Czarne Gwiazdy Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A ty co robisz? Przejrzyj swoje ostatnie posty. Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='iwona&CAR'] No coz z dwojda zlego wole ze zrozumieniem umiec czytac niz pisac poprawnie... ...Jestem 30 lat poza krajem , i dopiero zaczelam pisac od czterech lat. Wolalam uzywac telefonu do rodziny niz pisac ;) Nie odkrylas Ameryki wiem jak pisze . [/quote] [quote name='Czarne Gwiazdy'][B]Nie umiesz tego ani tego...[/B] A co do powyższych postów.... mogę powiedzieć jedno - [B]masz bardzo dużo czasu![/B] Zazdroszczę ci.[/quote] [I][FONT=Verdana]“Chciano [/FONT][/I][FONT=Verdana]raz[I] o słowiku zasięgnąć opinii,[/I][/FONT] [I][FONT=Verdana]Więc się o tę opinię zwrócono do świni,[/FONT][/I] [I][FONT=Verdana]A świnia napisała w rubryce “uwagi”:[/FONT][/I] [I][FONT=Verdana]Słowik ma bardzo mały przyrost żywej wagi.”[/FONT][/I] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Autor tej sentencji zapewne byłby zdziwiony gdyby dowiedział się jak bardzo przydaje się do opisu wypowiedzi tutejszych „obiektywnych mędrców” .[/FONT][/COLOR] Co do braku czasu. Chłopaku, a może wyjaśnienie jest prostsze niż sadzisz? Może Ty się wolniej uczysz i dlatego czasu nie masz na nic poza zakuwaniem :lol:? To by wiele wyjaśniało :p. Quote
Karmi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']A ty co robisz? Przejrzyj swoje ostatnie posty.[/quote] Eeeee... Co robie? :PROXY5: Ostatno próbuję porozmawiać z Tobą :razz:. Jakoś mi to nie wychodzi :eviltong: Dowiedziałam się natomiast, ze wiesz jak się robi duuuuuużo cytatów. Quote
Jasiek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='iwona&CAR'] Skad wiesz kiedy Car sie urodzil ? Pisales ze rodowod jest owiany tajemnica kilka postow wczesniej , chyba ze zmieniles kolejny post. Skad masz date urodzenia Cara ? skad masz date zatwierdzonia ? Znalazles ? szukaj dalej , kto szuka nie bladzi . [/quote] Jej wysokość ma marniutką pamieć:lol:Tutaj kiedyś ją podałaś:lol: [URL]http://www.dysplazja.com/viewtopic.php?t=187&postdays=0&postorder=asc&start=15[/URL] Faktem jest że wykasowałaś wszystkie posty ale coś pozostało:lol: 28.12 na tym forum składano życzenia urodzinowe Twojemu psu:lol:[B]kłamuczuszko.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] Quote
Jasiek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='iwona&CAR'] Chce Ci napisac jaka jest roznica miedzy Toba a Cara hodowca, Ty nie kopiujesz przez wyrachowanie, [/quote] Jasne że nie kopiuję ale to zupełnie z innego powodu.Po prostu nie umiem tego robić.Kopiowanie za kazdym razem zlecam weterynarzowi . Ps.Nie jestem Van Jasiem.Juz Ci pisałem że trafiłaś kulą w płot. Quote
Karmi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Jasiek']Jasne że nie kopiuję ale to zupełnie z innego powodu.Po prostu nie umiem tego robić.Kopiowanie za kazdym razem zlecam weterynarzowi . Ps.Nie jestem Van Jasiem.Juz Ci pisałem że trafiłaś kulą w płot.[/quote] Zastanawiam, się czy gdybyś potrafił to byś kopiował? Prościej jest zlecić to komuś niż własnoręcznie kaleczyć psa... Quote
