doddy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zdjecia nie sa najlepsze... Psa na nich nie widac... Na jednym widac tylek, na innych wielki nos itd... Quote
Ulka18 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Takie zdjecia udalo sie nam zrobic. Sunia nie stanela ani na sekunde spokojnie. Mimo, ze migawka 1/4000 nie udalo sie zrobic niczego lepszego. Nie wiem tez kiedy znow wybiore sie do schroniska...ostatnio sie to wszystko pokomplikowalo :shake: Quote
BeataA Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ulka18 napisał(a): Nie wiem tez kiedy znow wybiore sie do schroniska...ostatnio sie to wszystko pokomplikowalo :shake: ????? Pamiętaj, że bez względu na wszystko, te psiaki potrzebują pomocy - nie rezygnuj! Quote
Ulka18 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Beatko, wiem, ale juz czasami nie mam sily... jako wolontariusz w Mielcu jestem praktycznie sama...Jogi w Lancucie (byla ostatnio zobaczyc sunie z przecieta lapa, to nawet jej suni nie pokazali :shake: ) Murka tez u siebie w Nisku. Zobacz na mielecki watek ile poszlo pomocy z mojej strony, czy moich znajomych firm ... z drugiej strony lakoniczne wiesci od czasu do czasu...:-( Quote
doddy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Śnieżynka nadal bez domu. Szukamy pilnie, szukamy i na zdjęcia czekamy. Quote
Paola06 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Biała,łagodna amstaffka szuka domku:(:(:( Jest przesłodka przylepką:( Niestety nadal czeka w schronisku:(:(:(:( Quote
doddy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jak schronisko zapatruje się na domy tymczasowe? Otóż jeśli dziś Pan zdecyduje się na Falco, zostaniemy bez astów :loveu: Marta myśli nad daniem domu tymczasowego Śnieżynce. Co Wy na to? Quote
Paola06 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jest szansa dla biedulki:) Hoop do góry:):):) Quote
Greven Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Widać, że prawdziwy pies morderca :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Doddy, ja mysle, ze p.kierownik nie bedzie mial nic przeciwko. Zaraz do niego napisze. Dam znac, jak tylko p.kierownik odpowie. [SIZE="1"]Na razie mam troche zdjec z testow Pandy na koty. Musze wstawic na watek. Sniezynka nie miala jeszcze testow. Quote
Ulka18 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Doddy, juz napisalam. Mysle, ze jutro-pojutrze dostaniemy odpowiedz. Quote
doddy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ok, mi się nie śpieszy. Poczekam. I tak nie mamy transportu, wiec trochę potrwa. Quote
Paola06 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Może Śnieżynka wyjdzie za niedługo na wolność:calus: Quote
Ulka18 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Od: "mtoz" <[email protected]> Do: " Ulka1813 z dogomanii " <[email protected]> Temat: Re: domek tymczasowy lub staly dla Sniezynki amstaffki Data: 10 grudnia 2006 13:40 Można przyjechac. Amstafka nie jest psem konfliktowym, jej jest obojętne kto koło niej chodzi. Doddy, p.kierownik juz poinformowany. Teraz tylko trzeba pokombinowac z transportem. Umowa adopcyjna bylaby wypisana na p.Marte? Bo jakas umowa musi byc. Bez tego chyba nie dadza suni. W Mielcu nie ma zwyczaju wydawania na domki tymczasowe. Trzeba sunie wybrac na kogos. Quote
doddy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Sunie takto ja biorę na siebie. Zawsze nasze psy są na mnie. Z umową nie widzę problemów. Poszukujemy więc transportu. ;) Quote
Ulka18 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Doddy, czyli szukamy transportu Mielec - Warszawa? Quote
Igusia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dobrze, że coś sie ruszyło. Bo idą zimne dni... A to cudo futra nie ma... Quote
Recommended Posts