Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj pewni państwo dojrzeli Miszkę, ale chcieli ją do.....budy:( Odradziłyśmy! Może znajdzie się ktoś kto będzie Cię chciał kochana do domu, tam gdzie twoje miejsce:)

Posted

Zosia123 napisał(a):
To dobrze, że się przyznali, że do budy... Miszka wędrujemy na pierwszą!

Szkoda,że chcieli do budy, bo wydali się całkiem do rzeczy. Sami zapytali o sterylizację i od razu się na nią umówili, pytali czym najlepiej karmić sunie. Gdyby nie ta buda, to Miszka miałaby tam fajnie. Ale moja dziewczynka jest psem kanapowym, do budy nie dam:)

Posted

Ale jest dużo suk, które o budzie w ogrodzie i spacerach po polach marzą i się nadaja - ta bura będzie miała tam dobrze, spora część tych duzych suk z boksu 6, 4, 7 to tylko do budy, bo nigdy nie mieszkały w mieszkaniu a takie warunki są dla nich dobre. A Miszka poszuka jakiegos domku na DFF :)

Posted

Nie wiem kto ma dyżur, oby nie Wiktor:( A te bójki prowokuje nie ta czarna zadziorka, tylko biszkoptowa Cookie, która nieraz już oberwała, teraz cholera mści się na słabszej:-(

Posted

Muszę pochwalić Miszkę, spisała się dziś dziewczyna na medal! Trochę powarczała na inne psy przy jedzeniu, ale za to dzielnie znosiła częste miziania przez dzieci, podczas jednego nawet udało jej się usnąć:D
Trzymajcie kciuki,żeby decyzja jednej pani była pozytywna dla Miszki:)

Posted

A jednak DFF przynosi efekty! Wczoraj po Miszkę zgłosiła się dziewczyna, która rozmawiała z Patrycja na DFF i Miszka poszła do domu! Jestem przeszczęśliwa! Pat mi smsa wysłała przed chwilką - resztę sama napisze , jak wróci ze schroniska - huuuura!

Posted

Basia1244 napisał(a):
A jednak DFF przynosi efekty! Wczoraj po Miszkę zgłosiła się dziewczyna, która rozmawiała z Patrycja na DFF i Miszka poszła do domu! Jestem przeszczęśliwa! Pat mi smsa wysłała przed chwilką - resztę sama napisze , jak wróci ze schroniska - huuuura!

:multi::multi::multi:
cudowne wieści!
MIszko szczęścia w nowym domku!
:loveu: