Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tamb']Jeszcze dwa dni ma.[/QUOTE]

To dobrze.

Ogłoś ją jeszcze raz w DP - tylko z innym zdjęciem, bo to z kotem nie było najlepsze.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam nowe ogłoszenie i dałam zdjęcie z Dosią na rękach. 29 V znowu mam wyjazd.

Dosia jest maleńka, ma około 8 miesięcy i wspaniały charakter. Na krótkich, jamniczkowatych nóżkach idzie przez życie, bez domu, swojego człowieka, miłości. Jest drobna, krucha i zupełnie bezbronna. Brana na ręce, przytula się i chciałaby już tam zostać. Cieszy się każdą chwilą, chwali zabawkami, biega z piłeczką. Jest tak miła, że nie sposób, nie uśmiechnąć się na jej widok, nie pogłaskać. Ludzie zachwycają się Dosią ale nikt nie zaoferował jej domu, takiego, na zawsze. Dosia kocha ludzi, inne psy i oczywiście koty. Jest bezproblemowa, pogodna i bardzo czeka na kogoś, kto zapewni jej bezpieczeństwo przez całe, psie, kilkunastoletnie życie. Dotąd była tylko kaprysem nieodpowiedzialnego człowieka, który potraktował ją jak zabawkę. Dosia została porzucona przy ruchliwej ulicy, a tym samym skazana na śmierć. Uratowana, odrobaczona i raz zaszczepiona, czeka na dobry dom. Kontakt w sprawie adopcji: 510278239.

Posted

Z wątku małej Tosi zajrzałam nocną porą i tutaj-malutka jest ujmująca, bardzo przypomina moją sunię (zdjęcie w profilu). Naprawdę, cudeńko. Twierdzę z absolutną pewnością, że dostanie najlepszy domek, wiem, że on gdzieś jest, ale jeszcze nie znalazł małej. A swoją drogą ciekawe, jak ta Pani radziła sobie w wyjazdach, mając poprzednią suczynkę?

Posted

Sunieczka jest bardzo podobna do mojej ukochanej tymczasowiczki Bianki, która już jest w swoim super DS :)
Nie mam odpowiedzi na maila, w którym podałam link do tego wątku facetowi zainteresowanemu Bianką.
Zamówiłam dla Dosi 130 ogłoszeń ale muszę podać adres do kontaktów. Proszę o dane tj. nr telefonu, ewentualnie adres e-mail - na PW.

Posted

Już odpowiedziałam. Pojawił się kolejny dom do sprawdzenia w Warszawie, wysłałam pw z prośbą o wizytę. Dom z 10-miesięcznym pieskiem.

Posted

Jeden dom do sprawdzenia jest w Warszawie na Starówce (korespondujemy już jakiś czas), drugi w Sieprawiu. Potrzebuję pomocy w sprawdzeniu. Bardzo, bardzo.

Posted

tamb napisał(a):
A kto mógłby, bo blisko mieszka, czy pracuje? Jeśli domek byłby idealny, miałabym transport w sobotę.

Nie kojarzę nikogo z okolic Starówki.

Posted

tamb napisał(a):
Dziękuję, adres wyślę na pw.

Mi, czy Jo37 ?
Mam pilna pracę i nie wiem czy śledzić wątek w celu przekazania adresu, czy mogę spadać :)

Uś wiem, spadam :)
Oby się udało.

Posted

tamb napisał(a):
...Ważna ta wizyta, jak wydam Dosię skupię się na Przecinku (dziś był nieznośny).

Czy Jo36 sprawdzi domek dzisiaj ?

Posted

Dobrze byłoby, żeby wizyta odbyła się najpóźniej jutro, bo jest możliwość transportu w sobotę.

Zadzwonił ktoś z ogłoszenia w DP?

Posted

elik napisał(a):
Czy Jo36 sprawdzi domek dzisiaj ?

Po niedzieli może. Abrakadabra może w niedzielę. Napisałam maila do Pani, kiedy ona z kolei może.

Z DP są dwa domy do sprawdzenia.