szafranekm Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Zapraszamy do licytacji i zakupu fantów wystawionych na bazarku dla szafranka,pieniążki będą przeznaczone na opłacenie pobytu szafranka w DT od 26.08 do 25.09.br. http://www.dogomania.pl/threads/2118...4#post17329324 Quote
szafranekm Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Zapraszamy do licytacji, dziś koniec,bazarek trwa do 22.00.;-) http://www.dogomania.pl/threads/2118...4#post17329324 Quote
ULKA12 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Już wróciłam, przez kilka dni byłam odcięta od komputera, bolesne doznanie :-) Quote
maja602 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A jak Szafranek? Czy są postepy w jego zachowaniu? Quote
ULKA12 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 maja602 napisał(a):A jak Szafranek? Czy są postepy w jego zachowaniu? Postępy są, Szafranek już samodzielnie wchodzi do zamkniętych pomieszczeń, potrafi tam chwile przebywać, ale tylko pod warunkiem, że drzwi są cały czas otwarte, kontroluje to stale. Bawi się z innymi psami, uwielbia leżeć przed kojcem i obserwować wszystko. Do obcych osób jest przyjazny, nie lubi jak ktoś, lub inny pies ucieka i nie lubi hałasu np szczekających psów, wyraźnie taki osobnik go drażni i potrafi go sprowadzić do pionu lub ewentualnie sam sobie idzie w jakieś spokojniejsze miejsce. Quote
szafranekm Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Cieszę się, że szafranek robi krok po kroczku postępy, w tym wieku ma już swoje przyzwyczajenia i pewnie lubi spokój. Quote
ULKA12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Szafranek jak zwykle zadowolony "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Handzia55 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Szafranku, życzę Ci szczęścia w nowym domku, którego z pewnością się doczekasz. Quote
szafranekm Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 szafranku, ale wypiękniałeś i ten pysio zadowolony, a na kogo tak zerkasz, pewnie na Ulkę. Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 cisza już prawie tydzień u Szafranka???? wstyd moje panie! Szafranek chciałby mieć swój dom i ludzi swoich dla siebie! Quote
danka4u1 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Malawaszka, nadworny fotograf jesteś..? Dopiero wróciłam od Dwupaku i oglądałam zdjęcia, które zrobiłaś i zamiesciłaś, a Ty juz tutaj..? Dziękujemy za zdjecia. Cisza jakas tutaj nastała, a Szafranek czeka... Piękny pies. Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 danka4u1 napisał(a):Malawaszka, nadworny fotograf jesteś..? od czasu do czasu :lol: byłam u Uli robić zdjęcia sznupkom moim więc i reszta psiaków się załapała Quote
danka4u1 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Własnie mówię, ze jestes nieoceniona i pamiętasz o wszystkich pieskach. Quote
ULKA12 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Taaa, ja zamykam furtkę wypuszczam brytany i nie wypuszczam Malawaszki dopóki nie obfotografuje wszystkich psiaków, tak to wygląda:diabloti: Szafranekm odgruzuj skrzynkę:lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wydało się :oops: a ja tu chciałam taką dobrą zagrać co to z własnej woli robi zdjęcia nieswoim psiakom :errrr: Quote
danka4u1 Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Obie jesteście dobre..:evil_lol:.i furtian(ka) i fotograf(ka)...moze być?;) Quote
szafranekm Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Skrzynkę już oczyszczam,;) dziękujemy bardzo za zdjęcia szafranka, ale przytulanka z niego. Quote
szafranekm Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Szafranek bardzo potrzebuje wsparcia finansowego na dalszy pobyt w DT,:-(mamy mało deklaracji stałych.Prosimy o pomoc, rozsyłajcie wśród znajomych-na razie na koncie szafranka jest 110 zł, jeszcze nie zapłaciliśmy za kolejny miesiąc pobytu od 26.08 do 25.08 -czekamy na pieniążki z bazarku, które bardzo nam pomogą uregulować ten miesiąc do 25.09.będziemy szafranka ogłaszać-zobaczymy może się chłopakowi uda. Pomóżcie nam, wiemy jaki jest zastój w adopcjach, to może potrwać, spróbujemy go ogłaszać, może będzie miał szczęście, ale jeżeli nie, może nam zabraknąć na opłatę kolejnego m-ca pobytu w DT. Pomóżcie nam:-( Quote
EVA2406 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Szafranek na tych zdjęciach wygląda jak w sukni ślubnej z trenem ;), tak pięknie te kudełki z tylu się układają :) Quote
andegawenka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Tylko nie lećcie do mnie bo ja muszę sama przed sobą zablokować konto,......tyle tych psich potrzeb:shake: Quote
maja602 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 szafranekm napisał(a):Szafranek bardzo potrzebuje wsparcia finansowego na dalszy pobyt w DT,:-(mamy mało deklaracji stałych.Prosimy o pomoc, rozsyłajcie wśród znajomych-na razie na koncie szafranka jest 110 zł, jeszcze nie zapłaciliśmy za kolejny miesiąc pobytu od 26.08 do 25.08 -czekamy na pieniążki z bazarku, które bardzo nam pomogą uregulować ten miesiąc do 25.09.będziemy szafranka ogłaszać-zobaczymy może się chłopakowi uda. Pomóżcie nam, wiemy jaki jest zastój w adopcjach, to może potrwać, spróbujemy go ogłaszać, może będzie miał szczęście, ale jeżeli nie, może nam zabraknąć na opłatę kolejnego m-ca pobytu w DT. Pomóżcie nam:-( Ja w miarę swoich możliwosci pomogę. Szukam fantów na nowy bazarek bo motyleq pisała, że zorganizuje nowy. Quote
andegawenka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 maja602 napisał(a):Ja w miarę swoich możliwosci pomogę. Szukam fantów na nowy bazarek bo motyleq pisała, że zorganizuje nowy. To może ja coś poszukam. a jakiej branży poszukujesz? czy tak jak leci wszystko... Quote
maja602 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 andegawenka napisał(a):To może ja coś poszukam. a jakiej branży poszukujesz? czy tak jak leci wszystko... Z tego co czytałam to motyleq wyraziła chęć zorganizowania bazarku z tych rzeczy, które zostały z poprzedniego i prosiła o nowe fanty. Ja robię remanent w domu, bo mam rzeczy z których nie korzystam a innym mogą się przydać np. lektury szkolne. Branża dowolna. Poprzednio były różności i całkiem fajnie bazarek się zakończył. Quote
Recommended Posts