lisica Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Karmi']Znów ta sama metoda. Mnie podsumowałeś, ze nie mam pojęcia o czym mówię. :razz: Iwonie dostało się jeszcze bardziej. Ta to nawet pisać i czytać nie potrafi. :shake: Chyba już to mówiłam. Powiem jeszcze raz: Nie oceniaj innych ! Dyskutuj !!![/quote] Karmi nie dyskutuj,szkoda czasu i energii,to napewno nie będzie konstruktywne,bo Czarne Gwiazdy jeno oceniać,subiektywnie, właśnie potrafi:evil_lol:.Ja nie śmiem bo jako zwolennik niekopiowania,jestem jeszcze właścicielką ON w wersji DON,co szufladkuje mnie,bo w/g.opinii w/w," przy ON-kach,głupota się kumuluje" ,taką opinię i złotą myśl kiedyś, wyraził Krzyś.Dla mnie było to jednoznaczne,brak wglądu w temat,jakichkolwiek horyzontów,więc nie jestem zaskoczona podejściem do kopiowania,można było się spodziewać.Nie każdy jest zdolny do weryfikacji własnych poglądów,obiektywnej.Zaskakuje że tak zażarta dyskusja jest prowadzona na dogo,zważywszy na profil forum.Nie dziwiłoby,na forum hodowców,natomiast Tu jest zwyczajnie przejawem hipokryzji,a jak czytam coś takiego,to zanika wiara w logikę i człowieczeństwo,wszak podobno kochamy nasze zwierzaczki.Podobno [SIZE=3][COLOR=red]"ust. 2 tego (27) artykułu zezwala na wykonywanie na zwierzętach zabiegów lekarsko-weterynaryjnych i zootechnicznych lub innych zabiegów wynikających z technologii produkcji wyłącznie przez osoby posiadające kwalifikacje do ich wykonywania, nakładając na te osoby obowiązek zachowania koniecznej ostrożności oraz przeprowadzania tych zabiegów w[COLOR=black] [B]sposób zapewniający ograniczenie cierpień i stresu zwierzęcia[/B][/COLOR]. Nie wprowadza on jednak zakazu wykonywania takich zabiegów"[/COLOR][/SIZE] Quote
Karmi Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B]Lisica[/B] mnie też szokuje myślenie niektórych osób na forum. Podobno jest to furum maniaków dogów ;) a część osób w dość dziwny sposób przejawia swoją miłość do psów. Odbywają się nawet licytacje czy kocha się bardziej tnąc i dbając czy może mniej. Dla mnie ważny jest całokształt postępowania. Nie widzę sensu w przycinaniu psa. To nie trawnik ! Nikt mnie do tego nie przekona nawet gdyby potem był najlepszym człowiekiem dla swojego psa. Powinien być przedtem. Zanim podejmie decyzję o zabiegu. Kasowanie przeciwników kopiowania odbywa się szybko. Jasiek rozlicza Iwonę, Czarne Gwiazdy posumowują mnie :razz: Osobiście mi to nie przeszkadza. Nawet czasem lubię podać z Jasiem. :cool3: Ty też się nie przejmuj bo bycie właścicielem ONa to nie jest najgorszy zarzut jaki tu może paść.:razz: Quote
Jasiek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Karmi']Zastanawiam, się czy gdybyś potrafił to byś kopiował? [/quote] Gdybym był wetem ale niestety nie jestem :shake:.A rozliczam Carową bo jakoś nie lubię krętaczy i hipokrytów co siedzą na forach i czyhają tylko na okazję aby robić dym. Quote
LALUNA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Jasiek']Gdybym był wetem ale niestety nie jestem :shake:.A rozliczam Carową bo jakoś nie lubię krętaczy i hipokrytów co siedzą na forach i czyhają tylko na okazję aby robić dym.[/quote] Od dymu i macenia to raczej Ty tu jestes. Ja sie zastanawiam jakim prawem chcesz rozliczac kogos i to jeszcze nie na temat. :razz: Cos chyba strasznie Ci blisko do tej rasy, ze akurat sobie upatrzyłes czaren terriery. To moze mnie spróbuj rozliczyć, skoro taka role sobie wyznaczyłes i uwazasz ze masz jakas misje do spełnienia. No chyba ze tylko Iwona jest obiektem Twoich obsesyjnych upodobań. Bo to juz się przeradza w obsesje. Quote
maxxel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B][COLOR=#008000][QUOTE] [B][COLOR=#008000]maxxel, zaraz przytoczy ważną ankiete, albo wyniki plebiscytu w tej sprawie :eviltong:.[/COLOR][/B][/quote] [/QUOTE] przytaczam te same zrodla co wy,tylko,ze moje sa nieokrojone:eviltong:[/COLOR][/B] Quote
maxxel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='MEGNUM']I kubełek zimnej wody:lol: W Rzeszowie będą kopiowane :evil_lol:[/quote] Bedzie wiec na co popatrzec.. Quote
maxxel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [QUOTE] [quote name='iwona& [B'][SIZE=4]"Ważnym głosem była opinia Brytyjskiego Stowarzyszenia Weterynarzy, które ogłosiło, że 90 proc. weterynarzy uważa zabieg za bolesny dla zwierzęcia i dlatego powinien być on stosowany tylko w przypadkach uzasadnionych medycznie."[/SIZE][/B] Jak myslisz [B]lutomskak[/B] ,czym sie kierowalo to pozostale 10%. Powinnas wiedziec skoro jestes za kopiowaniem i weterynarzem .[/quote] [/QUOTE] Kilka watkow temu kozystalas z opracowania,ktore mowilo,ze 90% wetow uwaza kopiowanie za bezbolesne,jak to wiec jest... Quote
maxxel Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [QUOTE] Jaki to ma sens??Tzn,ze taki nieobciety bedzie bardziej kochany czy pielegnowany:lol::lol:? Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='MEGNUM']I kubełek zimnej wody:lol: W Rzeszowie będą kopiowane :evil_lol:[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Bierzesz pod uwagę i taka możliwość, że ten "kubełek zimnej wody" będzie na Twój tyłek, jeżeli w Rzeszowie w 2008 roku nie będzie kopiowanych?[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A nie będzie kopiowanych :mad:! [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kiepski, ministerialny urzędnik już wyleciał z posady. Nowy może być bardziej kompetentny.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A wtedy :multi:.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]W górę serca :loveu:.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]... i mokry tyłek MEGNUM :eviltong:.[/FONT][/COLOR] Quote
MARS Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='niceravik'][COLOR=black][FONT=Verdana]Kiepski, ministerialny urzędnik już wyleciał z posady. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana].[/FONT][/COLOR][/quote] Pod rękę z byłym już posłem kaczotrzymaczem... Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Vectra']Iwona , pytanie o psy Ravik były odnośnie jej wypowiedzi o prawach fizyki i biegu mojej CAO .. nie o kopiowaniu ..[/quote] Takie wyjaśnienie jest kompletnie nielogiczne. Jak ma się wypowiedzieć, kiedy jej od dawna tu nie było? O prawach fizyki, a raczej o mocno ryzykownym twierdzeniu, że Twoje psy im nie podlegają, wypowiadałam się ja :lol:. I wszystko podtrzymuję! Quote
MEGNUM Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='niceravik'][COLOR=black][FONT=Verdana]Bierzesz pod uwagę i taka możliwość, że ten "kubełek zimnej wody" będzie na Twój tyłek, jeżeli w Rzeszowie w 2008 roku nie będzie kopiowanych?[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A nie będzie kopiowanych :mad:! [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kiepski, ministerialny urzędnik już wyleciał z posady. Nowy może być bardziej kompetentny.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A wtedy :multi:.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]W górę serca :loveu:.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]... i mokry tyłek MEGNUM :eviltong:.[/FONT][/COLOR][/quote] Albo i nie:evil_lol: Niebawem się przekonamy. Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='lisica']...Podobno [SIZE=3][COLOR=red]"ust. 2 tego (27) artykułu zezwala na wykonywanie na zwierzętach zabiegów lekarsko-weterynaryjnych i zootechnicznych lub innych zabiegów wynikających z technologii produkcji wyłącznie przez osoby posiadające kwalifikacje do ich wykonywania, nakładając na te osoby obowiązek zachowania koniecznej ostrożności oraz przeprowadzania tych zabiegów w[COLOR=red]sposób zapewniający ograniczenie cierpień i stresu zwierzęcia.