Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odliczam dni do powrotu opiekunek Tosi i Kesi.... kiedyś mi ręce wyrwą ze stawów, wymęczą aż nie padnę, a potem będą biegać wokoło i lizać po twarzy z wyrzutem, że ja leżę kiey one chcą się wraz z Gabi bawić....jednym słowem kolejny spacer z nimi dwiema...życie jest piękne! :)

do domu Tośka!

Posted

dlaczego owce? bo jakoś tak nam się skojarzyło ze stadem baranów :D jak jedna gdzieś idzie to od razu pozostałe idą za nią...jak jednej coś się dzieje to pozostałe od razu już są obok z zębami na "przeciwnika"....a przy tym są włochate i delikatne dla ludzi...takie owce:)

Posted

Istar19 napisał(a):
dlaczego owce? bo jakoś tak nam się skojarzyło ze stadem baranów :D jak jedna gdzieś idzie to od razu pozostałe idą za nią...jak jednej coś się dzieje to pozostałe od razu już są obok z zębami na "przeciwnika"....a przy tym są włochate i delikatne dla ludzi...takie owce:)

wyjęłaś mi to z ust:)

Posted

Tosi nie straszne upały....przez pierwszą godzinę spaceru :) wczoraj częściowo była prowadzona przez Anię, pod koniec prze ze mnie....podzieliłyśmy obowiązki :P Ale Tosia ładniej chodzi z Gabi na jednej smyczy niż z Kesi....albo tylko chciała pokazać jaka to ona nie jest grzeczna...

ale wracając na początek...Tosi nie straszne są upały, Gabi też nie ...

jak widać Tośka dostała ode mnie szeleczki w pożyczkę...Gabi dostała już jakiś czas temu i teraz mają takie same :D tylko Kesi nie ma szeleczek i zawsze się boję że mi z obroży wyjdzie...

a żeby nie było że Tośka z Gabi tylko się gonią i podgryzają, dowód na to że na spacerze grzecznie potrafią iść....i siedzieć

i wszystko było by idealnie...tylko gdzie Ty rękę człowieku wsadzasz?? chciałam się napić...

i to zalotne spojrzenie

no gdzie jest wyjście z tego więzienia?

Posted

Witam wszystkich po długiej nieobecności :)
Dziś w schronisku dowiedziałam się, że Tośka jest już w nowym domu, mam nadzieję, że to już dom na zawsze...
niestety nie znam szczegółów.

Posted

Ale super, Tośka w domu!:Cool!::bigcool:

Mam nadzieję, że w sobotę poznamy już szczegóły:)

Jak to dobry domek, życzę jej z całego serca żeby w nim została :)

Posted

Niech to będzie początek dobrych wiadomości dla owieczek :lol:.
Mam nadziej, że nowi właściciele to psiolubne "stworzenia" i Tosia już na zawsze znalazła swoje miejsce na ziemi :).

Tego życzę jej i każdemu kto na to czekał :)