Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam przepraszam ale czy mi sie zdaje czy co...ale juz dawno Brazowej nie widzialam na stronie naszych psiakow,,,wcziraj miala trening, ale czekamy z niecierpliwoscia,mpozdrawiam,
A nasza psiak , nasza pociechai ulubieniec na pierwsza strone..marsz

Posted

I tu takze nic,Celniko.
Szczezuj nalezy do moich ulubiencow.Jak u wszystkich.
I został tylko ON!
Z jego boksu wyszedł Akcja,Delma,Szuwarek (wszystkie przez Dogo i wszystkie w latach) ,a on siedzi,zaklety czy co?
Od lat tak siedzi.NIGDY NIKT o niego nie pytał.

Posted

Szczeżuj jest taki samotny-tak bardzo tęskni za Człowiekiem-:-(:-(:-(
Dobrze ,że ma Swoje Cioteczki,które chodzą do Niego-wyprowadzaja na spacerki-.....ale On chce do domku-tak jak Szuwarek,Akcja,Delma....
A może ktoś inny niż ja-przyniesie MU szczęście?Moze ktoś weźmie Go też w podpis???:-(

Posted

kURCZE JA NIE WIEM DLACZEGO CZEPIAM SIE ZDJATEK,,MOZECIE MNIE OCHRZANIC ZA TO,,,ALE UWAZAM ZE JESLI JEST LADNE ,RZUCAJACE SIE W OCZY ZDJATKO PSA ,,TYM LATWIEJ JEST GO INNYM LUDZIOM ZAUWAZYC W TLUMIE..
WIEM ZE ZE SZCZEZUJEM NIE JEST LATWO,,ALE PROSZE WESCIE GO MOZE NA NASZA NIEBIESKA SCIANE ,,POTRZYMAJCIE NA RACZKACH I PSTRYKAJCIE DO OPORU,,AZ W KONCU COS WYJDZIE,,,
CI KTORZY WIDZIELI NASZEGO SZCZEZUJA WIEDZA ZE Z RZECZYWISTOSCI JEST LADNIEJSZY ,,MUSIMY TEZ TO POKAZAC INNYM,,,
OK,,ZNOWU JESTEM OKROPNA,,TO PO SZKOLACH PLASTYCZNYCH,,,ZBOCZENIE!!!
A NASZ PUCHACZ NA GORE,,,

Posted

bRZOWA A PAMIETASZ NASZEGO SZCZEZUJA Z PRZED LAT , JAKI BYL TO WULKAN ENERGI I RADOSCI...
WSZYSCY NOWI LUDZIE SADZILI ZE ON JAKIS NIE SPELNA ROZUMU ZE SKACZE TAK WYSOKO I SZCZEKA SZALENCZO,,A TO TAKA OZNAKA RADOSCI BYWALA WTEDY U NIEGO,,
OJ DAWNE TO CZASY,,JUZ ZAPOMNIELISMY JAK NASZ PUCHACZ POTRAFI SIE CIESZYC,,
BO I NIBY Z CZEGO MA BYC ZADOWOLONY,,,,
ZE NIKT GO NIE CHCE????

Posted

MAM NADZIEJE ZE NA SWIETA UDA SIE NAM bRAZOWA POGADAC DLUGO O J BARDZO DLUGO O NASZYCH PSIAKACH I ICH NOWYCH DOMKACH..mAM NADZIEJE ZE I DO TEGO GRONA DOLACZY TEZ PRZED SWIETAMI I NASZ SZCZEZUJ,,,I OPOWIESZ MI JAK SIE SPRAWUJE U NOWEJ PANCI....
A CO TAM JESLI BEDZIE TRZEBA BEDZIEMY PLOTKOWAC CALA NOC....

Posted

Tak Szczeżuj obok świątecznego stołu-zadowolony,uśmiechnięty i ...pokochany-to marzenie może się spełnić.Święty Mikołaju-przynieś dla Szczeżuja domek-ciepły i kochający.....

Posted

A wiecie jak nasz Szczezuj pieknie bedzie wygladal w domciu wykapany , puszysty , usmiechniet y i w pieknej czerwonej chuscie!!!!!!
Oj beda zdjatka , beda,,ja je tak bardzo lubie wiec niemoga sie doczekac,,
A nasz maluch na pierwsza strone,,,
ok moje zyczenie pod choinke,,,Szczezuj moje swieta beda strasznie nudne ,,bede sama tu zdala od rodziny i moich psow i koni,,,
wiec jako prezent chce zobaczyc piekne zdjatka Szczezuja w domku jego domku z kochajacymi ludzmi,,,
Od razu bedzie mi razniej,,,
No to Szczezuju i Mikolaju,,,,chyba bylam grzeczna w tym roku,,,!!???