[/COLOR] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B][COLOR=black]Nie wprowadza on jednak zakazu wykonywania takich zabiegów[/COLOR][/B]"[/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=green]Parafrazując:[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=green]„ust. 02 tego (72) artykułu zezwala na jazdę na motocyklu, rowerze, hulajnodze lub innych pojazdach dwukołowych wyłącznie osobom, które mają stosowne kwalifikacje/uprawnienia do ich prowadzenia, nakładając na te osoby obowiązek zachowania koniecznej ostrożności (podczas jazdy) w sposób zapewniający ograniczenie niedogodności np. innym użytkownikom (nie wszystko da się dosłownie przenieść).[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [B][COLOR=red][FONT=Verdana]NIE WPROWADZA ON JEDNAK ZAKAZU JAZDY NA TAKICH POJAZDACH”[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nisko się kłaniam panu urzędnikowi wiadomego ministerstwa.[/COLOR][/B] [COLOR=black][FONT=Verdana][B][COLOR=green]To jest przebój roku 2007[/COLOR][/B] :multi:![/FONT][/COLOR] Quote
onek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='MEGNUM']Albo i nie:evil_lol: Niebawem się przekonamy.[/quote] Będziesz wystawiać? Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='niceravik'] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kiepski, [B]ministerialny urzędnik[/B] już wyleciał z posady. Nowy może być bardziej kompetentny.[/FONT][/COLOR] [/quote] [quote name='MARS']Pod rękę z byłym już posłem kaczotrzymaczem...[/quote] [COLOR=black][FONT=Verdana]Mylisz się. [COLOR=black][B]Pan Poseł nigdy nie był na żadnej posadzie urzędniczej!!![/B][/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pan Poseł Mieczysław Aszkiełowicz piastował GODNOŚĆ POSŁA podczas dwóch kadencji Sejmu RP. Po wygaśnięciu mandatu, GW postawiła go na trzecim miejscu wśród wszystkich /19/ posłów z Olsztyna![/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Był Posłem społecznym, nie brał kasy podatników jak ten Wasz urzędniczyna. Dlatego Poseł Aszkiełowicz był niezależny, nie musiał podlizywać się, sam wiesz komu...:mad:[/FONT][/COLOR] Quote
niceravik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='niceravik'] [COLOR=black][FONT=Verdana]W górę serca :loveu:.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]... i mokry tyłek MEGNUM :eviltong:.[/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='MEGNUM']Albo i nie:evil_lol: Niebawem się przekonamy.[/quote] [quote name='onek']Będziesz wystawiać?[/quote] Chyba mokry tyłek :eviltong:. Quote
MARS Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ten jak to nazwałaś urzędniczyna był tak samo mój jak i Twój... Nie wiem czy to prawda jak piszesz że nie brał on diety poselskiej. Ale zgadzam się z Tobą w jednym. Posłem on BYŁ, bo jakby nie patrzec po wyborach z sejmu WYLECIAŁ. Ciekawe że dali go na trzecie miejsce wiedzac że w czasie blokad w 99r zdemolował olsztyński urząd wojewódzki. Widac musiał miec jakies plecy w GW. A może liczyłas że wpadnie też do ZG ZKwP i tez zrobi demolkę? Quote
Amber Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='niceravik'][B][COLOR=green]Zostało CI wybaczone[/COLOR][/B] :p.[/quote] Dziękuję ślicznie. Tylko nadal nie dostałam odpowiedzi na swoje pytanie, ciekawe czemu? :roll: Quote
MEGNUM Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='onek']Będziesz wystawiać?[/quote] Nie, nie będę. Quote
Recommended Posts