wandul 66 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 O Matko , to jakiś Bartek 18 , bardzo mi się to nie podoba!! zarejestrowal sie na allegro zaledwie wczoraj , czyżby nowy allegrowicz , który niedawno skończył 18 lat i szuka partnera do sparringu?????? Quote
halbina Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nic nie rozumiem z Allegro... jestem blondynką... Ale Azora byle komu nie oddamy! Quote
Patsi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kurde...I co z tym kimś? Jeśli chcecie to można ewentualnie zrobić tak, że ja "kupię" Azora-żeby nie zawiesili konta. Poza tym chyba można zastrzec zakończenie aukcji przed czasem a potem wystawić Azora na nowo (np. z jakąś wygórowaną ceną minimalną?) Nie wiem, czy tak można-ja na Allegro tylko umiem kupować... Quote
jo_joanna Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 W żadnym razie nie oddamy byle komu!! Azora zakupić mogę również ja, żeby jakiś małolat problemów nie narobił. Nie moge otworzyć allegro, czy jest tam zastrzeżone, że wygranie auckji nie jest równoznaczne z dokonaniem zakupu? że kontakt konieczny przed licytacją? nie lubie takich sytuacji. Azor jak się nikt nie odzywał to źle, taraz kilka ciotek Cię kupi!! Quote
supergoga Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Sprawa wyjasn iona. Facet napisał do mnie, że niby chciał kupić Azora, ale dostał właśnie szczeniaka i bardzo rposi o usunięcie oferty. Czyli Azor nadal szuka domu a my wraz z nim. I dzięki Wam wielkie, że jesteście czujne i gotowe do pomocy. To dobrze, że wszyscy jesteście. Quote
wandul 66 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 PATRZCIE , jak to z tymi domkami jest , nie było tyle czasu a jak sie pojawił , wszyscy wpadli w panike !!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Azor pójdzie tylko do najlepszego pod słoncem domu!!!!! Quote
syla00 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 uuuuu..widze, że jakies poruszenie u Azorka. Co tam u chłopaka bo ciotka niedoinformowana jest:oops: Quote
marmar Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cioteczko czy Ty czy cosik ukrywasz?Czy Azorek ,już w nowym domku? Quote
wandul 66 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 marmar napisał(a):cioteczko czy Ty czy cosik ukrywasz?Czy Azorek ,już w nowym domku?chciałabym marmar i to bardzo , ale ciągle u mnie , pobił już rekord TOTKA i Kaji!!!:-( Quote
marmar Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a juz sadzilam ze ma domek.Cioteczko on jest chyba od sierpnia u Ciebie? Dinolec u mnie byl dokladnie od 27 wrzesnia do 11 lutego ,tracilam juz nadzieje,na nowy wspanialy domek,moze raz zdarzyla sie iskierka nadzieji.....i tak mijaly kolejne dni,mamuska kilka razy na dzien do dinka,aby mu nie bylo smutno............. Teraz jest szczesliwym chlopcem,pelnym energi,daje tyle radosci......w piatek Pan mnie zawolal i zapytal jak moze mi sie odwdzieczyc za tak cudownego psiaka-odpowiedzialam,prosze popytac znajmoych ,moze oni zaadoptuja jakas bieda,czekajaca na ten jeden jedyny kochany domek.Takiego rowniez zycze Azorkowi ......na te jedne jedyne domki czeka sie dlugo,ale warto,ciociu nie trac nadzeji... Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Azor, zasługujesz na świetny dom! Gdzie on?:placz: Quote
wandul 66 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 wierzę , że gdzieś , ktoś czeka na AZORA , może nawet o tym nie wie!!!! Quote
Recommended Posts