smillea Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Rozkoszna jako czarny smok z Niekończącej się opowieści :-) Quote
Istar19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 odliczam dni do powrotu opiekunek Tosi i Kesi.... kiedyś mi ręce wyrwą ze stawów, wymęczą aż nie padnę, a potem będą biegać wokoło i lizać po twarzy z wyrzutem, że ja leżę kiey one chcą się wraz z Gabi bawić....jednym słowem kolejny spacer z nimi dwiema...życie jest piękne! :) do domu Tośka! Quote
madzia.uje93 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 No pewnie, tylko pozazdrościć takiej szansy wyjścia z owcami:) Tosia do domku! Quote
smillea Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Tosiaczku już czas do domku.... sio, sio ;) Quote
szafra Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ale dlaczego OWCE ??? :crazyeye::crazyeye: Quote
szafra Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 kimiji napisał(a):a, bo to takie nasze 3 owieczki :D acha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to ja z owcami jeszcze nie spacerowałam :crazyeye::crazyeye:. Quote
Istar19 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 dlaczego owce? bo jakoś tak nam się skojarzyło ze stadem baranów :D jak jedna gdzieś idzie to od razu pozostałe idą za nią...jak jednej coś się dzieje to pozostałe od razu już są obok z zębami na "przeciwnika"....a przy tym są włochate i delikatne dla ludzi...takie owce:) Quote
saphira18 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Istar19 napisał(a):dlaczego owce? bo jakoś tak nam się skojarzyło ze stadem baranów :D jak jedna gdzieś idzie to od razu pozostałe idą za nią...jak jednej coś się dzieje to pozostałe od razu już są obok z zębami na "przeciwnika"....a przy tym są włochate i delikatne dla ludzi...takie owce:) wyjęłaś mi to z ust:) Quote
szafra Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wspaniale napisane - wszystko to zobaczyłam oczami wyobraźni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Istar19 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tosi nie straszne upały....przez pierwszą godzinę spaceru :) wczoraj częściowo była prowadzona przez Anię, pod koniec prze ze mnie....podzieliłyśmy obowiązki :P Ale Tosia ładniej chodzi z Gabi na jednej smyczy niż z Kesi....albo tylko chciała pokazać jaka to ona nie jest grzeczna... ale wracając na początek...Tosi nie straszne są upały, Gabi też nie ... jak widać Tośka dostała ode mnie szeleczki w pożyczkę...Gabi dostała już jakiś czas temu i teraz mają takie same :D tylko Kesi nie ma szeleczek i zawsze się boję że mi z obroży wyjdzie... a żeby nie było że Tośka z Gabi tylko się gonią i podgryzają, dowód na to że na spacerze grzecznie potrafią iść....i siedzieć i wszystko było by idealnie...tylko gdzie Ty rękę człowieku wsadzasz?? chciałam się napić... i to zalotne spojrzenie no gdzie jest wyjście z tego więzienia? Quote
kimiji Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 dobiło mnie to zalotne spojrzenie :D To było d jakiegoś psa na horyzoncie ? :D:D Quote
WolvesLover Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 co tam upały... ważne że można się wyszaleć ^^ Quote
saphira18 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Tosiu, co ty szorściaku w schronisku robisz?:roll: Quote
ewes Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Witam wszystkich po długiej nieobecności :) Dziś w schronisku dowiedziałam się, że Tośka jest już w nowym domu, mam nadzieję, że to już dom na zawsze... niestety nie znam szczegółów. Quote
madzia.uje93 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ooo super, a sama poszła czy wszystkie trzy? Quote
saphira18 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 niestety sama... ewes czekamy na więcej szczegółów:) Quote
kimiji Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Ale super, Tośka w domu!:Cool!::bigcool: Mam nadzieję, że w sobotę poznamy już szczegóły:) Jak to dobry domek, życzę jej z całego serca żeby w nim została :) Quote
szafra Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Naprawdę !!!! Tak się cieszę :multi::multi:. Trzymam kciuki za Tosieńkę i oczywiście za wszystkie owce...;). Quote
madzia.uje93 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No czekamy na szczegóły, Ewelina musisz sie wszystkiego dokladnie dowiedziec i nam przekazać:P Quote
smillea Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Niech to będzie początek dobrych wiadomości dla owieczek :lol:. Mam nadziej, że nowi właściciele to psiolubne "stworzenia" i Tosia już na zawsze znalazła swoje miejsce na ziemi :). Tego życzę jej i każdemu kto na to czekał :) Quote
pralinka94 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jupi!! Tośka w domu :D czekamy na info! Quote
Recommended Posts