Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też Go powrzucałam na moim zdaniem najbardziej popularne stronki ale jak ktoś się odzywa to tylko tacy co nawet kwiatka bym im nie dała.
Aż strach bierze na to, że ci ciemni ludzie pomimo tego ,że od nas psa nie dostaną to załatwią sobie z jakiegoś innego źródła a cierpiał przez ich niewiedze będzie tylko i wyłacznie ten pies.

Na prawde mam czasem wrażenie, że na posiadanie psa to się powinno wydawać pozwolenia udokumentowane przynajmniej podstawową wiedzą o tych istotach, które chce się sprowadzić do domu i to nie na rok czy dwa ale na minimum 10 lat!

Posted

Kurcze jak o takie piękności nit nie dzwoni to ja już nie wiem :(

Zapraszamy na bazarek

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208714-Miski-zabawki-ciuszki-smaczki-musisz-zagl%C4%85dn%C4%85%C4%87%21%2113-06"]http://www.dogomania.pl/threads/2087...5%C4%87!!13-06[/URL]

Posted

a ja dopiero tu trafiłam...
Super ten Kojo-Gizmo. Tylko musicie jednak wziąć pod uwagę, że duży z niego chłopak a wiadomo jak to jest z adopcjami dużych psiaków :(

A co do rozstań par ;) zwierzęta niekoniecznie muszą na tym ucierpieć. Zresztą małżeństwa też się rozchodzą i to nawet te z bardzo długim stażem.

Posted

[B]klaki91[/B], Gizmo to siła spokoju i ciapowatości :D fotki z podróży są na pierwszej stronie, z tego co wiem to żadnych rewelacji nie było (basia go wiozła), tylko raz zrobił sioo :) My z nim jeździliśmy do lecznicy (20 km w obie strony) i zero problemu, żadnego stresu, wymiotów itp. Se przysypiał :)