Patsi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Gdybym nie znała Azorka (to chodząca łagodność) to pomyślałabym, że zjadł Wandul:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Patsi napisał(a):Gdybym nie znała Azorka (to chodząca łagodność) to pomyślałabym, że zjadł Wandul:evil_lol:Patsi , nawet wilczarzowi zajęłabym parę dni!!! Quote
Patsi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Azor do góry!!!mam nadzieję, że Rudzielec już nie ucieka:cool1: Quote
wandul 66 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Rudzielec zawsze chętnie ucieka , ale ponieważ rozszyfrowaliśmy już jego sztuczki , słabe miejsca naszego ogrodzenia - robi to coraz rzadziej - ale główkuje non stop!!!! Quote
wiq Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no, weekend mamy:) może sobotnia przechadzka po nowy domek?:cool3: Quote
Patsi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Azorku! Miej litość dla Wandul i znajdź ten swój domek!!!:diabloti: Quote
halbina Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja się chyba wezmę za jakąś łzawą, chwytającą za serce opowieść o Azorku... Quote
wiq Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 halbina, popieram.. komuś musi w koncu podpasować to rude cudo:placz: Quote
Patsi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Azorek idzie szukać domku na pierwszej stronie,,, Quote
wandul 66 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 sorki ,że tak długo nie pisałam , ale non stop mam zerwaną linie telefoniczną - wczoraj złożyliśmy z TZ rezygnacje z telefonu i internetu w telekomunikacji , tak więc będe dogomaniaczką tylko do 22 lutego , potem jestem bez internetu !!!! Quote
Patsi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 wandul 66 napisał(a):sorki ,że tak długo nie pisałam , ale non stop mam zerwaną linie telefoniczną - wczoraj złożyliśmy z TZ rezygnacje z telefonu i internetu w telekomunikacji , tak więc będe dogomaniaczką tylko do 22 lutego , potem jestem bez internetu !!!! Tak na zawsze już będziesz bez netu? Jak my sobie bez Ciebie poradzimy?:-( Quote
halbina Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Czy wiesz, Człowieku, czym jest raj dla psa takiego jak ja?... Raj to miłość „swojego” człowieka i wolność! Pamiętam, byłem kiedyś w raju… Miałem dom z ogrodem i swoje ludzkie stado: Panią i Pana. Byli już starsi obydwoje, ale mieli ukochane dzieci. I marzyli tylko o tym, by te ukochane dzieci zamieszkały razem z nami w domu z ogrodem. Tyle, że dzieci marzyły o czymś innym… Ale przyjeżdżały czasem ze swoimi dziećmi i wtedy było wspaniale. Moi Państwo wyraźnie się ożywiali, mając swoje ukochane dzieci przy sobie, a wnuki bawiły się ze mną i biegaliśmy po całej okolicy. Kiedy nie przyjeżdżały, czekaliśmy na ich przyjazd, Pani głaskała mnie i szeptała na ucho o swoich marzeniach. Byłem szczęśliwy! Lata mijały. Nagle moja Pani zmarła, a schorowany Pan trafił do schroniska dla starych ludzi. Oddały go tam ukochane dzieci, tłumacząc, że tam będzie miał opiekę. A ja?... Zostałem wywieziony daleko od raju, wywieziony do lasu i przywiązany do drzewa przez ukochanego syna moich Państwa… Poznałem, co to piekło! Piekło to brak miłości i pętla na szyi, która nie pozwala swobodnie oddychać!... Ale przeżyłem. Był wspaniały ciepły październik, w lesie pojawiali się ludzie szukający grzybów i jeden z nich ulitował się nade mną, przeciął wrzynający się w ciało sznur i uwolnił mnie. Byłem znów wolny, ale chciałem spowrotem do swego raju. Zacząłem go szukać… Znalazłem dobrych ludzi, którzy, choć sami wiele nie mają, choć mają własne zwierzęta, opiekują się kiedy trzeba tymi potrzebującymi istotami, co to jak ja straciły swój raj na Ziemi. Oni mnie nakarmili i przyjęli pod swój dach na tak długo, aż znajdą dla mnie miejsce w jakimś psim raju. I znów będę miał swoje ludzkie stado i prawdziwy dom. Nie potrzebuję przecież wiele, by czuć się szczęśliwy: miska codziennej strawy i kawałek miejsca w Twym domu i sercu jedynie! A w zamian… ileż miłości mógłbym Ci dać?!... Quote
wandul 66 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 halbina , Ty powinnas zacząc melodramaty pisać:placz: Quote
supergoga Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 To ja zmieniam ogłoszenia o Azorku i wstawiam tekst Halbiny, jesli można. Wandul, a z tym netem to na stałe i na poważnie. Nic nie będziemy wiedziec co u Ciebie. To strasznie źle :placz: Quote
wandul 66 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Generalnie to zaczynam już przywykac do myśli , że Azor u mnie zostanie !!!! Choć nie mówię ,że nie ucieszę sie z super dpmku !!! zrobiłby wtedy miejsce innym biedom!!!!! ale już sama nie wiem , czy to kiedyś nastąpi!!! Quote
halbina Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Szczeniaczki z Siedlec muszą znaleźć domki do 10 lutego, więc Azorku... szukaj domku! Quote
Recommended Posts