Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Melduję, że ze spadku po Brunku , który grzeje pupinę we wspaniałym domku, przeznaczyliśmy dla Szafranka 200 zł
Pieniążki przelałam na konto Szafranekm. Jak dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Bruna
http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom!-kochani-trzymajmy-sercem-!poniewierany-!-pomocyyyyyy!/page61

:tree1:Ale piękne wieści na mikołaja :x-mas: dla Szafranka (i dla Brunka :santagri:) - tylko dziękować :loveu:!

Posted

andegawenka napisał(a):
Kocham Myszkę i wszystkie dziewczyny z wątku Bruna

To my Ciebie kochamy:):)
Brunko w roli Św. Mikołaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już go widzę w tej czerwonej czapie.
Żeby się Szafrankowi jaki dobry ludź trafił też

Posted

Mysza2 napisał(a):
To my Ciebie kochamy:):)
Brunko w roli Św. Mikołaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już go widzę w tej czerwonej czapie.
Żeby się Szafrankowi jaki dobry ludź trafił też

A to mikołajowy Brunek (mojej produkcji), w czerwonej czapie - a jakże :):):)! Z pozdrowieniami dla Szafranka -

Posted

Mysza2 napisał(a):
Melduję, że ze spadku po Brunku , który grzeje pupinę we wspaniałym domku, przeznaczyliśmy dla Szafranka 200 zł
Pieniążki przelałam na konto Szafranekm. Jak dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na wątku Bruna
http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom!-kochani-trzymajmy-sercem-!poniewierany-!-pomocyyyyyy!/page61

Melduję, że pieniążki od Brunia dziś doszły na konto szafranka.

Wspaniały prezent od Brunia-Św.Mikołaja

Baaaardzo Dziękujemy z całego serca.:iloveyou::iloveyou::iloveyou: w imieniu szafranka.

Posted

Deklaracje stałe:

20 zł. - Poker dekl. stała- VI, VII,VIII,IX,X,XI-wpłacone
20 zł - motyleqq, dekl. stała-V-wpłacone
20 zł. - szafranekm - dekl. stała -V,VI,VII,VIII,IX,X,XI - wpłacone
5 zł. - Eva2406 - dekl. stała- V, VI,VII,VIII,IX,X -wpłacone
10 zł - grzenka - dekl. stała-V, VI, VII,VIII,IX,X,XI- wpłacone
30 zł - wiga138 - dekl. stała - VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone-23.11
10 zł - pola53 - dekl. stała od sierpnia - VIII,IX,X,XI - wpłacone,
20 zł - Annaa4 - dekl.stała od listopada - XI - wpłacone.
RAZEM - 140 zł. - wpłaty z części dekl. stałych, które wpłynęły w listopadzie br.

wpłaty jednorazowe:

20 zł - od Annaa4 - wpłynęła -10.11.
20 zł. - od aniolek2000 - wpłynęła -10.11.
140 zł. - wpłata od Mysza2 - za bazarek dla szafranka"To i owo" - wpłynęła -10.11.
RAZEM : 180 zł.

140 zł(dekl. stałe) + 180 zł (wpłaty jednorazowe) = 320 zł.

100 zł - dopłata (do pełnej kwoty 300 zł.) za pobyt szafranka od 26.10 do 25.11 w DT u Ulka12.

Pozostało 220 zł.

wpłaty jednorazowe:

50 zł - Kinga K - wpłacone, wpłynęło 14.11
50 zł - andegawenka - wpłacone, wpłynęło 15.11
200 zł - wpłata od Bruna (pieska,który znalazł DS) - wpłaciła Mysza2 -wpłynęło 22.11
Razem : 300 zł.

pozostało: 220 zł + 300 zł = 520 zł.- stan na 23.11.

Posted

nie mam kiedy przeczytać całości, ale zapamiętuję... na razie tyle:((
Psiak jest śliczny, trzeba rozkręcić mobilizację w poszukiwaniu domu stałego, ciężko, wiem...:((

Posted

tajga6 napisał(a):
nie mam kiedy przeczytać całości, ale zapamiętuję... na razie tyle:((
Psiak jest śliczny, trzeba rozkręcić mobilizację w poszukiwaniu domu stałego, ciężko, wiem...:((

Oj ciężko, ale trzeba gamonia ogłaszać....

