Patsi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 W następny piątek będzie ogłoszenie Azorka w Wyborczej, ostatnio nie było odzewu ale może tym razem się uda:roll: Quote
alicy Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Patsi napisał(a):W następny piątek będzie ogłoszenie Azorka w Wyborczej, ostatnio nie było odzewu ale może tym razem się uda:roll: trzymam kciuki z całej siły,żeby odzew był i Azorek znalazł kochający domek Quote
wandul 66 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 a ja trzymam kciuki razem z Azorem , który mówi ,że szczeniaki , to idą jak ciepłe bułeczki , a starszych psów nikt nie chce - czemu , nie sa gorsze , są naprawdę lepsze!!! Quote
wiq Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, ze juz niedlugo posiedzi u Wandul..:p Quote
halbina Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Azorku, co tam u cioteczki Wanduli? Dba o Ciebie? Quote
wandul 66 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 halbina napisał(a):Azorku, co tam u cioteczki Wanduli? Dba o Ciebie? coitka dba , tylko kto zadba o coitkę , juz pada na p..k!!! Quote
halbina Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Dbaj i chuchaj, Cioteczko, na Azorka, na pewno się odwdzięczy! Quote
wandul 66 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 oj , kondyche to on ma , jest mistrzem w szybkości pochłaniania jedzenia , nie ma sobie równych , mimo ,że wie ,że zawsze tu ma michę , zachowuje się jakby nie jadł miesiąc - najgorsze jest to ,że usiłuje tez odgonić od michy mojego onka!!! Quote
wiq Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 taki cudny pies.. ludzie, gdzie macie oczy?.. Quote
halbina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No Atosku, szukaj domku! Bąbel chyba już znalazł... przeprowadza się we wtorek. Quote
wandul 66 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Azor siedzi uparcie na allegro , ale tłumu gapowiczów nie ma:shake: :-( Quote
halbina Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Chce-my dom-ku dla A-to-sa! Chce-my dom-ku dla A-tosa! Quote
Patsi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 halbina napisał(a):Chce-my dom-ku dla A-to-sa! Chce-my dom-ku dla A-tosa! Chcemy chcemy tylko dla Azorka, a nie Atosa ;) Quote
Patsi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ogłoszenie do Wyborczej poszło, mam nadzieję, że tym razem się uda znaleźć Azorkowi dom... Quote
Recommended Posts