sunia2000 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wszystko co Basia napisała, to najszczersza prawda:) Dziewczyna w niedziele kilka razy przychodziła do Miszki, wypytała chyba o wszystko co było możliwe, łącznie z tym czy Miszka wytrzyma w domu sama 8-14 ( to mało w porównaniu z innymi psami, zwłaszcza, że Misza potrafiła w izolatce trzymać potrzeby od rana do rana). Dziewczyna pracująca, posiada własne mieszkanie (nie będzie niespodzianki typu "właściciel się nie zgadza na psa, więc muszę go oddać"). W domu rodzinnym ma psa staruszka, przeprowadziła się do Wro i brakowało jej piesa:) Dom bez innych zwierząt czy dzieci-będzie tylko Miszka i jej pani. Wydała mi się konkretną i odpowiedzialną osobą. Na Lidce z biura też wywarła takie wrażenie. No i najważniejsze, to spodobała się Miszce:) Po spacerze będąc już w biurze Miszka wpatrzona była w nią jak w obrazek:) Adresu nie dostałam, ale mam ulice na której mieszka już Miszka, wokół dużo zieleni i park. Jak wróce do Wrocławia to już wiem gdzie będę chodzić na spacery z moją sunią:) Kiedyś Miszkę w końcu spotkam:) Miszko bądź radością dla swojej nowej opiekunki:) Obiecałam, że Cię wyciągnę zza krat i słowa dotrzymałam:) Quote
sunia2000 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Viki: http://www.dogomania.pl/threads/210477-Ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-bazarek-dla-Viki-suki-nadzianej-na-druty-do-22.00-20-lipca?p=17177154#post17177154 Quote
Recommended Posts