Błyskotka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [QUOTE=owczarek'ab;17204641]Teraz patrzę w internecie, to w oba dni ma być burza z deszczem i ok 30 stopni, ale jeszcze tyle czasu że pewnie się zmieni.[/QUOTE] Ja znalazłam że około 25 stopni. Quote
Vegas Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Agenthka, w Lublinie odwołałam zgłoszenie, z ich winy wylądowałam w katalogu :) W Warszawie mieszkamy, więc już raczej nie zrezygnujemy z wystawiania się*:) Mamy ring 7, więc obok Was będziemy :) Quote
agnethka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Vegas']Agenthka, w Lublinie odwołałam zgłoszenie, z ich winy wylądowałam w katalogu :) W Warszawie mieszkamy, więc już raczej nie zrezygnujemy z wystawiania się*:) Mamy ring 7, więc obok Was będziemy :)[/QUOTE] aaa rozumiem :) no pani sędzia Was wołała hihi... to do upatrzenia się ;) Quote
Iza. Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='agnethka']ring 6, planowo staffiki ruszą o 11:20 - jesteś w niedziele?[/QUOTE] Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć. Quote
agnethka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Iza.']Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.[/QUOTE] zanim wejdą suki to myślę, że spokojnie zdążysz ;) w pośredniej będzie "nasza" Alutka, ale u niej tylko 4 w klasie hihi.. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Iza.']Tak, tak będę w niedziele towarzysko. Moje grzywki zaczynają się o 10, więc powinnam na Was zdążyć.[/QUOTE] Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają... Pzdr. Quote
Iza. Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Iza. My tez zaczynamy o 10-tej. Ale pamiętaj o nas - gazety czekają... Pzdr.[/QUOTE] Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Iza.']Pamiętam, pamiętam. Będę w wawie cały weekend, jeszcze się do Ciebie odezwę w tej sprawie :)[/QUOTE] To dobrze, że pamiętasz, bo - nie ukrywam - że gazetki juz mi zaczynają trochę przeszkadzać;) Czekam na sygnał. Mój :601 29 85 50. Pzdr. Quote
Złośnica Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czy wybiera sie ktoś z okolic Bielsko-Biała, Żywiec, Cieszyn lub Katowic i miałby miejsce dla 1 osoby i 2 małych szczyli ? Dzień wystawy nie ma znaczenia i oczywiście dorzucam się do paliwa. Jeśli tak proszę o info na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
vege* Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol: Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy? O której kończy się wystawa? Quote
owczarek'ab Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='vege*']Czy w tym roku wystawa zacznie się ok godz. 10.00 jak w tamtym roku? :lol: Ktoś wie o której godz. będą wystawiane Nowofundlandy? O której kończy się wystawa?[/QUOTE] [i]Przyjmowanie psów zgłoszonych na wystawę oraz wydawanie katalogów w godz. 7.30 - 13.30, początek sędziowania o godz. 10.00.[/i], Niufy o 11.25 na ringu 4 Wystawy kończą się zwykle ok 16. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Oj, jakby policzyc z finałami to i o 17-tej 17.30 moga się skończyć... Pzdr. Quote
Ewa&Duffel Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Wchodził ktoś może w zeszłym roku z niezgłoszonym psem na tą wystawę ? da radę czy raczej lepiej odpuścić ? Quote
Foxowa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Ewa&Duffel']Wchodził ktoś może w zeszłym roku z niezgłoszonym psem na tą wystawę ? da radę czy raczej lepiej odpuścić ?[/QUOTE] Wchodziłam, ale płaciłam jak za dorosłego... Quote
agnethka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no dostałam liścik z potwierdzeniem zgłoszenia - a na nim notke, że mam nieopłacone zgłoszenie wrr... co jest nieprawdą... zastanawiam się czy jest sens dzwonienia do nich, czy załatwiać to na miejscu.. potwierdzenie wpłaty i tak zabieram ze sobą. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Ja bym wolała przyjechac trochę wcześniej i wyjaśnić bezpośrednio w Sekretariacie. Bo drugiego potwierdzenia i tak Ci nie wyślą, prawda? Więc po co nabijac koszty rozmowy? Pzdr. Quote
anka_szklanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Przepraszam za małą prywatę... Zapraszam na bazarek - licytację profesjonalnej sesji fotograficznej dla psa! Cały dochód będzie przeznaczony na rehabilitację BAsta , po amputacji penisa! ZAPRASZAM! [url]http://www.dogomania.pl/threads/210644-Sesja-fotograficzna-dla-psa-na-Basta-po-amputacji-penisa!-do-15-lipca[/url]! Quote
owczarek'ab Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 W sobotę będę cały dzień, w niedzielę niestety przyjeżdżam tylko pokibicować belgom. Czy wie ktoś może o której w sob. jest Młody Prezenter?? Quote
jareth1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pinie potrzebuję transportu na sobotę z Łodzi do Warszawy.Czy byłby ktoś tak uprzejmy by zabrać mnie z charetm afgańskim? Quote
QUEEN GINEVRA Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Witam, czy ktos nie jedzie w sobotę z prawobrzeżnej Warszawy lub okolic? Szukamy miejsca- bardzo grzeczna suczka + człowiek z Rembertowa... Quote
Kika9004 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Dziś ruszam do Warszawy i na pewno pojawię się na wystawie jako obserwator :D :) Quote
Jkalodont Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Nie wiem jak dostać się na wystawę. Wysiądę przed Pałacem Kultury i Nauki z takiego busa, natomiast później nie wiem co i jak ? Jakieś namiary na przystanek i numer autobusu, którym można dostać się na Kartezjusza 1 ? Quote
Recommended Posts