Jump to content
Dogomania

Starachowice!IZIS wyrzucona przed domem hycla!Psiaki są już w domkach iDTw Niemczech!

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy maluszek (chłopiec UNO) urodził sie o 1.46 Jest cały bialutki-przynajmniej narazie :razz: Sunia ma poród "rodzinny":cool3: za nic nie chciała sama siedziec w pokoju (gdzie czekał slicznie przygotowany koszyczek na te okazje ) i wolała oszczenic sie prawie na kolanach Ibaneza (który ma za sobą odcinanie pierwszej w swoim życiu pępowinki) Jest DRUGIE całe czarne -napisze potem ....

Posted

mała poprawka -jestem brązowym chłopcem (a co do imienia to moze ciotka Majaa jakieś wymyśli specjalne dla brzdąca). Sunia patrzy na nas pytajaco czy jak na razie spisuje sie dzielnie ( a na marginesie jest bardzo dzielna!). Idziemy parzyc kawę i czekamy na dalsze kuleczki. Jak na razie wszystko na medal :multi:

Posted

Jest kolejne...uff. W roli akuszera czuję się conajmniej dziwnie (Ibanez) ale cóż...:lol:
Tymczasem mamy inwazję chłopaków. Trzeci jak narazie i jak poprzedni - również w kolorze brązowym.
Cioteczko Pajuniu, czekamy na imię dla kolejnego malca:razz:
Tymczasem spowrotem na położniczy :evil_lol:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :cunao: :cunao: teraz potrzeba nam :drinka: :drinka:a dla wspanialych poloznikow i dzielnej Mamy :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Jak doniosła agencja Interpress aktualny stan maluchów na dziś - 8 kulek
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Do rana żyliśmy w przeświadczeniu, że 7 ale po przebudzeniu przeliczyliśmy towarzystwo i okazało się, że sunia zrobiła nam niespoździewankę w postaci brązowej dziewuszki. Podział jak najbardziej sprawiedliwy tzn cztery na cztery:loveu: :loveu: :loveu:
Dwa białe, dwa czarne i cztery brązowe( w tym jeden pręgusek :cool3: )
Mama cała dumna po porannym spacerku:multi: . Teraz karmi. Ciiiii.. nie przeszkadzać :lol:

Posted

Ależ wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze że się skończyło naturalnym porodem !!!!!!
Ależ aż osiem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hmmmm Miało być 4 !!!! :roll:

IZIS Trzymaj się dzielnie!!!!!

Ansie i Ibanez mieliście wesołą nockę !
Ibanez gratulujemy przecięcia pępowiny :cool3:

Posted

Zdjecia beda dopiero w przyszlym tygodniu, ta nasza zakichana cyfrowka, to tak paskudne zdjecia w domu robi, ze nic nie widac. Zalicytowalam na ebayu, i juz wyslalam na ranchu, ale chyba dojdzie dopiero pod koniec tygodnia. Czyli prosze o cierpliwosc , zdjecia beda na pewno.
A tak przy okazji, Izis zamieszkala z kulkami w mojej sypialni:evil_lol: :crazyeye:
To jest cwaniara, gdy uslyszala, ze w poniedzialek bedzie cesarka, to biegiem kulki wyszly.:evil_lol:
A teraz konkurs na najladniejsze imiona dla kulek.:lol:
A jak mi Anetka dzis opowiadala, jak Sebastian porod odbieral, pepowiny przecinal, martwil sie, ze jeden maluch doopka wyszedl, to, az sie ze smiechu poplakalam. To bylo bardzo rozczulajace. Anetka mowila, ze to wyglada na pierwszy porod Izis, bo nie bardzo wiedziala po pierwszym maluchu , co robic.
Andziu, nawet nie mysl o nastepnych 8 czekoladkach.:mad: :evil_lol: Co my wtedy zrobimy?
No Sebastian juz praktyke ma, to moze szpital polozniczy dla sun?

Posted

No proszę! pomysłodawczyni imienia dla Izis ma kolejne propozycje . Cioteczka majaa popiera wszystkie ;)
Madzialajda dzięki ;) Nie mam ostatnio głowy, zeby pamiętać jak ja się nazywam a co dopiero nowonarodzone kulki! ;)

Posted

Madzialaja...najmniejsza brązowa dziewuszka będzie Milka :lol: I pozwoliliśmy sobie jeszcze wykorzystać Filo dla chłopaczka pręguska:lol:
:Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Maju
wszystko w porzadku, z wyjatkiem tego, ze dostaniesz ode mnie rachunek za podjedzone przez Izis dzwi do sypialni. Ibanez czeka na cyfrowke, mialam nadzieje, ze dzis dojdzie, ale niestety. Wtedy bedzie sesja fotograficzna.
A o rachunku za drzwi, to powaznie pisze. Bez smiechow.