sylwija Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Hachi jeszcze nie wie ;) ale myślę, że to dla niego b.dobre rozwiązanie - ma mieszkać w domku, Państwo już na niego czekają, przygotowują się, a on bardzo potrzebuje być blisko człowieka nie niszczy, nie hałasuje, jak jest sam, czy w pokoju, czy w kojcu, ale widać, że im więcej z człowiekiem, tym lepiej, to najbardziej lubi, nawet chyba woli chodzić na smyczy, żeby wiedzieć, że blisko człowiek, że może i chce z nim współpracować :) Quote
Plicha Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Super :) A gdzie ten domek? Hachi będzie sam czy z jakimś towarzyszem/ką? :) Quote
Igiełka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 hurra co za wspaniałe wieści z całych sił trzymam mocno kciuki :) Quote
sylwija Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Hachi będzie bez innych psiaków, ale ja myślę, że im więcej będzie miał kontaktu z człowiekiem, tym lepiej. Zdecydowanie bardziej potrzebuje człowieka niż psiego towarzystwa :) Hachiko zamieszka w Będzinie :) Quote
sylwija Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 ta panienka ze zdjęcia to Aqsa - http://www.dogomania.pl/threads/210718-Bezdomna-sunia-husky-ju%C5%BC-bezpieczna chwilowa towarzyszka Quote
Igiełka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 super że będzie psiak miał kochający dom stały, wygląda pięknie na fotkach :) Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Był Anglik w NY, będzie Japończyk w Będzinie:):):);) ŚLICZNY jest! Quote
azalia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Piękny i mądry Hachi zamiszka w swoim domku,bądź szczęśliwy pieseczku. Quote
kaskadaffik Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ale by mieli radochę jakby razem poszli z sunią do domku, tak sobie głośno marzę :) cieszę sie, że Hachi bedzie miał domek narazie a sunia tez znajdzie napewno bo śliczna :) Quote
sylwija Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 już w niedzielę Hachi ma jechać do DS :) podobno bardzo jest oczekiwany :) wczoraj zabraliśmy jego i Aqsę do rodziców na działkę. Aqsa zafascynowana krowami, a Hachiko kurami. Kury - ich zapach, dźwięki, jakie wydają, strasznie go ekscytuje Parę zdjeć z wczoraj, więcej wspólnych na http://www.dogomania.pl/threads/210718-Bezdomna-sunia-husky-ju%C5%BC-bezpieczna/page2 Quote
Marycha35 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Widok szczęśliwego psa to widok o mocy terapeutycznej:) Quote
beka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Piękne, a to zdjecie to jak z jakiegos kalendarza :) Quote
Igiełka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Hurra na takie wyjątkowe chwile warto czekać, super :) :) Quote
sylwija Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Hachiko przekazany nowym właścicielom. Hachi w drodze do DS :) (kawał drogi..) wydaje się, ze właściciele nie rozczarowani ;) a Haci też uśmiechnięty :) Quote
Igiełka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 wspaniale :) przyłączam się do oczekiwania na wieści już z DS Quote
kaskadaffik Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 To super! ciesze się i tez czekam na wieści !!! Quote
sylwija Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Pani Hachiko ma teraz urlop więc będę mieli sporo czasu na 'dogranie się' :) "Inari" napisał(a):Zapomniałam... Hachi w domu bardzo grzeczny; nie skorzystał ze wskazanego mu miejsca i wybrał sobie inne koło butów :lol: Potem stwierdził, ze jednak leprza bedzie kołderka, lecz posłusznie zszedł na polecenie Ani ;) Odwdziełczył sie za to chrzcząc nowych opiekunów; przeciagajac Adraina przez wielkie krzaczory a potem na działce, na samym środku walnał wielką kupę, po czym usiadł dumnie i patrzył jakby chciał za to nagrodę:lol: Cóż, Adrian bedzie chyba musiał jednak zmienic japonki na cos odpowiedniejszego :devil: Założa internet w sierpniu (mieli we wrzesniu) ale ze wzgledu na syt. zrobia to wcześniej, by samemu móc zdawać wszystkie nowinki ;) Quote
azalia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hachi po prostu nie może się nie podobać i nie można go nie kochać. Quote
sylwija Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 moje słodkie kochanie.. [quote name='"Inari"']U Hachiego wszystko dobrze, dzisiaj został sam na 2 godz. niczego nie zjadł i nie napsocił, coraz bardziej rozmiękcza serducha Ani i Adriana, którego systematycznie przeciąga po najwiekszych krzaczorach :devil: fajnie jest! Fotek, niestety mało-będzie więcej w sobotę;) Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek jeszcze dodam, bo rozmawiałam dziś z Ania, Panią Hachiko, że Hachi lubi i bardzo grzeczny do małych dzieci Bardzo się słucha. Jak Ania w kuchni, to on przy niej, jak Ania prasuje, to on przy niej :) Po prostu Hachi na swoim miejscu w końcu ;) Quote
Recommended Posts