Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maja602 napisał(a):
A jak Szafranek? Czy są postepy w jego zachowaniu?

Postępy są, Szafranek już samodzielnie wchodzi do zamkniętych pomieszczeń, potrafi tam chwile przebywać, ale tylko pod warunkiem, że drzwi są cały czas otwarte, kontroluje to stale. Bawi się z innymi psami, uwielbia leżeć przed kojcem i obserwować wszystko. Do obcych osób jest przyjazny, nie lubi jak ktoś, lub inny pies ucieka i nie lubi hałasu np szczekających psów, wyraźnie taki osobnik go drażni i potrafi go sprowadzić do pionu lub ewentualnie sam sobie idzie w jakieś spokojniejsze miejsce.

Posted

Malawaszka, nadworny fotograf jesteś..? Dopiero wróciłam od Dwupaku i oglądałam zdjęcia, które zrobiłaś i zamiesciłaś, a Ty juz tutaj..? Dziękujemy za zdjecia. Cisza jakas tutaj nastała, a Szafranek czeka...
Piękny pies.

Posted

Taaa, ja zamykam furtkę wypuszczam brytany i nie wypuszczam Malawaszki dopóki nie obfotografuje wszystkich psiaków, tak to wygląda:diabloti:

Szafranekm odgruzuj skrzynkę:lol:

Posted

Szafranek bardzo potrzebuje wsparcia finansowego na dalszy pobyt w DT,:-(mamy mało deklaracji stałych.Prosimy o pomoc, rozsyłajcie wśród znajomych-na razie na koncie szafranka jest 110 zł, jeszcze nie zapłaciliśmy za kolejny miesiąc pobytu od 26.08 do 25.08 -czekamy na pieniążki z bazarku, które bardzo nam pomogą uregulować ten miesiąc do 25.09.będziemy szafranka ogłaszać-zobaczymy może się chłopakowi uda.
Pomóżcie nam, wiemy jaki jest zastój w adopcjach, to może potrwać, spróbujemy go ogłaszać, może będzie miał szczęście, ale jeżeli nie, może nam zabraknąć na opłatę kolejnego m-ca pobytu w DT.

Pomóżcie nam:-(

Posted

szafranekm napisał(a):
Szafranek bardzo potrzebuje wsparcia finansowego na dalszy pobyt w DT,:-(mamy mało deklaracji stałych.Prosimy o pomoc, rozsyłajcie wśród znajomych-na razie na koncie szafranka jest 110 zł, jeszcze nie zapłaciliśmy za kolejny miesiąc pobytu od 26.08 do 25.08 -czekamy na pieniążki z bazarku, które bardzo nam pomogą uregulować ten miesiąc do 25.09.będziemy szafranka ogłaszać-zobaczymy może się chłopakowi uda.
Pomóżcie nam, wiemy jaki jest zastój w adopcjach, to może potrwać, spróbujemy go ogłaszać, może będzie miał szczęście, ale jeżeli nie, może nam zabraknąć na opłatę kolejnego m-ca pobytu w DT.

Pomóżcie nam:-(

Ja w miarę swoich możliwosci pomogę. Szukam fantów na nowy bazarek bo motyleq pisała, że zorganizuje nowy.

Posted

maja602 napisał(a):
Ja w miarę swoich możliwosci pomogę. Szukam fantów na nowy bazarek bo motyleq pisała, że zorganizuje nowy.

To może ja coś poszukam. a jakiej branży poszukujesz? czy tak jak leci wszystko...

Posted

andegawenka napisał(a):
To może ja coś poszukam. a jakiej branży poszukujesz? czy tak jak leci wszystko...

Z tego co czytałam to motyleq wyraziła chęć zorganizowania bazarku z tych rzeczy, które zostały z poprzedniego i prosiła o nowe fanty. Ja robię remanent w domu, bo mam rzeczy z których nie korzystam a innym mogą się przydać np. lektury szkolne. Branża dowolna. Poprzednio były różności i całkiem fajnie bazarek się zakończył.