Hotel KADIF Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Aaaa... witamy, witamy! :) I jednocześnie przepraszamy, że jesteśmy tak rzadko na dogo! Ale wakacje=dzieci w domu=babcia w gościnie=BRAK CZASU! Rolik jest super psiakiem, za wyjątkiem lania na kąty! :( Niestety NIC w tym względzie się nie zmienia.:placz: Znaczy jak nic! Jak tylko spuszczę go z oczu i nie wydrę japy jak zadziera nogę :mad: mam obsikane ściany, meble i klatki pozostałych psiaków! Poza tym jest miły, grzeczny, spokojny, nie szczekliwy, łagodny itd... itd.... Psi ideał poza tym drobnym, małym szczególikiem! :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Obiecane Adze zdjęcia :) :loveu::loveu::loveu: Quote
AGA35 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 super super .Bardzo dziękujemy za foty :-) Quote
AGA35 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Gorąca prośba o pomoc .Jeden z naszych szczeniaków ma parwo !!Pilnie potrzebna surowica.Jeżeli ktoś może poratowć Mikiego będziemy bardzo wdzięczne !! Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Roli dzisiaj na 14-tą jest umówiony na kastrację! Quote
AGA35 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 kochane pilnie potrzeba zrobić wizytę przed adopcyjną dla naszego nietoperka w miejscowości OSTRZESZÓW :-) Zupełnie nie mogę się rozeznać na mapie dogo, więc prośba gorąca o pomoc w namierzeniu kogoś z tamtej okolicy Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Roliczek już po kastracji! :loveu: Bidulek stracił jajka, ale był naprawdę bardzo dzielny. Niestety okazał się wnętrem, dlatego operacja okazała się bardziej poważna i skomplikowana niż zwykle, w związku z tym koszt również większy. Wszystko przebiegło dobrze a Roli już jest w domu. Później porobię mu fotki, na razie nie chcę go niepokoić. Niech odpoczywa sobie! :p Quote
AGA35 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 super super !!!!!! kuruj się psinko bo domeczek się szykuje :-) Quote
Hotel KADIF Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='AGA35']super super !!!!!! kuruj się psinko bo domeczek się szykuje :-) Psinka będzie zdrowiała błyskawicznie w moich rękach, obiecuję! :p Ale, błagam... Sprawdźcie dobrze potencjalną chatę! :modla::modla::modla: Zresztą, o czym ja mówię! Wczoraj gadałyśmy na ten temat! Wiem, że to zrobicie, ale jak pomyślę, że tak łagodny i po prostu ... DOBRY, delikatny pies mógłby trafić do jakichś nieodpowiedzialnych ludzi to mi cierpnie skóra! :roll: Quote
Hotel KADIF Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Roli pojechał dzisiaj do nowego domu! :) Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie się musiał błąkac w ciemności, sam... po ulicy! "Zwierzaki w potrzebie" napiszą więcej nad ranem, bo wrócą ciemną nocą do domu!;) Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='DIF']Roli pojechał dzisiaj do nowego domu! :) Mam nadzieję, że już nigdy nie będzie się musiał błąkac w ciemności, sam... po ulicy! "Zwierzaki w potrzebie" napiszą więcej nad ranem, bo wrócą ciemną nocą do domu!;)[/QUOTE] woooow!!!! bardzo się cieszę - wspaniała nowinka, czekam na więcej info!:) Gratuluję! Quote
malibo57 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Bardzo dziś potrzebne dobre wieści - Roliczku, obyś trafił szczęśliwie! Quote
AGA35 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 A wiec rolinek zamieszkał w Ostrzeszowie .Jest jedynym zwierzakiem w rodzinie , mieszka w domku z ogródkiem . Państwo bardzo ciepli i mili , co prawda zaskoczyło nas zachowanie roliego bo " pokazał " pani kiełki , unikał głaskania i uciekał cały raz czas na dwór, dziczek mały , ale tłumaczymy to tym żę bardzo dużo się zadziało w jego życiu w ostatnim czasie wiec jest zdezorientowany zupełnie . Po około trzech godzinach od naszego wyjazdu zadzwoniłyśmy , wiec pani była w trakcie przekupywania psiaka i tak jakby było troszkę lepiej . Zobaczymy dziś wieczorem jak minoł dzionek . Mam nadzieję że będzie dobrze bo naprwdę to wspaniały dom :-) Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 aż to podlec z tymi ząbkami, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej:) Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='AGA35']A wiec rolinek zamieszkał w Ostrzeszowie .Jest jedynym zwierzakiem w rodzinie , mieszka w domku z ogródkiem . Państwo bardzo ciepli i mili , co prawda zaskoczyło nas zachowanie roliego bo " pokazał " pani kiełki , unikał głaskania i uciekał cały raz czas na dwór, dziczek mały , ale tłumaczymy to tym żę bardzo dużo się zadziało w jego życiu w ostatnim czasie wiec jest zdezorientowany zupełnie . Po około trzech godzinach od naszego wyjazdu zadzwoniłyśmy , wiec pani była w trakcie przekupywania psiaka i tak jakby było troszkę lepiej . Zobaczymy dziś wieczorem jak minoł dzionek . Mam nadzieję że będzie dobrze bo naprwdę to wspaniały dom :-)[/QUOTE] Aguś, na 100 % kiełki i dzikość Rolika jest spowodowana ostatnimi zmianami i zawirowaniami w jego życiu. Kastracja, potem chipowanie i wyjazd do domu... Za dużo na psią łepinkę spadło! Byłyście u nas parę dni temu i widziałaś sama, że na początku wizyty był onieśmielony ale potem otwarty, łagodny, niebojaźliwy, rozbrykany, nie kłapał paszczą itd. Będzie dobrze! Da radę chłopak!:thumbs::cool2: ps. a gdzie foty?! :mad: Quote
AGA35 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 a teraz parę fotek roliego jeszcze u cioci Dif ;-) Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 niech Ci się wiedzie uszaku! :) super foty, waleczny ten Roli :) eeee to on u nowej Pańci tak siedział na kolankach? Quote
Hotel KADIF Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bądź szczęśliwy i grzeczny, Roliku "mój"!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mona0205 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Agnieszka_K']niech Ci się wiedzie uszaku! :) super foty, waleczny ten Roli :) eeee to on u nowej Pańci tak siedział na kolankach?[/QUOTE] Tak i nawet już w łóżeczku sypia :-) Quote
malibo57 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Uff, znaczy znalazł się na właściwym miejscu:) Quote
Recommended Posts