Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hachi jeszcze nie wie ;) ale myślę, że to dla niego b.dobre rozwiązanie - ma mieszkać w domku, Państwo już na niego czekają, przygotowują się, a on bardzo potrzebuje być blisko człowieka
nie niszczy, nie hałasuje, jak jest sam, czy w pokoju, czy w kojcu, ale widać, że im więcej z człowiekiem, tym lepiej, to najbardziej lubi, nawet chyba woli chodzić na smyczy, żeby wiedzieć, że blisko człowiek, że może i chce z nim współpracować :)

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hachi będzie bez innych psiaków, ale ja myślę, że im więcej będzie miał kontaktu z człowiekiem, tym lepiej. Zdecydowanie bardziej potrzebuje człowieka niż psiego towarzystwa :)
Hachiko zamieszka w Będzinie :)

Posted

Hachiko przekazany nowym właścicielom. Hachi w drodze do DS :) (kawał drogi..)

wydaje się, ze właściciele nie rozczarowani ;) a Haci też uśmiechnięty :)

Posted

Pani Hachiko ma teraz urlop więc będę mieli sporo czasu na 'dogranie się' :)

"Inari" napisał(a):
Zapomniałam...
Hachi w domu bardzo grzeczny; nie skorzystał ze wskazanego mu miejsca i wybrał sobie inne koło butów :lol: Potem stwierdził, ze jednak leprza bedzie kołderka, lecz posłusznie zszedł na polecenie Ani ;)
Odwdziełczył sie za to chrzcząc nowych opiekunów; przeciagajac Adraina przez wielkie krzaczory a potem na działce, na samym środku walnał wielką kupę, po czym usiadł dumnie i patrzył jakby chciał za to nagrodę:lol:
Cóż, Adrian bedzie chyba musiał jednak zmienic japonki na cos odpowiedniejszego :devil:

Założa internet w sierpniu (mieli we wrzesniu) ale ze wzgledu na syt. zrobia to wcześniej, by samemu móc zdawać wszystkie nowinki ;)

Posted

moje słodkie kochanie..

[quote name='"Inari"']U Hachiego wszystko dobrze, dzisiaj został sam na 2 godz. niczego nie zjadł i nie napsocił, coraz bardziej rozmiękcza serducha Ani i Adriana, którego systematycznie przeciąga po najwiekszych krzaczorach :devil: fajnie jest!

Fotek, niestety mało-będzie więcej w sobotę;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jeszcze dodam, bo rozmawiałam dziś z Ania, Panią Hachiko, że Hachi lubi i bardzo grzeczny do małych dzieci Bardzo się słucha. Jak Ania w kuchni, to on przy niej, jak Ania prasuje, to on przy niej :)
Po prostu Hachi na swoim miejscu w końcu ;)