTE]

Wchodziłam, ale płaciłam jak za dorosłego...

Posted

no dostałam liścik z potwierdzeniem zgłoszenia - a na nim notke, że mam nieopłacone zgłoszenie wrr... co jest nieprawdą...
zastanawiam się czy jest sens dzwonienia do nich, czy załatwiać to na miejscu.. potwierdzenie wpłaty i tak zabieram ze sobą.

Posted

Ja bym wolała przyjechac trochę wcześniej i wyjaśnić bezpośrednio w Sekretariacie. Bo drugiego potwierdzenia i tak Ci nie wyślą, prawda?
Więc po co nabijac koszty rozmowy?

Pzdr.

Posted

Przepraszam za małą prywatę...

Zapraszam na bazarek - licytację profesjonalnej sesji fotograficznej dla psa! Cały dochód będzie przeznaczony na rehabilitację BAsta , po amputacji penisa! ZAPRASZAM!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210644-Sesja-fotograficzna-dla-psa-na-Basta-po-amputacji-penisa!-do-15-lipca[/url]!

Posted

Nie wiem jak dostać się na wystawę. Wysiądę przed Pałacem Kultury i Nauki z takiego busa, natomiast później nie wiem co i jak ? Jakieś namiary na przystanek i numer autobusu, którym można dostać się na Kartezjusza 1 ?