Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia napisał(a):
by telefon w sprawie Szarusia. Pani z okolic Poznania, w kierunku Obornik. Pies miałby być na ogrodzie, na wydzielonym wybiegu, dla bezpieczeństwa np gości przyczepiany na łańcuch. Nie wiem czy to dobry dom czy nie. Ale zniechęcił sie bo powiedziałam że Szaruś nie szczeka i jest to duża niunia do głaskania. I to jest to chca łagodnego bo dziecko i chcą obronnego by pilnował terenu. Jak to pogodzić?

niech sobie kupią alarm i pluszaka ;)

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi się wydaje że na tym łańcuchu to Szarak wisiałby cały dzień, na noc by go spuszczali a goście to tylko wymówka...eh...no nic. Fajnie że chociaż jest jakieś zainteresowanie psiakiem. Trzymam dalej za słodziaka kciuki:)

Posted

Zgadza się domek nic nie wart. Szukamy dalej

Szaruś miał ostatnio jakąś biegunkę. 2 dni nie jadł. Dostał antybiotyk. Już jest niby lepiej. Ale nadal chudziak.
Oj, zeby już miał ten swoj domek.

Posted

Szarula...cudowny psiaczek ale faktycznie ostatnio był chudy bidula :/
Dzisiaj napisała do mnie jedna Pani zainteresowana Szarakiem, domek wygląda nawet fajnie ale nie zapeszajmy, zaczekajmy :)
I TRZYMAJCIE KCIUKI :D

Posted

To trzymajmy :) Jak na razie Pani jeszcze nie odpisała ale nie ma co się załamywać, myślę, że odpowiedzi będę mogła się spodziewać późnym wieczorem :)

Posted

Pani się odezwała, jest prawie zdecydowana...ale jutro ma zapaść decyzja. Ale oczywiście jeszcze czeka nas wizyta przedadopcyjna :) Tak więc, do jutra nikomu nie wolno puszczać kciuków!! Trzymać!!! :D