Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomaniacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebny transport Mielec-Warszawa dla tej przeuroczej,spokojnej,nie agresywnej amstaffki Śnieżynki.
Wiele szczęścia nie zaznała-to jej wielka i może JEDYNA szansa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zapytalam Malgosie z Tarnobrzega, moze akurat bedzie jechac do Warszawy. Lub Malgosi TZ i mieliby miejsce i czas na podwiezienie Sniezynki.

Coś udało się załatwić w temacie transportu????
Sprawa mega pilna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Może być problem tylko z terminem, bo mój Rafałek będzie miał urlop i do w-wy wróci pewnie po Nowym roku. Teraz jest poza granicami, więc jak wróci to ustalę kiedy będzie jechać do W-wy i dam ci znać.

Mielibysmy zatem transport, ale dopiero po Nowym Roku :shake: Moze wczesniej cos sie uda znalezc.

Posted

Doddy, do Krakowa jest 100 km, a do Warszawy 300 km. Do Krakowa p.kierownik juz wozil psiaki za oplate paliwowa np. do Camary jamnisie.

Jogi jedzie do Krakowa-Katowic 16.12, ale bierze juz 2 psy. Nie wiem, czy by sie zmiescil 3 pies :shake:

Posted

Napisał ktoś do mnie w sprawie Śnieżynki.
Ja napisałam co wiedziałam, a teraz prosi o tel do kogoś kto może więcej powiedzieć i wysłać więcej zdjęć.

Czyj tel mam podać?
Poproszę o konkretny nr tel. ;)

Posted

Ja teraz nie podjade do schroniska po nowe zdjecia. Moze je zrobic pan kierownik. Prosze podaj jego telefon +17 583 15 32, trzeba prosic kierownika, Pana Andrzeja Skowrona.

Nie wiem co mozna jeszcze wiecej o suni powiedziec, wszystko juz napisalam :roll: Sunia jest grzeczna, niekofliktowa, mila, towarzyska. Lubi sie bawic. Wysterylizowana. Mlodziutka.

Posted

Ja się Panu nie dziwię. Ja też nie lubię słowa pisanego o psach. W normalnej rozmowie zawsze się więcej dowiaduję :evil_lol:

Przekazuję więc telefon i zobaczymy, czy to jakaś normalna osoba czy niebardzo... Tego nie lubie w necie, że nie wiem z kim rozmawiam.

A o Śnieżynce cały czas z Martą myślimy (nawet przed chwilą o niej rozmawiałyśmy telefonicznie ;) ).

Posted

Dzieki Doddy za pamiec o Sniezynce :calus:

Mam nadzieje, ze ten gosciu od maila zostanie przefiltrowany przez p.kierownika. Sniezynka musi trafic do spokojnego domu. Na szczescie jest wysterylizowana, wiec jak ktos chce do niecnych celow, to sie prawdy dowie.

Posted

Niech kierownik filtruje. :evil_lol:
Facet pisze ładnie, składnie, a przede wszystkim co mi się podoba to się przedstawia z imienia i nazwiska a nie z jakiegoś durnowatego nicku typu devil, hajny itd....