iwlajn Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Oby świastak przyniósł Szczeżujkowi domek. Dzięki outsi:) Quote
kaerjot Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szczeżujku, dreptaj na początek, może właśnie dziś................... Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jA ZAWSZE Z CHARAKTERU WOLALAM sZCZXEZUJA,,JEGO NIE WSPOSOB NIE LUBIC, TO TAKIE KOCHANE PSISKO tRZYMAM Y KCIUKI ZA SZYBKI DOMEK Quote
iwlajn Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Szczeżuj, muszę przyznać, należy też do moich ulubieńców:loveu: Quote
wiewiora1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Przepraszam przepraszam ale czy mi sie zdaje czy co...ale juz dawno Brazowej nie widzialam na stronie naszych psiakow,,,wcziraj miala trening, ale czekamy z niecierpliwoscia,mpozdrawiam, A nasza psiak , nasza pociechai ulubieniec na pierwsza strone..marsz Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
brazowa1 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 I tu takze nic,Celniko. Szczezuj nalezy do moich ulubiencow.Jak u wszystkich. I został tylko ON! Z jego boksu wyszedł Akcja,Delma,Szuwarek (wszystkie przez Dogo i wszystkie w latach) ,a on siedzi,zaklety czy co? Od lat tak siedzi.NIGDY NIKT o niego nie pytał. Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To niesprawiedliwe,,ale moze wkoncu i jemu sie uda!!!!!!!!!!! Wszyscy bardzoby sie ucieszyli ale najbardziej nasz psiak... Quote
Celina12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Szczeżuj jest taki samotny-tak bardzo tęskni za Człowiekiem-:-(:-(:-( Dobrze ,że ma Swoje Cioteczki,które chodzą do Niego-wyprowadzaja na spacerki-.....ale On chce do domku-tak jak Szuwarek,Akcja,Delma.... A może ktoś inny niż ja-przyniesie MU szczęście?Moze ktoś weźmie Go też w podpis???:-( Quote
supergoga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Piekny ten [pies - nie ru=ozumiem czemu tyle czasu tu siedzi. Przeciez juz powinien dawno w domku grzać dooopke. Nie może zostać do końca w schronie. Kurcze, gdzie te domki? Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 kURCZE JA NIE WIEM DLACZEGO CZEPIAM SIE ZDJATEK,,MOZECIE MNIE OCHRZANIC ZA TO,,,ALE UWAZAM ZE JESLI JEST LADNE ,RZUCAJACE SIE W OCZY ZDJATKO PSA ,,TYM LATWIEJ JEST GO INNYM LUDZIOM ZAUWAZYC W TLUMIE.. WIEM ZE ZE SZCZEZUJEM NIE JEST LATWO,,ALE PROSZE WESCIE GO MOZE NA NASZA NIEBIESKA SCIANE ,,POTRZYMAJCIE NA RACZKACH I PSTRYKAJCIE DO OPORU,,AZ W KONCU COS WYJDZIE,,, CI KTORZY WIDZIELI NASZEGO SZCZEZUJA WIEDZA ZE Z RZECZYWISTOSCI JEST LADNIEJSZY ,,MUSIMY TEZ TO POKAZAC INNYM,,, OK,,ZNOWU JESTEM OKROPNA,,TO PO SZKOLACH PLASTYCZNYCH,,,ZBOCZENIE!!! A NASZ PUCHACZ NA GORE,,, Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 POTWOR ZE MNIE,,,CZY BESTIA MALA KTORA ZA ZDJATKA OCHRZANIA Z NIEMALA:evil_lol: Quote
iwlajn Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No, nawet wiewióra przyłączyła się do rymowanek.:) Więcej, więcej cioteczko:multi: Quote
wredne_słonko Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Źle na zdjątkach nie wychodzi :) a to ostatnio, takie smutne.. Może akurat komuś zapadnie w serducho :-( Quote
brazowa1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Słoneczko,bo on jest juz tylko smutny....i to mnie martwi najbardziej. Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 bRZOWA A PAMIETASZ NASZEGO SZCZEZUJA Z PRZED LAT , JAKI BYL TO WULKAN ENERGI I RADOSCI... WSZYSCY NOWI LUDZIE SADZILI ZE ON JAKIS NIE SPELNA ROZUMU ZE SKACZE TAK WYSOKO I SZCZEKA SZALENCZO,,A TO TAKA OZNAKA RADOSCI BYWALA WTEDY U NIEGO,, OJ DAWNE TO CZASY,,JUZ ZAPOMNIELISMY JAK NASZ PUCHACZ POTRAFI SIE CIESZYC,, BO I NIBY Z CZEGO MA BYC ZADOWOLONY,,,, ZE NIKT GO NIE CHCE???? Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 MAM NADZIEJE ZE NA SWIETA UDA SIE NAM bRAZOWA POGADAC DLUGO O J BARDZO DLUGO O NASZYCH PSIAKACH I ICH NOWYCH DOMKACH..mAM NADZIEJE ZE I DO TEGO GRONA DOLACZY TEZ PRZED SWIETAMI I NASZ SZCZEZUJ,,,I OPOWIESZ MI JAK SIE SPRAWUJE U NOWEJ PANCI.... A CO TAM JESLI BEDZIE TRZEBA BEDZIEMY PLOTKOWAC CALA NOC.... Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Tak Szczeżuj obok świątecznego stołu-zadowolony,uśmiechnięty i ...pokochany-to marzenie może się spełnić.Święty Mikołaju-przynieś dla Szczeżuja domek-ciepły i kochający..... Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A wiecie jak nasz Szczezuj pieknie bedzie wygladal w domciu wykapany , puszysty , usmiechniet y i w pieknej czerwonej chuscie!!!!!! Oj beda zdjatka , beda,,ja je tak bardzo lubie wiec niemoga sie doczekac,, A nasz maluch na pierwsza strone,,, ok moje zyczenie pod choinke,,,Szczezuj moje swieta beda strasznie nudne ,,bede sama tu zdala od rodziny i moich psow i koni,,, wiec jako prezent chce zobaczyc piekne zdjatka Szczezuja w domku jego domku z kochajacymi ludzmi,,, Od razu bedzie mi razniej,,, No to Szczezuju i Mikolaju,,,,chyba bylam grzeczna w tym roku,,,!!??? Quote
Celina12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ile Cioteczek życzy Ci dobrze Szczeżujku Kochany-musisz mieć domek i to szybciutko!!! Quote
wiewiora1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :lol::roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts