Madzialajda Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 wg mnie, Milka to powinna być jakaś taka w kolorze czekolady, czyli brązowa... ale może źle kojarzę...:cool3: Quote
Majaa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 No Izis Chyba zaczyna to być pora na intensywniejsze pokazywanie się na pierwszych stronach ! Czas leci! Quote
Ibanez Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Po raz kolejny przekonaliśmy się, że w życiu nie ma lekko :evil_lol: Mamuśka pozwoliła sobie na słodką ósemkę ale z wykarmieniem to już nie tak prosto. Nie pozostało nam nic innego jak przekonać się jak to jest robić za mamkę. Uff... nie lekkie doświadczenie :cool3: Cóż...nie ma lekko Pozdrawiamy Quote
Majaa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Pięknie Izis Pięknie:cool3: A babcia Majaa musi się teraz wstydzić Quote
andzia69 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 noooo - jak się jeszcze do tego dołączą maluchy Czekoladki to Aneta i Sebastian uciekną gdzie pieprz rośnie :cool3: Quote
Majaa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ciotka Ty lepiej nie krakaj ! Bo nas Pajunia, Aneta i Sebastian przeklną na czym świat stoi ! Quote
ansie Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Majaa,Andzia...nie uciekniemy :razz: , wprawdzie nie jest lekko ale za to jak miło patrzeć jak towarzystwo otwiera oczęta, gramoli się nieporadnie i poszczekuje...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KasiaM Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jakie one wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za kochane potworki:):):) Quote
KamaG Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A ja dziś podnoszę do -góry te "małe i większe".:lol: Quote
klusek04 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 chyba pora już o was pisać sunie i piesiunie. domki potzrebne dla maleństw za kilka tygodni Quote
Majaa Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 A ja znów złe wieści przynoszę .... Dzisiaj rano dostałam wiadomość od pajuni, że najmmniejsza córcia IZIS odeszła wczoraj za TM [*] Quote
andzia69 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ale coś się stało, czy tak po prostu usnęła sobie??? Biedny maluszek [*] Quote
Majaa Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Niewiele więcej wiem Dostałam tylko rano wiadomość od pajuni że przedwczoraj wet był u suni podłączył kroplówkę i odeszła wczoraj w drodze do weta :-( Quote
Ibanez Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Wybaczcie,że dopiero teraz się odzywamy ale ciężko nam było pogodzić się z faktem iż mimo naszych usilnych starań nasza mała Belka biega już za TM [i] Mała była najsłabsza z miotu. Kiedy zobaczyliśmy, że Izis nie radzi już sobie z karmieniem takiej gromady zaczęliśmy maluchy dokarmiać specjalnym mlekiem Royal Canin. Niestety niewiele to pomogło najmniejszej z miotu. Pojechaliśmy do weta gdzie dostała combivit, środki wzmacniające oraz została nawodniona. Następnego dnia rano następna wizyta i jeszcze raz to samo. Niestety zanim wróciliśmy do domu Belki nie było już z nami. Lubię to co robię ale w takich momentach marzę, żeby znaleźć pod choinką worek treningowy. Duży worek... Quote
Majaa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ibanez takie jest niestety życie ! Nie udaje się zawsze uratować wszystkich stworzeń, choć każda śmierć boli :placz: Quote
KamaG Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Przykre to życie czasem, ale trzeba się pozbierać i dalej walczyć o inne. Psiny do góry!! Quote
Majaa Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Czy mamy jakieś nowe wieści o Izis i rodzince? Quote
pajunia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Maju, Izis juz prawie przestala karmic, wiec Sebastian maluchy karmi strzykawka. Jak na razie wszystko w porzadku, nie martw sie prosze. Oprocz tego, ze maluchy czekaja na Gwiazdke i wizyte, albo choc prezenty gwiazdkowe od babci Maji.:lol: :evil_lol: Quote
ansie Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 U rodzinki wszystko ok -nie liczac tego, że Izis nie karmi maluchów -ale przy takiej gromadce nie ma co sie dziwic ze ma juz dość:cool3: . Teraz dla odmiany Ibanez jest "napadany" przez słodkie maleństwa w ramach "hura przyszła mama":razz: .Cóż, czasem tak bywa :evil_lol: Teraz czekamy na kolejne maluchy-niespodzianki. Tym razem od Szurki, ufff...obrodziło u nas maleństwami :evil_lol: Pozdrawiamy ciepło całą ferajną :) Quote
KamaG Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Podnosimy bo domki potrzebne i to chyba w dużych ilościach:lol:. Quote
Majaa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 ansie napisał(a):U rodzinki wszystko ok -nie liczac tego, że Izis nie karmi maluchów -ale przy takiej gromadce nie ma co sie dziwic ze ma juz dość:cool3: . Teraz dla odmiany Ibanez jest "napadany" przez słodkie maleństwa w ramach "hura przyszła mama":razz: .Cóż, czasem tak bywa :evil_lol: Teraz czekamy na kolejne maluchy-niespodzianki. Tym razem od Szurki, ufff...obrodziło u nas maleństwami :evil_lol: Pozdrawiamy ciepło całą ferajną :) Ojoj Trochę za wcześnie jak na całkowite odstawienie maluchów ... Macie problem ... czy mozemy Wam jakoś pomóc ? A Ibanez hehehehe musi się przyzwyczaić ;) PS. Z Szurką to jest maksimum nieodpowiedzialności ! Mam nadzieję, ze umowa adopcyjna była i coś z tym uda się zrobić! To jest po prostu skandal ! A jak skandal tworzy dogomaniaczka (? - przynajmniej zarejestrowana tutaj), to już ręce opadają :shake: Quote
Majaa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Izis dalej nie karmi? Ansie i Ibanez macie ręce pełne roboty Cholera jesteśmy za daleko żeby fizycznie Wam pomóc, ale możesz czegoś potrzeba Wiecie, że do mnie, jak w dym możecie uderzać ! Quote
KamaG Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jesteśmy za daleko żeby fizycznie Wam pomóc trzymamy kciuki życzymy wytrwałości!! Quote
Recommended Posts