Posted

szafranekm napisał(a):
Deklaracje stałe:

20 zł. - Poker dekl. stała- VI, VII,VIII,IX,X,XI-wpłacone
20 zł - motyleqq, dekl. stała-V-wpłacone
20 zł. - szafranekm - dekl. stała -V,VI,VII,VIII,IX,X,XI - wpłacone
5 zł. - Eva2406 - dekl. stała- V, VI,VII,VIII,IX,X -wpłacone
10 zł - grzenka - dekl. stała-V, VI, VII,VIII,IX,X,XI- wpłacone
30 zł - wiga138 - dekl. stała - VI, VII,VIII,IX,X,XI,XII - wpłacone-23.11
10 zł - pola53 - dekl. stała od sierpnia - VIII,IX,X,XI - wpłacone,
20 zł - Annaa4 - dekl.stała od listopada - XI - wpłacone.
RAZEM - 140 zł. - wpłaty z części dekl. stałych, które wpłynęły w listopadzie br.

wpłaty jednorazowe:

20 zł - od Annaa4 - wpłynęła -10.11.
20 zł. - od aniolek2000 - wpłynęła -10.11.
140 zł. - wpłata od Mysza2 - za bazarek dla szafranka"To i owo" - wpłynęła -10.11.
RAZEM : 180 zł.

140 zł(dekl. stałe) + 180 zł (wpłaty jednorazowe) = 320 zł.

100 zł - dopłata (do pełnej kwoty 300 zł.) za pobyt szafranka od 26.10 do 25.11 w DT u Ulka12.

Pozostało 220 zł.

wpłaty jednorazowe:

50 zł - Kinga K - wpłacone, wpłynęło 14.11
50 zł - andegawenka - wpłacone, wpłynęło 15.11
200 zł - wpłata od Bruna (pieska,który znalazł DS) - wpłaciła Mysza2 -wpłynęło 22.11
Razem : 300 zł.

pozostało: 220 zł + 300 zł = 520 zł.- stan na 23.11.

super przez chwilę przynajmniej będzie z tym spokój :) Od stycznia moja stała deklaracja to będzie 50zł.

Posted

Ja Szfrankowi zrobiłam ogłoszenia na stronach, na których mam aktywne konta. Miał też wyróżnione allegro i muszę powiedzieć, że zainteresowanie było duże. Niestety nikt się w sprawie adopcji nie odezwał.

Posted

Annaa4 napisał(a):
super przez chwilę przynajmniej będzie z tym spokój :) Od stycznia moja stała deklaracja to będzie 50zł.

Annaa4 dziękujemy bardzo, zapisuję.

Posted

Tak, u szafranka finanse trochę się poprawiły:multi:, dzięki waszej pomocy, bazarkom Myszki2 a także chłopak otrzymał duży prezent od Bruna co powiększyło jego finanse.
Dziś przelewam kolejną wpłatę za pobyt w DT od 26.11 do 25.12 więc sumka powoli zmaleje.Nie ma jeszcze wpłaconych wszystkich deklaracji stałych od osób, nie piszą, wysyłałam zapytanie, ale cisza).
Szafranek ma aktualne ogłoszenia, tkj.pisała maja602, pomaga nam w ogłaszaniu.We środę zadzwonił do mnie Pan z Lublina - wypytał o szafranka - miał porozmawiać z żoną i ewent. zadzwonić, ale nie zadzwonił.Poza tym telefonem nie było żadnego odzewu, ale nie poddajemy się i cały czas trzeba szafrana ogłaszać.:lol:
bazarki bardzo wspierają finans.chłopaka, także :

Cioteczki, zapraszamy na bazarek, jeszcze tylko 2 dni, do 27-go.;)

http://www.dogomania.pl/threads/217739-sk%C5%82adanka-dla-Szafranka-dosz%C5%82y-nowe-fanty-do-27.11.2011-godz-22-00