conceited Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Rudzia napisał(a):by telefon w sprawie Szarusia. Pani z okolic Poznania, w kierunku Obornik. Pies miałby być na ogrodzie, na wydzielonym wybiegu, dla bezpieczeństwa np gości przyczepiany na łańcuch. Nie wiem czy to dobry dom czy nie. Ale zniechęcił sie bo powiedziałam że Szaruś nie szczeka i jest to duża niunia do głaskania. I to jest to chca łagodnego bo dziecko i chcą obronnego by pilnował terenu. Jak to pogodzić? niech sobie kupią alarm i pluszaka ;) Quote
klaki91 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 conceited napisał(a):niech sobie kupią alarm i pluszaka ;) Dokladnie :) a teraz sa nawet szczekające pluszaki, można mieć 2 w jednym Quote
zuzolina Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 mi się wydaje że na tym łańcuchu to Szarak wisiałby cały dzień, na noc by go spuszczali a goście to tylko wymówka...eh...no nic. Fajnie że chociaż jest jakieś zainteresowanie psiakiem. Trzymam dalej za słodziaka kciuki:) Quote
Rudzia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zgadza się domek nic nie wart. Szukamy dalej Szaruś miał ostatnio jakąś biegunkę. 2 dni nie jadł. Dostał antybiotyk. Już jest niby lepiej. Ale nadal chudziak. Oj, zeby już miał ten swoj domek. Quote
holmina Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a moze znalazl by sie jakis bdt z listy...?ktory by go przyjal? Quote
ookami Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Szarula...cudowny psiaczek ale faktycznie ostatnio był chudy bidula :/ Dzisiaj napisała do mnie jedna Pani zainteresowana Szarakiem, domek wygląda nawet fajnie ale nie zapeszajmy, zaczekajmy :) I TRZYMAJCIE KCIUKI :D Quote
ookami Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 To trzymajmy :) Jak na razie Pani jeszcze nie odpisała ale nie ma co się załamywać, myślę, że odpowiedzi będę mogła się spodziewać późnym wieczorem :) Quote
Scooby_Doo Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 podnoszę bo facet spadl na druga ...trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ookami Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Pani się odezwała, jest prawie zdecydowana...ale jutro ma zapaść decyzja. Ale oczywiście jeszcze czeka nas wizyta przedadopcyjna :) Tak więc, do jutra nikomu nie wolno puszczać kciuków!! Trzymać!!! :D Quote
klaki91 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ale świetna wiadomość:) oby mu się poszczęściło Quote
holmina Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyymam!!!!!!!!kciuki!Szaruś do DOMU! Quote
Scooby_Doo Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 nooooo trzyyyyymaaaaaaaaam i trzymammmmmmmmmm i co w końcu???jakies wiadomosci????????????? Quote
ookami Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Scooby Doo jeszcze nie ma wieści ale spokojnie..Pani pisze zawsze późnym wieczorem, czyli musisz jeszcze trzymać kciuki :) Quote
Recommended Posts