Majaa Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Eh Słusznie ! Z obliczeń wynika, że nijak się ma to do obliczeń i powinna urodzić ! Nie mówiąc o pojawiającym się mleku ! Quote
Madzialajda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 oj Biała Damo, nie trzymaj nas już w niepewności Quote
ansie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Pierwszy maluszek (chłopiec UNO) urodził sie o 1.46 Jest cały bialutki-przynajmniej narazie :razz: Sunia ma poród "rodzinny":cool3: za nic nie chciała sama siedziec w pokoju (gdzie czekał slicznie przygotowany koszyczek na te okazje ) i wolała oszczenic sie prawie na kolanach Ibaneza (który ma za sobą odcinanie pierwszej w swoim życiu pępowinki) Jest DRUGIE całe czarne -napisze potem .... Quote
ansie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 mała poprawka -jestem brązowym chłopcem (a co do imienia to moze ciotka Majaa jakieś wymyśli specjalne dla brzdąca). Sunia patrzy na nas pytajaco czy jak na razie spisuje sie dzielnie ( a na marginesie jest bardzo dzielna!). Idziemy parzyc kawę i czekamy na dalsze kuleczki. Jak na razie wszystko na medal :multi: Quote
ansie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jest kolejne...uff. W roli akuszera czuję się conajmniej dziwnie (Ibanez) ale cóż...:lol: Tymczasem mamy inwazję chłopaków. Trzeci jak narazie i jak poprzedni - również w kolorze brązowym. Cioteczko Pajuniu, czekamy na imię dla kolejnego malca:razz: Tymczasem spowrotem na położniczy :evil_lol: Quote
pajunia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :cunao: :cunao: teraz potrzeba nam :drinka: :drinka:a dla wspanialych poloznikow i dzielnej Mamy :Rose: :Rose: :Rose: Quote
wobie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Gratulacje mamusiu Izis i ciociu pajunia :multi: Izis spisałaś się na medal!!! :loveu: Quote
Ulka18 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Czyli 3 chlopaczki sie urodzily? Jeden bialy i 2 brazowe :multi: Anetko jestes bardzo dzielna :p Ja bym chyba zemdlala :mdleje: Quote
Ibanez Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jak doniosła agencja Interpress aktualny stan maluchów na dziś - 8 kulek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do rana żyliśmy w przeświadczeniu, że 7 ale po przebudzeniu przeliczyliśmy towarzystwo i okazało się, że sunia zrobiła nam niespoździewankę w postaci brązowej dziewuszki. Podział jak najbardziej sprawiedliwy tzn cztery na cztery:loveu: :loveu: :loveu: Dwa białe, dwa czarne i cztery brązowe( w tym jeden pręgusek :cool3: ) Mama cała dumna po porannym spacerku:multi: . Teraz karmi. Ciiiii.. nie przeszkadzać :lol: Quote
Ulka18 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Łomatko :crazyeye: ale duża rodzinka...stanelo na 3 maluchach.....a tutaj rano niespodzianka i 8 szczeniorkow :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 to ja poproszę zdjęcie mlecznych i kawowych czekiladek!!!!:loveu: A jak jeszcze moja Czekoladka do tej imprezy dołączy kolejne...8 kulek to mnie chyba zabijecie:eviltong: Quote
Majaa Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Ależ wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze że się skończyło naturalnym porodem !!!!!! Ależ aż osiem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hmmmm Miało być 4 !!!! :roll: IZIS Trzymaj się dzielnie!!!!! Ansie i Ibanez mieliście wesołą nockę ! Ibanez gratulujemy przecięcia pępowiny :cool3: Quote
pajunia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Zdjecia beda dopiero w przyszlym tygodniu, ta nasza zakichana cyfrowka, to tak paskudne zdjecia w domu robi, ze nic nie widac. Zalicytowalam na ebayu, i juz wyslalam na ranchu, ale chyba dojdzie dopiero pod koniec tygodnia. Czyli prosze o cierpliwosc , zdjecia beda na pewno. A tak przy okazji, Izis zamieszkala z kulkami w mojej sypialni:evil_lol: :crazyeye: To jest cwaniara, gdy uslyszala, ze w poniedzialek bedzie cesarka, to biegiem kulki wyszly.:evil_lol: A teraz konkurs na najladniejsze imiona dla kulek.:lol: A jak mi Anetka dzis opowiadala, jak Sebastian porod odbieral, pepowiny przecinal, martwil sie, ze jeden maluch doopka wyszedl, to, az sie ze smiechu poplakalam. To bylo bardzo rozczulajace. Anetka mowila, ze to wyglada na pierwszy porod Izis, bo nie bardzo wiedziala po pierwszym maluchu , co robic. Andziu, nawet nie mysl o nastepnych 8 czekoladkach.:mad: :evil_lol: Co my wtedy zrobimy? No Sebastian juz praktyke ma, to moze szpital polozniczy dla sun? Quote
Madzialajda Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 o proszę, jakie to różnorodne towarzystwo się urodziło:evil_lol:! a imiona, hm...mam parę propozycji: Mona, Zora, Chmurka, Filo, Ramzes, Samba, Milka,... Quote
Majaa Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 No proszę! pomysłodawczyni imienia dla Izis ma kolejne propozycje . Cioteczka majaa popiera wszystkie ;) Madzialajda dzięki ;) Nie mam ostatnio głowy, zeby pamiętać jak ja się nazywam a co dopiero nowonarodzone kulki! ;) Quote
ansie Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Madzialaja...najmniejsza brązowa dziewuszka będzie Milka :lol: I pozwoliliśmy sobie jeszcze wykorzystać Filo dla chłopaczka pręguska:lol: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Madzialajda Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :Cool!: o cieszę się bardzo, że na coś się przydało to mojej wymyślanie Quote
Majaa Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 I jak tam kuleczki i mamusia dzisiaj ? Quote
pajunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Maju wszystko w porzadku, z wyjatkiem tego, ze dostaniesz ode mnie rachunek za podjedzone przez Izis dzwi do sypialni. Ibanez czeka na cyfrowke, mialam nadzieje, ze dzis dojdzie, ale niestety. Wtedy bedzie sesja fotograficzna. A o rachunku za drzwi, to powaznie pisze. Bez smiechow. Quote
Majaa Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 A jak bardzo są zjedzone i jakie to drzwi ? :cool3: Quote
pajunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Maja, sesja fotograficzna bedzie maluchow, nie drzwi. ( No moze przy okazji:cool3: ) Drzwi sa od mojej sypialni, w ktorej teraz rodzinka rezyduje. Quote
andzia69 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 widac drzwi miały brzydki kolor i nie pasowały do wnętrza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts