Ulka18 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Doddy, P.Kierownik powiadomiony mailowo, zeby bedzie telefon w sprawie Sniezynki. Quote
Paola06 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Nic z tego nie rozumiem:( Ale hoop do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Po prostu zglosil sie pan, ktory jest zainteresowany Sniezynka. Ma dzwonic do schroniska, zeby sie wszystkiego dowiedziec. Moze sie uda i domek bedzie naprawde dobry. Jesli nie, to Sniezynka po Nowym Roku moze jechac do Warszawy do p.Marty. Quote
Paola06 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to trzymamy kciuki i łapuchy:):):):lol::lol::lol:lol: Quote
Ulka18 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Na razie nie mam wiadomosci, czy ten pan dzwonil. Czekamy na info ze schroniska. Quote
Ulka18 Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Nie mam wiesci nt. Sniezynki. Niestety odpadl nam transport do Warszawy po Nowym Roku, TZ Malgosi ma zle wspomnienia z amstaffami i odmowil przewiezienie Sniezynki :bigcry: Quote
doddy Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Spokojnie. Basia jeszcze się pisała, ze może ją przewieźć. ;) Quote
Ulka18 Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 W czwartek bede w schronisku, postaram sie o zdjecia. Quote
doddy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak uda się wydać małą zołzę Sarę od Martoliny to w przerwie między świętami a Sylwestrem chciałybyśmy przyjechać po niunie. A później z nią Sylwestra urządzimy ;) Normalnie robimy Sylwestra "pod psem" :multi: Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Doddy, mam nowe zdjecia Sniezynki. Zaraz wstawie kruszynke, ktora juz nieco przytyla :p na szczescie :p Quote
Ulka18 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Oto Śniezynka..jest taka kochana... w ogole nie szczeka, tylko kreci doopinka Quote
andzia69 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Śnieżynka w kropki szuka domku i pierzynki na zimę!!!! Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Rzeczywiście cudo nie pies:loveu: Jakby ją troszkę podmalować, to by niezly labradorek wyszedl nawet:megagrin: Quote
basiagk Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ja proponowałam na niebieskim forum transport ale mnie olano:shake: Quote
Ulka18 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Ja proponowałam na niebieskim forum transport ale mnie olano Nie rozumiem, kto olał i co konkretnie? ja niestety nie mam czasu zagladac na wszystkie watki. Poza tym na razie musi sie zwolnic miejsce u Marty. Quote
andzia69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1: __________________ Quote
doddy Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dziś Sara pojechała do nowego domku :loveu: Jak dogada się z samcem astem (adoptowanym z Palucha) - to mamy miejsce u Marty i po Świętach jedziemy po pięknisię :eviltong: Quote
BeataA Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 basiagk napisał(a):Ja proponowałam na niebieskim forum transport ale mnie olano:shake: basia - nie martw się. Twoja pomoc na pewno się przyda, nawet jeśli w tym przypadku dziewczyny same pojadą po sunię... Quote
doddy Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wesołych Świąt cioteczki :loveu: Święta, Swięta i po świętach :evil_lol: Najedzone brzuszki, odpoczęte umysły powracają do akcji S.O.S. Bullowatym :eviltong: Napisałam maila, do Pana, który był zainteresowany Śnieżynką i oto jego odpowiedź: Witam. Ze schroniskiem się kontaktowałem. Odpowiedzi Pana z którym rozmawiałem były bardzo ogólnikowe. Generalnie nic nię nie dowiedziałem o tym psiaku. A jeżeli chodzi o psy bullowate przed adopcją chciałbym wiedzieć jak najwięcej o tym psie. Pozdrawiam Tak więc jak widać Pan chyba zrezygnował ;) Ale co tam, działamy dalej!!! Wczoraj ogłosiłam Śniezynkę z nowymi zdjęciami i jest pierwsza chętna Pani, która była zainteresowana adopcją naszego Młotka. Ale że Młotek ma dom, wysłałam jej maila ze zdjęciami i informacjami o Śnieżynce. Dostałam odpowiedź, że sunia jest piękna i że Pani jest nią jak najbardziej zainteresowana. Zapytała, czy może zamieszkać w bloku. Odpowiem jej więc, że sprawdzimy to w Warszawie i powiadomimy ją. Zapytała także, czy będzie mogła ją odwiedzić i zapoznać. My oczywiście jesteśmy ZA. Muszę się jeszcze dowiedzieć dokładnie wszystkiego o niej. Ale brzmi miło. Quote
Recommended Posts