Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Punieczka potrzebuje Waszej pomocy.
Na szczęście z opłatami jestem na bierząco - opłacony jest hotelik do 12 listopada ale to już niedługo. Najważniejszy jednak jest domek, ja Punieczkę umieściłam na allegro, wysyłam też co jakiś czas ogłoszenia do Oferty. Zaraz ją wstawię na stronę mojego psa.
Jak ktoś będzie miał chwilkę i będzie mógł gdzieś ją jeszcze wrzucić z kontaktem do mnie [email protected] lub 0 508 67 87 87 będę bardzo wdzięczna.

Co do drugiej suni - nazwałam ją roboczo Tosia... Pani która ją tam dokarmia będzie rozmawiać na temat sterylizacji suni i zakupu dla Niej budy. Na szczęście dzięki jednej z kochanych dogomaniaczek sterylizację Tosia będzie miała załatwioną. Na budę będę robić składkę jak już wszystko będzie ustalone, 2 Panie, które dokarmiają Tosię też się dorzucą.

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOLEJNY APEL.....

Pani Nadzieja, która dokarmia psiaki, będzie jechać w następną sobotę 18.11.2006 do tej Pani( właścicielki Tosi), żeby z Nią pogadać ale bardzo prosiła, żeby ktoś jej towarzyszył.
Ja nie mogę jechać bo będę na uczelni w Toruniu.

Czy byłby ktoś chętny podjechać pod Radzymin z Panią Nadzieją i pogadać z kobitką, która teraz ma Tosię? Ja nie mogę tym razem zerwać się od obowiązków. Zapytam jeszcze Bezę, ale aż mi głupio, ona się tyle tam najeździła.
Ewo, Chrupku, może ty byś miała możliwość tam podjechać?

Posted

Ola, w sobotę obiecałam pani Jadwidze, że wpadnę do niej i Kapryska z zapasem karmy i pampersów, ale może coś uda mi się przełożyć.. Trudno mi w tej chwili obiecać coś na 100%, ale jeśli nikt się nie zgłosi, to może spróbuję. Chociaż rodzina to chyba wywali mnie z domu na dobre - w środę wracam po ponad tygodniowej kolejnej nieobecności a w weekend zamierzam jeździć do psów.. ale kurczę - co tu poradzić?? :shake:
A ile taka wizyta z dojazdem mogłaby potrwać?

Posted

Agato!!! Ogromne dzięki!! Tam się jedzie jakieś 30, 40 minut, w sobotę raczej jest pusto. Nie wiem ile sama rozmowa by potrwała.
Jeśli udało by Ci się zorganizować ten czas byłabym Ci baaaaardzo wdzięczna....
Skontaktuje Cię wtedy z P. Nadzieją. Tylko daj znać jak będziesz mogła.
Jesteś kochana, dzięki Agato!

Posted

Wpłaciłam 60 zł na Punię, dotarł przelew za ostatnie cegiełki więc Punieczka ma opłacony hotelik do 18 listopada.

Ponieważ nikt nie zaoferował domku dla Puńki, będę robić kolejną aukcję cegiełkową.

Posted

Punieczce udało się wydostać ze wsi

Tosia niestety siedzi przy budzie na łańcuchu, mam nadzieję, że uda się zrobić coś, żeby była szczęśliwa. Śliczna z niej sunia, przypomina mi troszkę moją nieżyjącą sunieczkę....

Posted

Mam nadzieję, że uda się w sobotę jakoś dogadać z tą kobitką. Punieczka będzie miała sterylkę, a losy Tosi będą się ważyły. Mam nadzieję, że ta kobitka jest normalna i zgodzi się na sterylkę, najlepiej gdyby zrezygnowała wogóle z posiadania jakiegokolwiek psa bo tam miłosći pies nie zazna, a słyszałam, że tamtejsze dzieci traktują Tosię nieciekawie.

Posted

Uważam że powinny być jakieś mozliwości prawne pozwalające na ochronę psów przed pewnymi ludźmi. A dopóki nie jest to możliwe... trzymajmy kciuki za Punię i Tosię.

Posted

Ola, wróciłam i od razu do lekarza musiałam się udać... Przywiozłam ze soba piękną anginę :roll: !! Ale podobno po trzech dniach brania antybiotyku już nie będę zarażać, więc jesli nie znajdziesz nikogo, to wychylę nosa z domu. Jesli możesz, to przekaż mój numer telefonu tej Pani (wyslę Ci na priva) i spróbujemy się umówić.

Posted

Agat21 - Beza pojedzie w sobotę z Panią Nadzieją więc leż i się kuruj!

Niestety Punia nie będzie miała w sobotę sterylizacji bo wet stwierdził, że wyjeżdża, była możliwość zrobienia sterylki dzisiaj ale nie udało wczoraj znaleźć się transporu więc sterylkę przekładamy.

Troszkę jestem zła bo niby wszystko było dogadane a jednak wyszło inaczej. Ale trudno.

Na nowo trzeba szukać transportu.

Posted

Transport na dzisiaj jest!!!! Załatwiłam w obie strony.

Jedyny problem jest taki że to dzień powszedni i nie ma kto się Punią zająć w Warszawie, zawieźć na sterylkę itp.