Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teresaa118']Ciocie,w kwietniu i maju wplacilam moje stale 45, ale nie widze w zadnym rozliczeniu![/QUOTE]

Tereso, przepraszam bardzo:oops:, wczoraj pamiętam jak wpisywałam Twoją kwotę z konta 45 zł i przy pomocy kopiuj/wklej najwidoczniej przeoczyłam.Tak wczoraj przy majowym rozliczeniu dostałam już oczopląsu.

Wybacz proszę, zaraz zrobię korektę.

Posted

[quote name='szafranekm']Tereso, przepraszam bardzo:oops:, wczoraj pamiętam jak wpisywałam Twoją kwotę z konta 45 zł i przy pomocy kopiuj/wklej najwidoczniej przeoczyłam.Tak wczoraj przy majowym rozliczeniu dostałam już oczopląsu.

Wybacz proszę, zaraz zrobię korektę.[/QUOTE]

Lubię takie pomyłki. Szafraniasty ma więcej kaski:multi:

Posted

[quote name='andegawenka']A u nas pada Szafranku...:roll:[/QUOTE]

A u nas chyba zaraz zacznie padać:angryy:
Buziaki dla Szafranka;)

Posted

Wpłaciłam dla chłopaka 20 zł.
Czy szukacie innego miejsca dla Szafranka? Trzeba coś działać,pies nie moze tyle czasu siedzieć w hotelu .Przecież bez postępów w zachowaniu nigdy nie znajdzie domu.
Jest hotelik ze szkoleniem u dziewczyny na F, nie mogę sobie przypomnieć.Może tam spytać

Posted

[quote name='Poker']Wpłaciłam dla chłopaka 20 zł.
Czy szukacie innego miejsca dla Szafranka? Trzeba coś działać,pies nie moze tyle czasu siedzieć w hotelu .Przecież bez postępów w zachowaniu nigdy nie znajdzie domu.
Jest hotelik ze szkoleniem u dziewczyny na F, nie mogę sobie przypomnieć.Może tam spytać[/QUOTE]

Mamy niewiele ponad 100 zl deklaracji stalych. bazarki ratują sytuację na razie......

Posted

[quote name='andegawenka']Mamy niewiele ponad 100 zl deklaracji stałych. bazarki ratują sytuację na razie......[/QUOTE]

Właśnie, m.in. w grę wchodzą finanse Szafranka, hotelik ze szkoleniem to koszt ok.350 - 400 zł / m-c,a nawet niektóre chcą ok. 480zł/m-c. Ja stale wysyłam prośby na dogo o pomoc w zebraniu dekl. stałych czy jednorazowych.Dłuższy czas cisza, a ostatnio był nawet odzew, ale są to dekl. jednorazowe, Ciocie wspierają tyle psich bidul, że nie są w stanie zadeklarować się na stałe, a Szafranka jak każdego pieska w potrzebie ratuje każde 5 zł.

Posted

Ciocie, wpłynęły pieniążki dla Szafranka na czerwiec 2013 od:

45 zł
- od Teresa118,
20 zł - od Pokera
10 zł - grzenka,
10 zł - pola53,
50 zł - Andegawenka.

Dziękujemy bardzo
:multi::multi::multi: